Linkiu šiltų, mielų švenčių.
Kad kiti metai atneštų dar daugiau žavingų akimirkų, mielų žmonių.
Graziu svenciu ir kurybingu ateinanciu metu!
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 22, 16:14)
Pirma man gražu, antroj nepatinka kojų sustatymas, bet mintis ir viskas patink.
cia judesys, kaip "ji" bega/eina greitu zingsniu. nu bet matau nepavyko ;]
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 22, 16:45)
O tai komentarai Flickr'e tamstai netinka, tik temoj?
ir tau dekuj
QUOTE(rG @ 2011 12 22, 18:12)
Man patinka budizmas šiaip, jei į temą
Papildyta:
Meditaciją tikriausiai turėjo omeny, ji ten būna be kalbos, be miego, ilgą laiką kalnuose Šiaip visai ne juokas visa tai, bet to turi visu kūnu trokšti, kai jau nebegali nei gyvent nei mirt, o tiesiog esi. Aišku žmonės važiuoja ir dėl atrakcijos, bet šiaip dažniausiai harmonijos paieškos šiaip sau neatsiranda.
Papildyta:
Meditaciją tikriausiai turėjo omeny, ji ten būna be kalbos, be miego, ilgą laiką kalnuose Šiaip visai ne juokas visa tai, bet to turi visu kūnu trokšti, kai jau nebegali nei gyvent nei mirt, o tiesiog esi. Aišku žmonės važiuoja ir dėl atrakcijos, bet šiaip dažniausiai harmonijos paieškos šiaip sau neatsiranda.
eat pray love.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 22, 15:19)
aij man visaip būna, kartais nieko neperku, atrodo nafik man iš vis ko nors reikia, o kartais kažkas užplaukia, užeina kažkokia manija, prisiperku visko ko reikia ir ko nereikia
oi as tai sistematishkai palaikau lietuvos ekonomika visame kame. ir nezinau kaip to ishvengt. kaip pavydziu tiems, kurie susikaupia ties meditacija, budizmu ar dar kazhko ir nenori visu tu materialiu dalyku. tikrai.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 23, 13:23)
Artėja šventės..
uh, patinka raudoni blikiai. faini. skanus. paprasti, bet mieli.
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 23, 17:01)
ir dar šiek tiek žiemos pasakos...
kokia idomi foto. formatas manes neitikina, truksta kaires. o cia vilkas? kur fotikai?
rimtai, kaip iliustracija is lietuviu liaudies pasaku knygeles. like. medziu sakos ryshkios patiko. zodziu, kazhkas naujo. faina, Kike.
QUOTE(Yvette @ 2011 12 22, 19:46)
Ir laukti verta.
cia toks kaledinis sausainis man
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 22, 14:00)
tas ateina su laiku. fainas jausmas.
nu tipo prisidedu ir as, kaledishkai stengiaus, M. Xmas and H. N. Year.
o cia, nekaledishkai, man labiau patinkantis, stilingesnis, a la "breakfast at tiffany's" variantas
QUOTE(Maggie @ 2011 12 23, 23:31)
nu tipo prisidedu ir as, kaledishkai stengiaus, M. Xmas and H. N. Year.
o cia, nekaledishkai, man labiau patinkantis, stilingesnis, a la "breakfast at tiffany's" variantas
Flickr'e jau pakomentavau, bet pasikartosiu - as irgi uz ta, tifaniskaji, varianta
Man kazko parupo kalediniu mainu nuotraukos... Pasigyre, kad gavo, mazdaug puse - o kitos? Negavo dar, ar nesigiria?
Maggie, dieviškai gerai Fantastika Spalvotas yyypaaač
Nieko ypatingo, laiko neturiu, bet... Susitelkit, būkit laimingi.
Nieko ypatingo, laiko neturiu, bet... Susitelkit, būkit laimingi.
Jaukiu, sviesiu, graziu svenciu !!! Ir isimintinu akimirku
QUOTE(Maggie @ 2011 12 23, 23:31)
man spalvota labiau
jurzole, jau padaryta
savo nieko neturiu, tad tik palinkesiu kantrybes, uzsispyrimo, ideju, progu ir geru kadru
Magie, super...negaliu išskirt, noriu spalvų, bet j/b irgi veža...
QUOTE(Maggie @ 2011 12 24, 00:31)
šita
Atnešu Zirzės nuotrauką ir palinkėjimą.
Kalėdos jau rytoj.
"Artėja dovanų išpakavimo metas.
Kad Kalėdų senelis neaplenktų nė vieno!"
O aš palinkėsiu, kad išsipildytų tikri, tikri norai. Su šventėm!
Kalėdos jau rytoj.
"Artėja dovanų išpakavimo metas.
Kad Kalėdų senelis neaplenktų nė vieno!"
O aš palinkėsiu, kad išsipildytų tikri, tikri norai. Su šventėm!
Maggie, labai ir man patiko tavo nuotraukos-jau vakar veidaknygėj užmačiau-super
Aš ateinu be nuotraukų, bet su šventiniais palinkėjimais:
Tebūna šviesios ir laimingos visos metų dienos. Jaukių Kūčių, linksmų Šv.Kalėdų ir laimingų Naujųjų Metų!!
Ir labai noriu pasidžiaugti, nes šį rytą paštininkas atnešė nuostabią nuotrauką nuo Rico Nors ir nedalyvauju Kalėdiniuose mainuose, tad labai pradžiugino tokia staigmena Ačiū Tau
Aš ateinu be nuotraukų, bet su šventiniais palinkėjimais:
Tebūna šviesios ir laimingos visos metų dienos. Jaukių Kūčių, linksmų Šv.Kalėdų ir laimingų Naujųjų Metų!!
Ir labai noriu pasidžiaugti, nes šį rytą paštininkas atnešė nuostabią nuotrauką nuo Rico Nors ir nedalyvauju Kalėdiniuose mainuose, tad labai pradžiugino tokia staigmena Ačiū Tau
Koks nuostabus Kūčių rytas!!!!!!!! Gavau dovaną nuo Yvettes Labai tau ačiū net už dvi foto (čia nesuklydai kartais? ) ir dar tokią krūvą nerealaus popieriaus
Ech... tobulas vardadienio rytas
ačiū ačiū ačiū!!!!!!!!!!!!!!
Mano nuotrauka gal ir nelabai vykus, bet vis tiek...sveikinimai užrašyti, nebėr kur dingti
Visiems NUOSTABIŲ švenčių!!!!!!!
Ech... tobulas vardadienio rytas
ačiū ačiū ačiū!!!!!!!!!!!!!!
Mano nuotrauka gal ir nelabai vykus, bet vis tiek...sveikinimai užrašyti, nebėr kur dingti
Visiems NUOSTABIŲ švenčių!!!!!!!