Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 22, 18:27)
Vienos geriau gaminam, kitos, fotkinam, trečios dar kažką darom. Bet visos ne ypatingos, o tik norime tokiomis būti smile.gif Bet nebūsim. Vienok.

kai kurios ypatingos, kai kurios tokios bus. Net be abejonės... smile.gif
Atsakyti
uch kokios diskusijos. Įdomu paskaityti, kaip mąstot, ką mastot ir t.t.
Mano galva perdaug sunki ir perdaug tuščia tuo pačiu metu, tad nesivelsiu.

Vat tik Gottei norėjau brūkštelti, neimti labai į galvą, kai norisi daryti, lig turi viziją kaip, o vat rezultatas ne tas. Žinok čia normalus dalykas. Nežinau ar pačios pastebit, kad vis po truputį po truputį, arba šuoliais arba vėžliškai. Bet visos lipat į viršų. Iš šalies tikrai geriau matosi.

Juolab, jau kelis kart sakiau, nebijokit fotografinių pauzių. Pas mane tarkim, tokia labai ilgai užsitęsusi pauzė. Jei iš to duonos nereikia valgyti, tai ir nekreipkit dėmesio. Išlaukit ir vėl fotografuosit. Kitomis akimis žiūrėsit. Juk ir su kitais pomėgiais tas pats. Tarkim periodais knygas skaitau, filmus taip pat, dienom naktim žiūriu ir vėl žiūrėk kokį pusmetį nieko. Na normalu.
Vat Maggie juk geras pavyzdys. Neprievartauja savęs, išlaukti moka. Ir laukti verta.

Tiesa, man patiko šios dienos žaidimo foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 22 gruodžio 2011 - 18:48
QUOTE(Rico @ 2011 12 22, 16:46)

Man 30-metis ant nosies, galvojau su tuo susije toki pamastymai, o gal tik pribrendau iki kito lygio  tongue.gif

o musu gimsiai metai ir viena diena skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2011 12 22, 19:06)
kai kurios ypatingos, kai kurios tokios bus. Net be abejonės... smile.gif

absoliučiai tikra esu ( bet nebūtinai fotografijos srity...)
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 22, 20:46)

Tiesa, man patiko šios dienos žaidimo foto.

Smagu girdet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 12 22, 19:38)
visko po truputi. svarbu nepersistengt. bishki exposure, tada siek tiek brightness, fill light galima nedaug, po to lights, shadows. svarbu laiku sustot ir ziuret kaip atrodys ishdidinta, kad nedegtu.

As kol kas koreguoju tik exposure ir brightness, dazniausiai abu. Fotografuojant bet kokiu rezimu nuotraukos iseina per tamsios. Tik su Manual kartais nereikia koreguoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 12 22, 18:03)
o musu gimsiai  metai ir viena diena skiriasi  biggrin.gif

eisiu ir as tave pasnipinet tongue.gif
Atsakyti
Idomiai skaitosi diskusija apie kurybines kancias ir ieskojimus.

Kazkodel cia prisimine Pablo Pikaso mintis: ikvepimas visada ateina, taciau jis turi atrasti tave bedirbanti...
Bedirbant, matai klaidas, mokaisi, ieskai, tik taip kyla netiketos idejos ir bac - sekme. Nejucia kazkas pasikeicia ir persiverti ant aukstesnio laiptelio. Paguosiu, gotte, tongue.gif ir tada nesijausi geriau, nes nera tobulybes, yra tik kelias link jos. Po vieno laiptelio yra kitas ir dar kitas ir t.t. Nesiparink - lipti visuomet bus kur biggrin.gif tongue.gif . Dziaukis procesu, tais jausmais, kuriuos sukelia sis uzsiemimas, atradimais, gaunanciuju tavo nuotraukas reakcija, tomis nuotraukomis, kurios tau dabar patinka ir tu jomis didziuojasi ir dzin, kad po kritikos ar po kurio laiko i jas ziuresi kitaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 23 gruodžio 2011 - 11:53
user posted image

Artėja šventės.. Ir taip man gera darosi, kai pabandau įsivaizduoti rytoj žmonijos vakarą.. Visi visi, dideli ir maži bus kartu. Sėdės jaukiai prie vaišių stalo, valgys ypatingus, tik kartą metuose gaminamus patiekalus, kurs ir puoselės savo šeimos unikalias Kalėdų tradicijas.. Vaikai išsižioję stebės eglutės girliandų blyksnius.. Tėvai tyliai susikabins už rankų ir pašnibždės į ausį meilės prisipažinimą.. Seneliai džiaugsis, kad vaikai su anūkais sugužėjo namo ir vėl visi gali pabūti drauge.. Tie, kas susipykę, susitaikys, kas buvo neramūs, nurims.. Kas norėjo išpažinti gražius jausmus, tą padarys.. Kažkaip, netyčia, visi prieš šventes tampame geresniais..
Jaukumo ir ramybės mylimų žmonių apsupty. Ir tegu šis geras jausmas lydi mus ir ateinančiais metais.. Ačiū, kad esate. ♥
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 23, 14:23)

Labai grazus aprasymas ir palinkejimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 23, 13:23)

Artėja šventės.. Ir taip man gera darosi, kai pabandau įsivaizduoti rytoj žmonijos vakarą.. Visi visi, dideli ir maži bus kartu. Sėdės jaukiai prie vaišių stalo, valgys ypatingus, tik kartą metuose gaminamus patiekalus, kurs ir puoselės savo šeimos unikalias Kalėdų tradicijas.. Vaikai išsižioję stebės eglutės girliandų blyksnius.. Tėvai tyliai susikabins už rankų ir pašnibždės į ausį meilės prisipažinimą.. Seneliai džiaugsis, kad vaikai su anūkais sugužėjo namo ir vėl visi gali pabūti drauge.. Tie, kas susipykę, susitaikys, kas buvo neramūs, nurims.. Kas norėjo išpažinti gražius jausmus, tą padarys.. Kažkaip, netyčia, visi prieš šventes tampame geresniais..
Jaukumo ir ramybės mylimų žmonių apsupty. Ir tegu šis geras jausmas lydi mus ir ateinančiais metais.. Ačiū, kad esate. ♥

labai gražus palinkėjimas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Palinkėjimas...

user posted image

Neišsenkančių kūrybinių minčių...
Malonaus pasiruošimo...
Akyse žiburiukų "kepant" naujus kūrybinius darbus...
Ir malonaus aikčiojimo žiūrint į nuostabius rezultatus...

Myliu,bučiuoju, Kike smile.gif

Atsakyti