Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos 4u.gif

Nesu tikra, kad mane pamenat, seniai besilankiau šioje temoje, bet aš jūsų visų nepamiršau ir noriu pasveikinti su šventėmis newyear.gif GERŲ KADRŲ VISOMS newyear.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 12 24, 13:00)
Koks nuostabus Kūčių rytas!!!!!!!!  bigsmile.gif Gavau dovaną nuo Yvettes  wub.gif Labai tau ačiū net už dvi foto (čia nesuklydai kartais? tongue.gif ) ir dar tokią krūvą nerealaus popieriaus  bigsmile.gif
Ech... tobulas vardadienio rytas smile.gif

ačiū ačiū ačiū!!!!!!!!!!!!!!

džiugu, kad atkeliavo. Nesuklydau, siunčiau dvi. Viena šviesesnė kita tamsesnė, neišrinkau kuri geriau atrodė.
Atvirukas turėjo būti, gal pasimetė, ten viską nupasakojus buvau.
Popierių įdėjau, kad nesulamdytų foto, nieko geresnio nesumąsčiau kaip apsaugoti smile.gif

dar kartelį linkiu visoms džiugių Kalėdų. Taip gera būti vistik mylimų žmonių apsuptyje.
Atsakyti
Sveikinu. Saulė grįžta. PAGALIAU.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Visas su šventėmis smile.gif 4u.gif Be nuotraukų ir skambių palinkėjimų smile.gif

Norėjau rekomenduoti vieną "fotografinį" filmą. Tiksliau - mini serialą "Idiotas".
http://www.imdb.com/title/tt0366028/
Jaučiu, reikia mylėti rusų literatūrą, kad jį visą pažiūrėtum, bet ir pirmose keliose serijose yra tokių stop kadrų, kad kvapą gniaužia..smile.gif 4u.gif gal kas pasimėgaus.
Atsakyti
Sveikuloes! Su Sventemis visas! Silumos, meiles, jaukumo, paciu nuosirdziausiu draugu, noru issipildymo visiems..Na, ir SNIEGO bent kruopele!!!! Jaukiu Kaledu wink.gif

Pora svelniu koliaziuku sia proga wink.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveiki.
Noriu paklausti ar pavyzdžiui, toks skaneris skanuoja ir negatyvus ir atlieka įprastas funkcijas, pavyzdžiui, galima skanuoti knygas?

ačiū
Atsakyti
Sveikinu visas su sventemis.... Linkejimu visokiu jau priliknketa, tai as tik palinkesiu, kas issipildytu visu jusu svajones wink.gif

user posted image
Atsakyti
Laba smile.gif
Aš čia su tokio klausimu ne apie šventes biggrin.gif

Pamenu kažkada čia viena iš jūsų buvot užrodžiusios gerą programą peržiūrėti nuotraukoms. Su ja galėdavau peržiūrėt net ir RAW failus. Bet ne "Adobe Bridge " schmoll.gif
Primakalavau kažką kompe ir neberandu. Būtų smagu, jeigu pasidalintumėt kokiomis programomis naudojatės unsure.gif

Atsiminiau "FastStone image wiewer" biggrin.gif Tai einu tada ieškot parsisiūst biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tecum: 26 gruodžio 2011 - 14:54
QUOTE(rG @ 2011 12 26, 14:11)
Sveiki.
Noriu paklausti ar pavyzdžiui, toks skaneris skanuoja ir negatyvus ir atlieka įprastas funkcijas, pavyzdžiui, galima skanuoti knygas?

ačiū

taip. ir negatyvus (tik siauros juostos), ir lapus iki A4 dydžio.
mano pirmas buvo toks. po metų parėjo smile.gif
Atsakyti
Mano gelyne jau prazydo pirmosios snieguoles... bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 26 gruodžio 2011 - 17:27
QUOTE(Tecum @ 2011 12 26, 15:50)

Atsiminiau "FastStone image wiewer" biggrin.gif Tai einu tada ieškot parsisiūst biggrin.gif

šiuo ir naudojuosi aš thumbup.gif

Siunčiu ir aš Jums sveikinimus su tokiom stebuklingom ir nuostabiom šventėm 000059.gif 000054.gif kuo daugiau kūrybingumo ir fantazijos Jums, mielosios smile.gif Džiaugiuosi, kad esate newyear.gif
Pridėjot tiek nuostabių nuotraukų, dėja neturiu ką parodyti kol kas blush2.gif
Atsakyti