tai pridejot graziu tortuku
pridedu ir as
sokolado gabaliukai, mmg
jogurtinis persikinis, slap beze. masyte
savo princesei
buvau miske
karamelinis medutis, saldainiu mase
tos pat, mmg
viskas....
pasta,2paskutiniai su gyvuneliais super!
QUOTE(Olesta @ 2011 12 15, 22:35)
mergytės, jei aš rasčiau kur tada skaičiau prieš porą metų gal tą info apie tą šokoladinį šerkšną aš jums būtinai parodyčiau, bet aš nepamenu ir dabar nerandu nei youtube, nei kur kitur, o kad skaičiau tai tikrai kažkur skaičiau, ten nesigauna lango šerkšno efektas, greičiau netvarkingi šokolado varvekliai gaunasi aš kiek pamenu...čia reikėtų bandymą padaryti su nedideliu kiekiu, ir matytųsi, čia kažkas panašaus į ikrų darymo principą...
as irgi kiek ieskojau visomis kalbomis, kokias tik moku, tai neradau paveiksliuku, taigi, nusprendziau daryti kaip jus ir sakot- pameginti ir paziureti kas gausis
QUOTE(dzokada @ 2011 12 16, 13:56)
Sokoladui buna atskiri dazai,ne visi tinkami nes sutraukia...
nesulaukiau ats ir daziau milteliniais dazais, kokiais turejau ir gavosi puikiai nes pirmakart ganasa sugadinau, tiksliau sumusiau sviesta, o sikart, patarta prifesionaliu padariau puikiai. aciu pagelbejusioms
QUOTE(Y@smin @ 2011 12 19, 01:44)
seniai jau rodžiau savuosius,atnešu kelis:
o sakykit as cia perlamutriniai dazai ar kokia paslaptis, kad mase ir visos detales tip graziai blizga?
o tortai visu fantastiski, jei nesupyksit ne viena ir ne du nusikopijavau ir kada nors panaudosiu savo virtuveleje
norejau paklausti ar ne per anksti daryti Kaledoms ir Naujiesiems tortus jau dabar?
QUOTE(pasta222 @ 2011 12 19, 15:07)
melagė ryškiai molinių statulų pakaupusi turit nerealūs tik kaip to stirniuko galvą formavot?
gyvunai..... nerealu
Ir aš apakus tokius šaunius gyvūnus pamačius
Oho kokie grazus zvereliai. O kaip tas dėmes baltas ant stirniuko padaryt?
Tortas su maša nerealus , su varlytem fantastiski . Visų labai grazūs ir kaip Jus taip islibdot tas figureles. Man kolkas nesigauna . Šiuo metu mane labai domina vaikiskų tortų puošimas. Gal patarimu turit , kaip islibdyt?
Tortas su maša nerealus , su varlytem fantastiski . Visų labai grazūs ir kaip Jus taip islibdot tas figureles. Man kolkas nesigauna . Šiuo metu mane labai domina vaikiskų tortų puošimas. Gal patarimu turit , kaip islibdyt?
Dieve,kaip cia gazu,net pavydas ima
Parasykite receptuka torto apdengimo
Nu man niekaip graziai neiseina uzdengti torta
Parasykite receptuka torto apdengimo
Nu man niekaip graziai neiseina uzdengti torta
QUOTE(dangiuk @ 2011 12 19, 16:24)
melagė ryškiai molinių statulų pakaupusi turit nerealūs tik kaip to stirniuko galvą formavot?
kam man tie molyniai pas mane sode gyvi vaiksto
galva ackirai suformuota ir pamauta ant pagaliuku
aciu mergaites kad ivertinot mano kurinius
Verssal......demes dariau su kempine
nerealūs tortai, o jau žvėrys kaip tikri, šaunuolė Pasta222
Asta1976, o kuo iki šiol dengėte tortus, kas nesisekė, nes masių receptų bent keli yra santraukų temoje be komentarų, čia iš naujo tikrai niekas neperrašinės?
Asta1976, o kuo iki šiol dengėte tortus, kas nesisekė, nes masių receptų bent keli yra santraukų temoje be komentarų, čia iš naujo tikrai niekas neperrašinės?
QUOTE(Olesta @ 2011 12 19, 19:08)
nerealūs tortai, o jau žvėrys kaip tikri, šaunuolė Pasta222
Asta1976, o kuo iki šiol dengėte tortus, kas nesisekė, nes masių receptų bent keli yra santraukų temoje be komentarų, čia iš naujo tikrai niekas neperrašinės?
Asta1976, o kuo iki šiol dengėte tortus, kas nesisekė, nes masių receptų bent keli yra santraukų temoje be komentarų, čia iš naujo tikrai niekas neperrašinės?
dengiau pagal si recepta
~1/4 st. cukraus
Vandens
Pusė v.š. želatinos granulių .
~ 500g cukraus pudros
Taip pat reiketų maždaug pusės šauksto aukštos kokybės aliejaus. Teoriskai tiktų ir sviestas, bet po visų eksperimentų siūlyciau naudoti 100% riebumo šalto spaudimo alyvuogių aliejų ar riešutų (pvz., migdolų) aliejų
Nu man skyla jis,negaliu net pakelt,trupa.Tai vos nevos uzdengiau, o kita tortuka dengiau,tai dar krakmolo iminkiau,tai lyg geriau gavos,elasingesnis,bet pastoveles pradejo gabalais nuo torto kristi