Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 12 16, 16:00)
archyvine foto zaidimui - why not. bet mane atbaide zole. juk zaidimas tai kaledinis. tai mano akimis netiko.

bet sekantis Dalyjos variantas man baaaisiai patiko, as apskritai labai megstu naktinio miesto fotkes, o ir cia grazhiai kaledine nuotaika atsispindi, faina, kad be niego, neiprastai taip.

---------------
nepatenkintas zuikis
http://farm8.staticf...bcb7c62fa_z.jpg
o cia zaidimui, palinkeciau meiles, tik meiles. daug daug meiles.

http://farm8.staticf...74c354212_z.jpg

http://farm8.staticf...0334bbc3f_z.jpg

ax.gif lotuliukas.gif nemoku gražiai klonuot ir sniegą uždėt doh.gif

Dėkui, kad nors kita patiko rolleyes.gif
--------------------------------
kodėl nepatenkintas? biggrin.gif man visai simpatiškas.

Ale visai man patinka Yvettes naujas pasiūlytas žaidimukas, nes labai įdomios nuotraukos papildo forumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2011 12 16, 22:39)
Malonu, kad patiko. Keliu dar vieną iš tos serijos  mirksiukas.gif

man šioji labiau kompoziciškai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 16, 22:37)
Tas menulis net nekrito i akis, kol neperskaiciau posto blush2.gif Demesi patrauke grazus vaizdas pro tavo langa. Tos mazos gatveles ir medines gryciukes labai zaviai atrodo wub.gif

Jo, vaizdas toks kaimiškas, jaukus, nors gyvenam 10 min. pėsčiom nuo centro. Tos gryčiukės labai gražiai atrodo žiemą, kai apsnigti namukų stogai, iš kaminėlių rūksta dūmai, matosi išvažinėtos vėžės... Taip pat pavasarį, kai prie visų namelių žydi gėlės, visokie vaiskrūmiai ir net į balkona vėjas atneša žiedlapių kvapą... Ir rudenį gražu, kai viskas nusidažo rudeniškom spalvom. Tik dabar vaizdas diena nelabai vykęs, tai fotografuoju naktį biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

kokių grožių čia pridėjot thumbup.gif
Aš tai labai laukiu sniego. Nors trupučio. gal nors kiek šviesiau pasidarys ax.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 15, 12:58)
nu tikrai kvepia

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 15, 14:40)
Nu aš jau paskutinį kartą dedu iš tos dienos  ax.gif Kadangi tvarkiau dabar foto tai va įdedu mūsų komanda

Superiniai Jūs thumbup.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 12 15, 16:13)
Plumerija, uij jau kuciukai! Tikrai kvepia!
Fainos svieseliu boke

Ačiū bigsmile.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 16, 08:52)
Kadedos vis arciau ir arciau wink.gif Jau 16diena ir iki kaledu liko labai labai nedaug....

O as eiliu nemokedama rasyti, tiesiog palinkesiu, kad sventine dvasia, ir dziaugsmas visu Jusu namus ir sirdis aplankytu kuo greiciau wink.gif

Labai jauki foto thumbup.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 12 16, 11:20)
Radau neseniai fotkintą foto, tinkamą žaidimui "palinkėjimai"(mano galva)
Na tai ir dedu

Patiko thumbup.gif

QUOTE(Egzo @ 2011 12 16, 11:54)
Linkejimas
Malonaus šaltuko ...

Labai liuks thumbup.gif Man mergina irgi į Orbakaitę panaši pasirodė smile.gif

QUOTE(pandre @ 2011 12 16, 15:30)
gi dar noriu pasigirti, kad siandien parvaziuoja mano kaledine dovanele!!!
Mamya!!!!!!!!!

Super dovana thumbup.gif Šaunuolis TB thumbup.gif

Smilguma, patiko naktinės Tavo nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Dar truputis Kalėdų kvapo ax.gif

user posted image
Atsakyti
Netikėtai gavau gruodžio 17 dienai padaryti nuotrauką. smile.gif Labai gudraus nieko nesugalvojau.. Per daug netikėta buvo. biggrin.gif
Mano miestas jau pasipuošęs ir laukia švenčių, kurios bus už 7 dienų.
Ir noriu pacituoti ką tik ką tik perskaitytus žodžius... wub.gif
"Mes po truputį slenkam per spalvotas dienas, atsišlieję vieni į kitus, paimdami ranką, nusiųsdami šviesų linkėjimų į kitą gatvės pusę ar į kitą pasaulio dalį. Grožis skleidžiasi prieš akis, tereikia truputį luktelėti, neskubėti, turėti kantrybės išbūti <...>. Ir nors kantrybės rasti nelengva, bet pabandyti reikia. Juk būna, kad kai jau susitaikai su kasdienėm smulkiom negandom ir išmoksti džiaugtis, gyvendamas su jomis, nutinka kažkas, kas krėsteli tave ir nejučia supranti, kad anksčiau buvo visai gerai. Ir kai problema išspręsta, tas jausmas išlieka. Kad viskas visai gerai."
user posted image
Atsakyti
sveikos,

seniai čia vaidenausi. nesivaidenu, nes esu apsikasus darbais, o ir neturiu, ką parodyt ar pasakyt..smile.gif tarp švenčių atostogausiu, turiu porą prašymų fotografuoti, tai gal situacija pasikeis smile.gif

pasiilgau veiksmo temoje smile.gif gražaus savaitgalio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 12 17, 00:01)

Pamiršau įdėti citatos šaltinį. biggrin.gif doh.gif
Šaltinis
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 12 17, 01:01)
Netikėtai gavau gruodžio 17 dienai padaryti nuotrauką.  smile.gif  Labai gudraus nieko nesugalvojau.. Per daug netikėta buvo.  biggrin.gif
Mano miestas jau pasipuošęs ir laukia švenčių, kurios bus už 7 dienų.
Ir noriu pacituoti ką tik ką tik perskaitytus žodžius...  wub.gif
"Mes po truputį slenkam per spalvotas dienas, atsišlieję vieni į kitus, paimdami ranką, nusiųsdami šviesų linkėjimų į kitą gatvės pusę ar į kitą pasaulio dalį. Grožis skleidžiasi prieš akis, tereikia truputį luktelėti, neskubėti, turėti kantrybės išbūti <...>. Ir nors kantrybės rasti nelengva, bet pabandyti reikia. Juk būna, kad kai jau susitaikai su kasdienėm smulkiom negandom ir išmoksti džiaugtis, gyvendamas su jomis, nutinka kažkas, kas krėsteli tave ir nejučia supranti, kad anksčiau buvo visai gerai. Ir kai problema išspręsta, tas jausmas išlieka. Kad viskas visai gerai."

faina kaip
Atsakyti
jėėė...šiandien fotkinsiu... ax.gif gražią merginą...taip, kaip norėsiu tongue.gif

QUOTE(Ka @ 2011 12 17, 00:01)

geri žodžiai
Papildyta:
Nieko mandro...mūsų namų truputį parežisuotas buitiakas

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 17 gruodžio 2011 - 11:28
Labas 4u.gif

Nagi atejau psigirti koki grozi siandien gavau nuo juratikes13 bigsmile.gif Labai labai aciu 4u.gif labai patiko tavo atsiusta nuotrauka thumbup.gif Ikelk kai galesi parodyti kokia siuntei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 12 17, 01:01)
Netikėtai gavau gruodžio 17 dienai padaryti nuotrauką.

man labai patiko mirksiukas.gif o zodziai thumbup.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 12 17, 10:08)
pasiilgau veiksmo temoje smile.gif gražaus savaitgalio smile.gif

Tai inesk veiksmo mirksiukas.gif

QUOTE(gotte @ 2011 12 17, 12:21)
Nieko mandro...mūsų namų truputį parežisuotas

jaukiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 17 gruodžio 2011 - 12:18