Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na, mane asmeniškai daug daiktų varo iš proto. Perku ypatingai mažai visko ir tik tada kai man tikrai reikia beigi yra tam daiktui vieta mano namuose. Tačiau daikto kokybei keliu labai aukštus reikalavimus. Deja, ne viską kas kokybiškiausia galiu sau leisti, vadinas, reik daug dirbt ir uždirbt smile.gif Lygiai tas pats ir maistas. Jo daug gal ir nereikia, bet jis turi būti geriausios kokybės. O tai jau nepigu.
Atsakyti
Tiesa, to pavyzdys ką aš kalbu, te neįsižeidžia Kikė, tai pakalbėjimas apie čiužinius
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 22, 14:13)
drinks_cheers.gif  žiauriai nemoku pasakyt/parašyt ką galvoju , už mane parašei mano mintis  biggrin.gif

Man tai komplimentas, žinoma biggrin.gif

Dėl pavadinimų kalbėjot, tai pasikartosiu - pavadinimai skirti publikai mulkinti. Bet nemanau, kad pavadinimas nereikalingas, tai viena iš pilnavertiško kūrinio detalių. Tik va viską reik jaust... Kažkaip tai biggrin.gif

Viskas, viso ir iki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 gruodžio 2011 - 14:18
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 22, 14:13)
Na, mane asmeniškai daug daiktų varo iš proto. Perku ypatingai mažai visko ir tik tada kai man tikrai reikia beigi yra tam daiktui vieta mano namuose. Tačiau daikto kokybei keliu labai aukštus reikalavimus. Deja, ne viską kas kokybiškiausia galiu sau leisti, vadinas, reik daug dirbt ir uždirbt smile.gif Lygiai tas pats ir maistas. Jo daug gal ir nereikia, bet jis turi būti geriausios kokybės. O tai jau nepigu.

aij man visaip būna, kartais nieko neperku, atrodo nafik man iš vis ko nors reikia, o kartais kažkas užplaukia, užeina kažkokia manija, prisiperku visko ko reikia ir ko nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 12 22, 15:15)
Tiesa,  to pavyzdys ką aš kalbu, te neįsižeidžia Kikė, tai  pakalbėjimas apie čiužinius
Papildyta:

Man tai komplimentas, žinoma biggrin.gif

Dėl pavadinimų kalbėjot, tai pasikartosiu - pavadinimai skirti publikai mulkinti

pritariu dėl "Apskritai tai nereikia dabartiniam žmogui tiek, kiek jis nori, nei maisto, nei daiktų." todėl ir per pastarajį pusmetį iš mano namų išsigabeno dideli ir maži daiktai,jaučiu,kad turiu daugiau kuom kvėpuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 21, 14:06)
Noriu nuomones apie koliaziuka... Jei netingit wink.gif

O nuomonė gera - gražus daiktelis, gražiai pateiktas, gražios spalvos, graži nuotaika smile.gif
Papildyta:
QUOTE(maija @ 2011 12 21, 14:12)
Bandau susidraugauti su savo Kalėdų senio dovanėle  blush2.gif  Rodausi ir jums smile.gif

Lepina tave senis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 12 20, 14:58)
1/100, f/1.8, ISO 200

Kaip geriau sviesinti nuotrauka? per exposure ar per brightness  g.gif

visko po truputi. svarbu nepersistengt. bishki exposure, tada siek tiek brightness, fill light galima nedaug, po to lights, shadows. svarbu laiku sustot ir ziuret kaip atrodys ishdidinta, kad nedegtu.
QUOTE(kristukass @ 2011 12 20, 17:32)
Ir as truputi visai ne kalediskos egzotikos atnesu.  biggrin.gif Pirma karta gyvenime fotkinau vyriski. Dabar galit tarkuot subine.  laugh.gif

pirmas idomus portretas, nors suspaustas, bet man cia netrukdo ir patiko paskutinis, idomus apdirbimas. manau tau visai neblogai pavyko wink.gif
p.s. auto man ne. nei apdirbimas, nei kampas (is apacios), nei emocija, su make-up'u si karta tikrai persistengta, skuostai tokieeee ruzhavi biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 12 19, 19:14)
bet tai gali būti susiję su man charakteriu. aš per tris minutes galiu susidraugauti su troleibusu ir pasikviesti juos visus į svečius, nenustebti, jeigu kas ateis ir apturėti geriausią tūsą ever doh.gif

as sutinku su Say. man gal netgi lengviau bei idomiau fotografuoti nepazistamus, kita vertus patinkanti ir tinkanti pagal ishvazida ir visa kita pazistama/drauga fotkinti - didziulis malonumas.
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 19, 18:18)
aj tiesa , Maggie, patiko man tavo, tokios kitokios,švelnios,netipiškos tau ,super  thumbup.gif

nu va. taip laukiau kritikos ar siaip komentaru siai foto. aciu Kike, kad pastebejai.
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 21, 00:31)
Bet juk tas lentutes ir paslepti galima, jei jau daugiau nera kur auto daryti. Paklode kokia ar didele skara pakabint ant tos sienos, ir problema isspresta. Jei viniu i siena kalt negalima, nes nuomota, tada su lipnia juosta pritvirtint  biggrin.gif

jo jo. jau isivaziduoju kaip atrodytu paklode biggrin.gif nesikabinekit prie zmogaus. nu norejosi jai pafitkint. ir nera tragishkai. galiausiai - praktika. tik i gera.
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 21, 14:06)
Sveikutes...
Vis perziuriu temuke, bet komentarams laiko vis nerandu... Prieskaledine manija rankdarbiams man smile.gif
Noriu nuomones apie koliaziuka... Jei netingit wink.gif

man ziauriai patiko. ir kaip koliazhas (nors man ir vienos foto pakaktu, koliazhe gal per daug info, pasodinai ji sonu, po to nugara, po to dar kazhkaip - nebutinai, bet cia jei kabinetis), ir apdirbimas, ir meshkis. nooooriu tokio. jis nerealus! unikalus. liudnai romantishkas. krc. zaviuosi.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 21, 14:36)
ištikrųjų , man net sagą sunku įsiūt  biggrin.gif  čia iš tos serijos, kai vyras vynies nesugeba į sieną įkalt  biggrin.gif

same here bigsmile.gif
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 21, 15:06)
As gal visai ne i tema pakomentuosiu, bet man visose sios serijos nuotraukose kliuva sijono juosmuo - krenta i akis, uzmusa is pirmo zvilgsnio atsiradancia iliuzija, kad modelis vilki suknele (o butent sukneles kazkodel noretusi) ir siek tiek gadina siaip jau labai rafinuota ir romantiska bendra vaizda. Bet siaip man patiko visos tos nuotraukos, labiausiai gal

man tas pats. viskas butu tobula. jei ne sijono juosmuo..

new auto vonioj su smokey eyes
user posted image

o cia "smell of desire", tiek dainos, tiek savijautos auto-iliustracija.
http://www.youtube.c...h?v=pYHiXRXK3YE

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 12 22, 15:08)

Pirma man gražu, antroj nepatinka kojų sustatymas, bet mintis ir viskas patink.
Atsakyti
Maggie - auto,nu tu labai fotogeniška meriote,nei pridėsi nei atimsi thumbup.gif dainos ilisutracija labai tinka dainai ,šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 21, 16:03)
Spalvotoj niekaip nesusitvarkau su veido oda  doh.gif  beords gerai buvau, įdėjau į flickr ir vėl žiūriu, kad nelabai man, gal čia mano monitorius nufrybino, ji arba raudona, arba pilkšva būna... šiltinau dabar spalvas. g.gif

jb. vienareikshmishkai. labai gerai ziurisi. o spalvoto, is tiesu kazhkas ne taip su spalvom.
Atsakyti
Mano siusta nuotrauka airv blush2.gif
nemoku ikelti i flickr toje temoje, tai rodausi cia doh.gif

user posted image

Ir kaip jau laukiu savosios....jau tas laukimas koks malonus....kutena pasirdzius... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 22 gruodžio 2011 - 15:23
QUOTE(pandre @ 2011 12 22, 16:22)
Mano siusta nuotrauka airv blush2.gif
nemoku ikelti i flickr toje temoje, tai rodausi cia doh.gif

Ir kaip jau laukiu savosios....jau tas laukimas koks malonus....kutena pasirdzius... blush2.gif

geras pasirinkimas thumbup.gif man labai patiktų 4u.gif
Atsakyti
nu va. taip laukiau kritikos ar siaip komentaru siai foto. aciu Kike, kad pastebejai.

O tai komentarai Flickr'e tamstai netinka, tik temoj? mirksiukas.gif

jo jo. jau isivaziduoju kaip atrodytu paklode biggrin.gif

O ka? Paklodziu gi labai graziu buna biggrin.gif Be to, as nesikabineju, as bandau zmogui padeti problema isspresti! tongue.gif Mums ana savaite kaip tik workshop'a pravede darbe, tema "galvokite apie sprendimus, o ne apie problemas" lotuliukas.gif

"Smell of desire" man patinka, tik peda truputi nepatogiai pastatyta atrodo. Auto vonioj - fotiko dirzelis pirmiausia i akis krenta, bet gal tik man. O siaip grazu.
Atsakyti