Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

tai pridejot graziu tortuku bigsmile.gif
pridedu ir as biggrin.gif
sokolado gabaliukai, mmg
user posted image
jogurtinis persikinis, slap beze. masyte
savo princesei rolleyes.gif
user posted image
buvau miske lotuliukas.gif
karamelinis medutis, saldainiu mase
user posted image
tos pat, mmg
user posted image
viskas....

Atsakyti
pasta,2paskutiniai su gyvuneliais blink.gif super! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 12 15, 22:35)
mergytės, jei aš rasčiau kur tada skaičiau prieš porą metų gal tą info apie tą šokoladinį šerkšną aš jums būtinai parodyčiau, bet aš nepamenu ir dabar nerandu nei youtube, nei kur kitur, o kad skaičiau tai tikrai kažkur skaičiau, ten nesigauna lango šerkšno efektas, greičiau netvarkingi šokolado varvekliai gaunasi aš kiek pamenu...čia reikėtų bandymą padaryti su nedideliu kiekiu, ir matytųsi, čia kažkas panašaus į ikrų darymo principą...

as irgi kiek ieskojau visomis kalbomis, kokias tik moku, tai neradau paveiksliuku, taigi, nusprendziau daryti kaip jus ir sakot- pameginti ir paziureti kas gausis biggrin.gif

QUOTE(dzokada @ 2011 12 16, 13:56)
Sokoladui buna atskiri dazai,ne visi tinkami nes sutraukia...

nesulaukiau ats ir daziau milteliniais dazais, kokiais turejau ir gavosi puikiai thumbup.gif nes pirmakart ganasa sugadinau, tiksliau sumusiau sviesta, o sikart, patarta prifesionaliu padariau puikiai. aciu pagelbejusioms 4u.gif

QUOTE(Y@smin @ 2011 12 19, 01:44)
seniai jau rodžiau savuosius,atnešu kelis:

o sakykit as cia perlamutriniai dazai ar kokia paslaptis, kad mase ir visos detales tip graziai blizga?

o tortai visu fantastiski, jei nesupyksit ne viena ir ne du nusikopijavau ir kada nors panaudosiu savo virtuveleje blush2.gif

norejau paklausti ar ne per anksti daryti Kaledoms ir Naujiesiems tortus jau dabar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 12 19, 15:07)

buvau miske lotuliukas.gif

melagė thumbup.gif thumbup.gif ryškiai molinių statulų pakaupusi turit biggrin.gif nerealūs drinks_cheers.gif tik kaip to stirniuko galvą formavot? g.gif
Atsakyti
gyvunai..... blink.gif blink.gif blink.gif nerealu
Atsakyti
Ir aš apakus tokius šaunius gyvūnus pamačius bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oho bigsmile.gif kokie grazus zvereliai. O kaip tas dėmes baltas ant stirniuko padaryt?
Tortas su maša bigsmile.gif nerealus , su varlytem bigsmile.gif fantastiski . Visų labai grazūs ir kaip Jus taip islibdot tas figureles. Man kolkas nesigauna doh.gif . Šiuo metu mane labai domina vaikiskų tortų puošimas. Gal patarimu turit , kaip islibdyt? 4u.gif
Atsakyti
Dieve,kaip cia gazu,net pavydas ima blush2.gif

Parasykite receptuka torto apdengimo ax.gif

Nu man niekaip graziai neiseina uzdengti torta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 12 19, 16:24)
melagė  thumbup.gif  thumbup.gif ryškiai molinių statulų pakaupusi turit  biggrin.gif nerealūs  drinks_cheers.gif tik kaip to stirniuko galvą formavot?  g.gif

lotuliukas.gif kam man tie molyniai irnesakyk.gif pas mane sode gyvi vaiksto hihihi.gif

galva ackirai suformuota ir pamauta ant pagaliuku mirksiukas.gif

aciu mergaites kad ivertinot mano kurinius aciuks.gif

Verssal......demes dariau su kempine mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasta222: 19 gruodžio 2011 - 18:08
nerealūs tortai, o jau žvėrys kaip tikri, šaunuolė Pasta222 wub.gif wub.gif wub.gif

Asta1976, o kuo iki šiol dengėte tortus, kas nesisekė, nes masių receptų bent keli yra santraukų temoje be komentarų, čia iš naujo tikrai niekas neperrašinės?
Atsakyti
pasta222 o kaip tai su kempine? g.gif gal gali atsiusti nuoruoda ,kur apie tai galima pasiskaityt, ar pamatyt, o gal paaiskint galetum:4u: . Bet man dar iki tokiu tortu labai toli verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 12 19, 19:08)
nerealūs tortai, o jau žvėrys kaip tikri, šaunuolė Pasta222 wub.gif  wub.gif  wub.gif

Asta1976, o kuo iki šiol dengėte tortus, kas nesisekė, nes masių receptų bent keli yra santraukų temoje be komentarų, čia iš naujo tikrai niekas neperrašinės?

dengiau pagal si recepta
•~1/4 st. cukraus
•Vandens
•Pusė v.š. želatinos granulių .
•~ 500g cukraus pudros
•Taip pat reiketų maždaug pusės šauksto aukštos kokybės aliejaus. Teoriskai tiktų ir sviestas, bet po visų eksperimentų siūlyciau naudoti 100% riebumo šalto spaudimo alyvuogių aliejų ar riešutų (pvz., migdolų) aliejų

Nu man skyla jis,negaliu net pakelt,trupa.Tai vos nevos uzdengiau, o kita tortuka dengiau,tai dar krakmolo iminkiau,tai lyg geriau gavos,elasingesnis,bet pastoveles pradejo gabalais nuo torto kristi doh.gif
Atsakyti