Sveikos
Nesu tikra, kad mane pamenat, seniai besilankiau šioje temoje, bet aš jūsų visų nepamiršau ir noriu pasveikinti su šventėmis GERŲ KADRŲ VISOMS
QUOTE(gotte @ 2011 12 24, 13:00)
Koks nuostabus Kūčių rytas!!!!!!!! Gavau dovaną nuo Yvettes Labai tau ačiū net už dvi foto (čia nesuklydai kartais? ) ir dar tokią krūvą nerealaus popieriaus
Ech... tobulas vardadienio rytas
ačiū ačiū ačiū!!!!!!!!!!!!!!
Ech... tobulas vardadienio rytas
ačiū ačiū ačiū!!!!!!!!!!!!!!
džiugu, kad atkeliavo. Nesuklydau, siunčiau dvi. Viena šviesesnė kita tamsesnė, neišrinkau kuri geriau atrodė.
Atvirukas turėjo būti, gal pasimetė, ten viską nupasakojus buvau.
Popierių įdėjau, kad nesulamdytų foto, nieko geresnio nesumąsčiau kaip apsaugoti
dar kartelį linkiu visoms džiugių Kalėdų. Taip gera būti vistik mylimų žmonių apsuptyje.
Sveikinu. Saulė grįžta. PAGALIAU.
Visas su šventėmis Be nuotraukų ir skambių palinkėjimų
Norėjau rekomenduoti vieną "fotografinį" filmą. Tiksliau - mini serialą "Idiotas".
http://www.imdb.com/title/tt0366028/
Jaučiu, reikia mylėti rusų literatūrą, kad jį visą pažiūrėtum, bet ir pirmose keliose serijose yra tokių stop kadrų, kad kvapą gniaužia.. gal kas pasimėgaus.
Norėjau rekomenduoti vieną "fotografinį" filmą. Tiksliau - mini serialą "Idiotas".
http://www.imdb.com/title/tt0366028/
Jaučiu, reikia mylėti rusų literatūrą, kad jį visą pažiūrėtum, bet ir pirmose keliose serijose yra tokių stop kadrų, kad kvapą gniaužia.. gal kas pasimėgaus.
Sveikuloes! Su Sventemis visas! Silumos, meiles, jaukumo, paciu nuosirdziausiu draugu, noru issipildymo visiems..Na, ir SNIEGO bent kruopele!!!! Jaukiu Kaledu
Pora svelniu koliaziuku sia proga
Pora svelniu koliaziuku sia proga
Sveiki.
Noriu paklausti ar pavyzdžiui, toks skaneris skanuoja ir negatyvus ir atlieka įprastas funkcijas, pavyzdžiui, galima skanuoti knygas?
ačiū
Noriu paklausti ar pavyzdžiui, toks skaneris skanuoja ir negatyvus ir atlieka įprastas funkcijas, pavyzdžiui, galima skanuoti knygas?
ačiū
Sveikinu visas su sventemis.... Linkejimu visokiu jau priliknketa, tai as tik palinkesiu, kas issipildytu visu jusu svajones
Laba
Aš čia su tokio klausimu ne apie šventes
Pamenu kažkada čia viena iš jūsų buvot užrodžiusios gerą programą peržiūrėti nuotraukoms. Su ja galėdavau peržiūrėt net ir RAW failus. Bet ne "Adobe Bridge "
Primakalavau kažką kompe ir neberandu. Būtų smagu, jeigu pasidalintumėt kokiomis programomis naudojatės
Atsiminiau "FastStone image wiewer" Tai einu tada ieškot parsisiūst
Aš čia su tokio klausimu ne apie šventes
Pamenu kažkada čia viena iš jūsų buvot užrodžiusios gerą programą peržiūrėti nuotraukoms. Su ja galėdavau peržiūrėt net ir RAW failus. Bet ne "Adobe Bridge "
Primakalavau kažką kompe ir neberandu. Būtų smagu, jeigu pasidalintumėt kokiomis programomis naudojatės
Atsiminiau "FastStone image wiewer" Tai einu tada ieškot parsisiūst
QUOTE(rG @ 2011 12 26, 14:11)
Sveiki.
ačiū
ačiū
taip. ir negatyvus (tik siauros juostos), ir lapus iki A4 dydžio.
mano pirmas buvo toks. po metų parėjo
Mano gelyne jau prazydo pirmosios snieguoles...
QUOTE(Tecum @ 2011 12 26, 15:50)
šiuo ir naudojuosi aš
Siunčiu ir aš Jums sveikinimus su tokiom stebuklingom ir nuostabiom šventėm kuo daugiau kūrybingumo ir fantazijos Jums, mielosios Džiaugiuosi, kad esate
Pridėjot tiek nuostabių nuotraukų, dėja neturiu ką parodyti kol kas