Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 12 18, 20:54)
na matau, kad entuziastų yra, tai galima mąstyti, organizuotis. Gal nereikia jokių sąrašų, tiesiog esant galimybei, tariamės su kažkuo, susitinkam, nufotografuojam. Reiktų taip išsisukti, akd visi fotografavę, būtų nufotografuoti. Sunkiau bus su užsienyje gyvenančiais, nes šiuo atveju autoportretai netinka. Žodžiu, reik tikriausiai flickr temą atidaryti ir ten pasiūlymus pamąstymus rašyti.

aš norėčiau dalyvauti...bet kaži kaip čia bus.. g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 18 gruodžio 2011 - 22:57
atkeliavau ir as su kalediniu dziaugsmu ax.gif graziu svenciu wub.gif

user posted image

cia pabandziau uzdet dvi foto i viena ar ziurisi jums? g.gif blush2.gif beveik auto doh.gif

user posted image

kaledine saules zvaigzde blush2.gif

user posted image

user posted image
neapsisprendziu kuri labiau patinka blush2.gif

http://www.flickr.co...s/63893646@N02/
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 12 18, 23:35)
aš norėčiau dalyvauti...bet kaži kaip čia bus.. g.gif

kodėl išėmiai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 18, 23:21)

Fainas projektėlis, aš norėčiau ką nors pafotkinti irgi bigsmile.gif o kaip čia, tartis su žmogus ar kaip jūs per susitikimus [meet'us] fotografuojat? Pamenu, Say tooookių grožių buvo pridėjus vasaros susitikimo metu, kad kaži, ar įmanoma būtų jos portretus nurungti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(virdzzinija @ 2011 12 18, 23:51)
http://www.flickr.co...s/63893646@N02/]http://www.flickr.com/photos/63893646@N02/[/url]

Gal ir fainai su tais sausainiukais, guli jie ant šakėlės, atrodo, tik tada širdutė ne tokia ryški smile.gif Kažkaip nežinau, o iš tų, kur su "žvaigžde", tai fainesnė man toji: http://www.flickr.co.../in/photostream tik daryčiau kvadratą, kad nesimatytų ano lango [su baltais rėmais dešinėje] ir lempos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 12 18, 14:57)
Sveikos 4u.gif
Vakar fotkinau nuostabia seimyna, kurioje auga dvynukai bigsmile.gif Labai mieli, silti, grazus visi zmogeliai. Parejus vyrui pasakiau, kad man kitoms Kaledoms irgi tokiu dvieju mazyliu reiketu biggrin.gif

Kelias trumpam metu kritikai, kadangi del publikavimo dar nekalbejom. Idomu kaip ta raudona spalva? Nieko jai nedariau, gal nugesinti reiketu? Ir kaip istiesinti paskutiniaja, jei imanoma? blush2.gif  4u.gif

Antroji fainiausia smile.gif Pritariu su Kikirike's nuomone, kad fainiau atrodytų, jei toliau eglutė būtų smile.gif ir trečioji miela, tik gaila, kad tokia kreiva smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Plumerija @ 2011 12 18, 16:06)
Labas 4u.gif 
Aš vis sausainius kepu smile.gif

Fainai sausainiukai, kalėdiškai taip smile.gif P
Papildyta:
QUOTE(paluri @ 2011 12 18, 18:31)
Sauni ideja  thumbup.gif

Dar viena indiska, pacios paneles susigalvota poza  blush2.gif

http://farm8.staticf...e2dbd2760_z.jpg[/img]

Miela poza, norėtųsi labiau veiduką matyti, ji taip meiliai prigludusi ir užsimerkusi. Kirpčiau kažkiek dešinės ir apačios, norėtųsi truputį daugiau viršaus, bet vos vos. Ir vėl spalvos pablukusios[bent jau mano monitorius tokias rodo] blush2.gif kontrasto trūksta man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 18 gruodžio 2011 - 23:39
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 18, 22:59)
kodėl išėmiai ?  g.gif

yra flickr... blush2.gif čia

aj kažkaip susibalamutinau biggrin.gif pagalvojau, kad gal dar taisysiu šitą foto blush2.gif
Atsakyti
Gruodžio 19d.

Kalėdų karštinė... Iki Kalėdų liko TIK penkios dienos,o dar tiek dovanų nesupakuota... smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 19 gruodžio 2011 - 00:47
QUOTE(virdzzinija @ 2011 12 19, 03:21)
atkeliavau ir as su kalediniu dziaugsmu  ax.gif  graziu svenciu  wub.gif

Pirma ir trecia labai patiko thumbup.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 19, 05:15)
Gruodžio 19d.

Kalėdų karštinė... Iki Kalėdų liko TIK penkios dienos,o dar tiek dovanų nesupakuota... smile.gif

Labai realiai atspindi karstine 4u.gif

As visa savaitgali fotkinau, bet rezultatai nelabai dziugina sad.gif Oi, kiek dar praktikos reikia...
Sis kadras galbut pats geriausias isejo blush2.gif

user posted image

daugiau cia

Be dukros, dar drauge paprase seimynines nuotraukos, nuejau, jie atsistojo prie sienos, sako padaryk 1 kadra ir viskas biggrin.gif Padariau, tada bandziau uzimti zaidimu su vaiku, siek tiek pavyko, bet su 50-uku niekaip netilpau. Kol pasikeiciau objektyva, zaidimai baigesi, sako "dabar einam i terasa". Nuejom, pastovejo - nufotkinau doh.gif Kazkoks siaubas, nemoku su vyrais.... schmoll.gif Su moterim vis tiek kitaip. O geriausia vis tik vaikus fotkinti lotuliukas.gif

Dar vienas jaunuolis (su juoda maike) nori nuotrauku i FB isideti, praso pafotkinti. Nezinau nei kur , nei kaip.... doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 19 gruodžio 2011 - 09:59
QUOTE(Yvette @ 2011 12 18, 16:31)
Skaičiau lryto pletkus ir tuo pačiu apie Aleksandravičų. Vat žiūrėjau į tą paprastutę foto lryte, nuoširdžiom akim žiūrinti fotografą ir pagalvojau, kad faina kitiems metams būtų susiorganizuoti projektėlį.
"Fotografai - fotografų akimis". Skamba tai kaip sviestas sviestuotas. Bet ne paslaptis, kad dažniausia liekam už kadro, savo foto neturim. Tai vat.
Faina būtų surinkti seriją gerų portretų, mūsų - fotografų. Ir galbūt vėl metų gale pasidovanoti sau, knygelės pavidalu. Reiktų tik galimybių ieškoti susitikti vieni su kitais, fotografuoti ir t.t.
Turėtų būti įgyvendinama. Juk susitikimai vyko ir vyksta. Vieni kitus fotografuojat. Tik šiuo atžvilgiu reiktų daugiau padirbėti, įsigilinti kas tai per žmogus, bandyti jį atskleisti.

drinks_cheers.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 12 18, 23:39)
Fainas projektėlis, aš norėčiau ką nors pafotkinti irgi. o kaip čia, tartis su žmogus ar kaip jūs per susitikimus [meet'us] fotografuojat? Pamenu, Say tooookių grožių buvo pridėjus vasaros susitikimo metu, kad kaži, ar įmanoma būtų jos portretus nurungti  blush2.gif
Papildyta:

eik jau, man reikėtų gerokai pasitaisyti smile.gif
Atsakyti
Šilumos...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 18, 17:31)

"Fotografai - fotografų akimis".

Tikrai įdomu smile.gif Bet įsivaizduoju, kad bus gana sudėtinga...Reik žmogų gerai pažinti... Smagu, kad čia tokių gerai vienas kitą pažįstančių yra tikrai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paluri @ 2011 12 18, 18:31)

Dar viena indiska, pacios paneles susigalvota poza  blush2.gif

neįdomi kairė pusė, vien tik krūmas... neįdomus. Ir mergaitės veiduko nesimato... Šita schmoll.gif
Papildyta:
smagu, kad kažkam patiko mano "palinkėjimų" foto 4u.gif Ačiū, kas pastebėjot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 19, 00:21)
mes svečius visada priimam. Bet turim juk visus Fotografai - fotografų akimis   flick tema

Yvette, na bet tu ir prigeneruoji sauniu ideju thumbup.gif
Siaip super mintis thumbup.gif

Pandre, sveikinu su faina tokia dovana smile.gif

Smilguna, fainas menulis. Man smagiau antroji ziurisi. Objektu komponavimas kadre malonesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 19 gruodžio 2011 - 11:53
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 19, 00:39)

Gal ir fainai su tais sausainiukais, guli jie ant šakėlės, atrodo, tik tada širdutė ne tokia ryški smile.gif Kažkaip nežinau, o iš tų, kur su "žvaigžde", tai fainesnė man toji: http://www.flickr.co.../in/photostream tik daryčiau kvadratą, kad nesimatytų ano lango [su baltais rėmais dešinėje] ir lempos smile.gif
Papildyta:

aciuu 4u.gif
QUOTE(paluri @ 2011 12 19, 10:57)
Pirma ir trecia labai patiko  thumbup.gif 

aciu 4u.gif
Atsakyti