Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kritikai blush2.gif :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 29, 17:52)
Kritikai blush2.gif :

aš visada stengiuosi,kad modelis būtų atsipalaidaves,bet... visada reikia pažiūrėti ir modeliukui pasakyti,kad kur kas nereikalingo neišlįstu,šiuo atveju daug raukšlių prie kaklo,pagurkliukas dėlto kad smakras labai nuleistas ir galva įtraukta - šiuos dalykus visada reikia sužiūrėti ,reikėjo pasakyti kad šiek tiek aukščiau smakriuką pakeltų... sulenkta ranka irgi nelabai,man asmeniškai sunkia gaunasi gražiai su pakeltom rankom,nes reikia sužiūrėti ,kad alkūnės kokios nelįstų į kadrą,nes tada optiškai padidina...šiuo atveju bliuras nelabai padeda užmaskuti kažką... veido oda kai kuriose vietose matyt buvo rieboka ir blizga,atsirado šiokie tokie išdegimai - tai lengvai patvarkoma
čia kaip sakant sakau tik klaidas,ir tik mano akimis... prisimenu kaip aš kursuose pykau kai jiems ten viskas gražu ir gerai atrodė lotuliukas.gif tai atėjau ir paprašiau kad tam tikras foto pakritikuotų,jie man sako" tai tu nori sužinoti tik kas blogai ane? " lotuliukas.gif va ten kažkiek buvo kritikos,bet mano akimis menkos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 29, 19:28)
aš visada stengiuosi,kad modelis būtų atsipalaidaves,bet... visada reikia pažiūrėti ir modeliukui pasakyti,kad kur kas nereikalingo neišlįstu,šiuo atveju daug raukšlių prie kaklo,pagurkliukas dėlto kad smakras labai nuleistas ir galva įtraukta - šiuos dalykus visada reikia sužiūrėti ,reikėjo pasakyti kad šiek tiek aukščiau smakriuką pakeltų... sulenkta ranka irgi nelabai,man asmeniškai sunkia gaunasi gražiai su pakeltom rankom,nes reikia sužiūrėti ,kad alkūnės kokios nelįstų į kadrą,nes tada optiškai padidina...šiuo atveju bliuras nelabai padeda užmaskuti kažką... veido oda kai kuriose vietose matyt buvo rieboka ir blizga,atsirado šiokie tokie išdegimai - tai lengvai patvarkoma
čia kaip sakant sakau tik klaidas,ir tik mano akimis... prisimenu kaip aš kursuose pykau kai jiems ten viskas gražu ir gerai atrodė  lotuliukas.gif tai atėjau ir paprašiau kad tam tikras foto pakritikuotų,jie man sako" tai tu nori sužinoti tik kas blogai ane? "  lotuliukas.gif va ten kažkiek buvo kritikos,bet mano akimis menkos  ax.gif

dekui uz kritika 4u.gif pagurkli bandziau taisyt, bet labai nenaturaliai atrode, beveik kitas zmogus be jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 29, 17:52)
Kritikai blush2.gif :

pritariu Kikirikei, ir poza man visai ne schmoll.gif , ir modelis susikaustęs... bet šaunuolė, kad bandai ir rodai smile.gif
Atsakyti
Gal dabar kiek geriau?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 29 gruodžio 2011 - 18:41
QUOTE(neiste @ 2011 12 29, 19:40)
Gal dabar kiek geriau?

Man, jei iš šių 2 variantų, tai pirmoji žymiai geriau. O šiaip tai sutinku 100% su Kikirikės kritika drinks_cheers.gif

Per Kalėdas buvom pas mama, tai noriu dar truputį paerzinti jus su savo katinais, kritikai:

user posted image

dar kelios flickr, jei netingit, užmeskit akį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilguna: 29 gruodžio 2011 - 21:53
QUOTE(neiste @ 2011 12 29, 18:40)
Gal dabar kiek geriau?

nuphotoshopinai negraziai. be to, cia ne raukslese problemos. ta ranka ir bluras labai keisti. jei jau blurini ir palieki kazka ryskiai, tai bent zinok kodel. jau geriau papai ryskus butu nei ta ranka smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 29, 19:40)
Gal dabar kiek geriau?

na žinok nelabai,manau geriau kitą kartą atkreipk dėmesį į tai ką rašiau aukščiau,nes tvarkymas šiuo atveju nelabai ką padės g.gif šaunuolė,kad stengiesi ir bandai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 29, 21:58)
čia kaip sakant sakau tik klaidas,ir tik mano akimis... prisimenu kaip aš kursuose pykau kai jiems ten viskas gražu ir gerai atrodė  lotuliukas.gif tai atėjau ir paprašiau kad tam tikras foto pakritikuotų,jie man sako" tai tu nori sužinoti tik kas blogai ane? "  lotuliukas.gif va ten kažkiek buvo kritikos,bet mano akimis menkos  ax.gif

Aciu uz kritika! Manau, ji daug kam naudinga smile.gif Man vis dar labai sunku viska suziureti, daznai tik kompe pamatau kas negerai... doh.gif

QUOTE(Smilguna @ 2011 12 30, 02:17)
Per Kalėdas buvom pas mama, tai noriu dar truputį paerzinti jus su savo katinais, kritikai:

Flikr'e patiko 4u.gif

O as vel su mergaiciu nuotraukom ateinu blush2.gif Tik sikart mergaite paaugusi ir ne dukros drauge. Ja maciau tik antra karta, bet labai susidraugavom ir smagiai praleidom laika thumbup.gif

user posted image

user posted image

Sia reikejo kiek is toliau fotografuoti... bet man labai patiko jos israiska ir zvilgsnis blush2.gif

user posted image

daugiau flikr'e
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 30 gruodžio 2011 - 06:21
QUOTE(paluri @ 2011 12 30, 07:15)
O as vel su mergaiciu nuotraukom ateinu  blush2.gif  Tik sikart mergaite paaugusi ir ne dukros drauge. Ja maciau tik antra karta, bet labai susidraugavom ir smagiai praleidom laika  thumbup.gif

Sia reikejo kiek is toliau fotografuoti... bet man labai patiko jos israiska ir zvilgsnis  blush2.gif

daugiau flikr'e

man labiausiai patinka ta, su muilo burbulu:) thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 29, 18:28)

kaip įdomu ir naudinga paskaityti tokias kritikas smile.gif Nes aš kai pažiūriu, dažniausiai iš pirmo žvilgsnio būna labai super, o kai paskaitau kitų kritikas, žiūriu, kad tikrai- ir alkūnė trukdo, ir bliuras, ir pasmakrė... Kas šiek tiek pažengusios- kritikuokit kuo išsamiau, super naudinga:)
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2011 12 30, 13:30)
man labiausiai patinka ta, su muilo burbulu:) thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, žiūrinėju vieną puslapiuką ir nusprendžiau su jumis pasidalint 4u.gif Nerealios nuotraukos!!!

Gerų ateinančių metų!!! Lai juodojo drakono metai būna juodai sėkmingi lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti