Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 18, 13:47)
Na ka jau 18-ta diena ir iki kaledu liko tik sesios dieneles....

O as si karta ateinu su JB nuotraukele ir linkiu visiems sutikri sventes tokiomis paciomis linksmomis emocijomis ir didelemis sypsenomis, kaip sitos dvi damos nuotraukoje wink.gif

nuostabi
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 18, 13:47)
Na ka jau 18-ta diena ir iki kaledu liko tik sesios dieneles....

O as si karta ateinu su JB nuotraukele ir linkiu visiems sutikri sventes tokiomis paciomis linksmomis emocijomis ir didelemis sypsenomis, kaip sitos dvi damos nuotraukoje wink.gif

http://farm8.staticf...f83e7f2c8_z.jpg

Kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar fotkinau nuostabia seimyna, kurioje auga dvynukai bigsmile.gif Labai mieli, silti, grazus visi zmogeliai. Parejus vyrui pasakiau, kad man kitoms Kaledoms irgi tokiu dvieju mazyliu reiketu biggrin.gif

Kelias trumpam metu kritikai, kadangi del publikavimo dar nekalbejom. Idomu kaip ta raudona spalva? Nieko jai nedariau, gal nugesinti reiketu? Ir kaip istiesinti paskutiniaja, jei imanoma? blush2.gif 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 18 gruodžio 2011 - 14:13
Simona - super thumbup.gif

neiste gražiai pasidarbavai 4u.gif pirmoji,mano manymu reikėjo išvis iš viršau fotografuoti,mamos dabar daugokai,tėčio permažai,mergaitės užapakaliukas nukirstas g.gif antroji man patinka ,bučiau sodinusi mergaitė tolėtliau nuo eglės,gautis gražus bokeh,o dabar tiesiog eglė ( apačioje dar pakolonuočiau kad stovo nesimatytų),trečioji - norėdama tiesinti turėsi arba kažką aukoti arba kažką klonuoti mirksiukas.gif

turėjau ir aš šiandien maža klecką,žiūrėsim kas ten gavosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 18 gruodžio 2011 - 14:31
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 18, 17:17)

Smagi 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

SBM, labai faina emocija thumbup.gif

Aš vis sausainius kepu smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 12 18, 19:36)
Aš vis sausainius kepu smile.gif

Kokie grazus tie blikiukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 18, 16:30)
Simona - super  thumbup.gif

neiste gražiai pasidarbavai  4u.gif pirmoji,mano manymu reikėjo išvis iš viršau fotografuoti,mamos dabar daugokai,tėčio permažai,mergaitės užapakaliukas nukirstas  g.gif antroji man patinka ,bučiau sodinusi mergaitė tolėtliau nuo eglės,gautis gražus bokeh,o dabar tiesiog eglė ( apačioje dar pakolonuočiau kad stovo nesimatytų),trečioji - norėdama tiesinti turėsi arba kažką aukoti arba kažką klonuoti  mirksiukas.gif

turėjau ir aš šiandien maža klecką,žiūrėsim kas ten gavosi  ax.gif

dekui 4u.gif

Gaila pirmosios, isvis daug kadru, kur visa seimyna fotkinta, suspaustu: tai rankos, tai kojos nukirstos. Sunkiai tilpau su 50tuku..

Paskutiniajai bandau klonuoti kairiaja puse.

sbm foto super emocija smile.gif ..

patiko plumerijos sausainuku pateikimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 18 gruodžio 2011 - 15:36
QUOTE(paluri @ 2011 12 18, 15:22)
Kokie grazus tie blikiukai  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(neiste @ 2011 12 18, 15:26)
patiko plumerijos sausainuku pateikimas 4u.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Skaičiau lryto pletkus ir tuo pačiu apie Aleksandravičų. Vat žiūrėjau į tą paprastutę foto lryte, nuoširdžiom akim žiūrinti fotografą ir pagalvojau, kad faina kitiems metams būtų susiorganizuoti projektėlį.
"Fotografai - fotografų akimis". Skamba tai kaip sviestas sviestuotas. Bet ne paslaptis, kad dažniausia liekam už kadro, savo foto neturim. Tai vat.
Faina būtų surinkti seriją gerų portretų, mūsų - fotografų. Ir galbūt vėl metų gale pasidovanoti sau, knygelės pavidalu. Reiktų tik galimybių ieškoti susitikti vieni su kitais, fotografuoti ir t.t.
Turėtų būti įgyvendinama. Juk susitikimai vyko ir vyksta. Vieni kitus fotografuojat. Tik šiuo atžvilgiu reiktų daugiau padirbėti, įsigilinti kas tai per žmogus, bandyti jį atskleisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 gruodžio 2011 - 16:34
QUOTE(Yvette @ 2011 12 18, 21:01)
"Fotografai - fotografų akimis".

Sauni ideja thumbup.gif

Dar viena indiska, pacios paneles susigalvota poza blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 18, 16:31)

"Fotografai - fotografų akimis". Skamba tai kaip sviestas sviestuotas. Bet ne paslaptis, kad dažniausia liekam už kadro, savo foto neturim. Tai vat.
Faina būtų surinkti seriją gerų portretų, mūsų - fotografų. Ir galbūt vėl metų gale pasidovanoti sau, knygelės pavidalu. Reiktų tik galimybių ieškoti susitikti vieni su kitais, fotografuoti ir t.t.
Turėtų būti įgyvendinama. Juk susitikimai vyko ir vyksta. Vieni kitus fotografuojat. Tik šiuo atžvilgiu reiktų daugiau padirbėti, įsigilinti kas tai per žmogus, bandyti jį atskleisti.

labai faina mintis thumbup.gif
Atsakyti