Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 12 26, 16:25)
taip. ir negatyvus (tik siauros juostos), ir lapus iki A4 dydžio.
mano pirmas buvo toks. po metų parėjo smile.gif

Ačiū. Matai mano daugiafunkcinis parėjo, tai pamaniau pirksiu atskirai kopijavimo ir skanerį, ir kai pirksiu, pirksiu iškart, kad tiktų ir juostoms. Prašysiu Tavęs konsultacijų kai pirksiu, visai buvau Tamstą pamiršusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 26 gruodžio 2011 - 18:50
QUOTE(rG @ 2011 12 26, 18:50)
Ačiū. Matai mano daugiafunkcinis parėjo, tai pamaniau pirksiu atskirai kopijavimo ir skanerį, ir kai pirksiu, pirksiu iškart, kad tiktų ir juostoms. Prašysiu Tavęs konsultacijų kai pirksiu, visai buvau Tamstą pamiršusi  biggrin.gif

tai kad žinok aš su technika susipykus, jau geriau andriušką pakalbink, jis vaikščiojanti enciklopedija biggrin.gif aš turiu epson V500, patenkinta jau beveik du metus.
Atsakyti
tai va, pagaaaaliauuu, šiek tiek vėliau nei planuota, į savo zenit'ą įsimečiau fuji neopan 400. hm, kažin kaip čia su tuo eksponavimu bus be eksponometro biggrin.gif ir skanerio negatyvams neturiu, žodž. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 26 gruodžio 2011 - 20:41
QUOTE(je t'aime @ 2011 12 26, 21:20)
tai va, pagaaaaliauuu, šiek tiek vėliau nei planuota, į savo zenit'ą įsimečiau fuji neopan 400. hm, kažin kaip čia su tuo eksponavimu bus be eksponometro biggrin.gif ir skanerio negatyvams neturiu, žodž. biggrin.gif

lauksim rezultatų 4u.gif aj kam tas exponometras,jei fotkinai iki šiol M režimu, tai čia lygiai tas pats,tik kad turėsi viską daryti iš nuojautos mirksiukas.gif

Pokalėdinė foto lotuliukas.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ateinu su pavėluotais sveikinimais ax.gif

user posted image

QUOTE(Jurzole @ 2011 12 23, 23:39)
Man kazko parupo kalediniu mainu nuotraukos...  Pasigyre, kad gavo, mazdaug puse - o kitos? Negavo dar, ar nesigiria?

Aš tai dar negavau...

QUOTE(Tecum @ 2011 12 26, 14:50)
Pamenu kažkada čia viena iš jūsų buvot užrodžiusios gerą programą peržiūrėti nuotraukoms. Su ja galėdavau peržiūrėt net ir RAW failus. Bet ne "Adobe Bridge "
Primakalavau kažką kompe ir neberandu. Būtų smagu, jeigu pasidalintumėt kokiomis programomis naudojatės

Atsiminiau "FastStone image wiewer"  Tai einu tada ieškot parsisiūst

Aš naudojuos IrfanView.
Atsakyti
deja mainų foto negavau...
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 27, 00:59)
deja mainų foto negavau...

me too biggrin.gif
Atsakyti
O aš nežinau, ar mano gavo...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Su šventėm smile.gif

dėl mainų foto, tai mano jau turėjo pasiekti adresatą, bet nežinau ar gavo.. tikiuosi po visų švenčių prisijungs ir prisipažins ar gavo biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
user posted image
kaip jums sitas koliazas ax.gif
Atsakyti
ooo,prisiminiau,kad neparasiau jog pasiemiau mainu foto, gavau is Ka ax.gif labai superine,labai grazi, realiai ji atrodo kaip saldainiukas, aciu tau uz grazius linkejimus 4u.gif

p.s. atsiemiau ja kuciu isvakarese, galvojau iskentesiu ta viena vakara, bet neiskentejau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 12 27, 10:41)
labas rytas 4u.gif
kaip jums sitas koliazas ax.gif

nenoriu daryti išankstinių išvadų, tai pirma paklausiu - ar kūrybinė šių foto kūrybinis pradas yra ironija?
Atsakyti