Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 22, 12:39)
pavadinimai is principo nera blogai, bet daznai jie gadina foto arba bando pritempt prie kazko gilaus. pavadinimas, kaip ir foto, turi buti naturalus ir is tavo vidaus smile.gif

taip, tą ir turėjau minty, kad pavadinimas ne visad reikalingas ir ne visad tinkamas...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 22, 07:57)
Pasidžiaugimas SAVIMI, o ne kitų reakcija į save.

drinks_cheers.gif Man SM labai daug davė naudingos informacijos ir vis dar duoda. Yra keli žmonės, kurių nuomonė man labai svarbi, bet... mane SM ir sugadino, nes dabar fotkindama aš nesąmoningai įsivaizduoju ne nuotrauką, kokią kuriu, o nuotrauką, kuri sukels ir kokias reakcijas. Aš darau ne visada kaip noriu aš, kaip kūrėjas, o elguosi taip, kaip mačiau pavyzdžius, kaip mane kažkas kažkada sukritikavo, bandau atsižvelgt ir pan... Kaip sakant, tokie pokalbiai ir duoda ir atima. Kolkas bandau reabilituotis. PVZ Maggie, mano akimis keistai fotografuoja, bet žaviuosi jos drąsa dėti tokias foto, kurių, esu tikra, čia dauguma nesupranta. Bet ji fotkina ir ji deda ir bbd. Ir maladec. O aš net nefotkinu kaip noriu, nes nepasitikiu savo idėėjomis. Fotkinu tai, kaip mačiau kad kažkas padarė ir buvo tas darbas pripažintas kaip vykęs.
Aš esu tūkstančių autorių darbų klonas. Mane tai neramina ir aš bandau keistis.

QUOTE(gotte @ 2011 12 22, 12:27)
nes susitaikyti yra didžiausia blogybė kokia tik gali būti...

drinks_cheers.gif Mane irgi daug kas bando sodint.. Ko čia plėšais, kam to reik, ko tu čia dar nori? Va jei mano senelis į mokyklą ėjo vyžomis o kojas šildėsi karvės šūde, tai taip turiu ir aš elgtis? Spirt lauk savo "labutinus" ir vaikščiot basa? Vardan solidarumo? Anei kaip. Noriu, stengiuosi, einu priekin ir darau vis labiau ir labiau. Susitaikymas- tai lėta mirtis. Kūrėjo, amsnybės, savo srities žinovo ir pan. Nesvarbu apie ką kalbame: darbą, hobius, ar blynų kepimą. Tai yra degradacija. IMHO.

Brumbrumai, patenkintas? biggrin.gif Biškį diskusijos vyksta, nesakyk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 22 gruodžio 2011 - 13:01
ech, šventės artėja.... kažko norisi, kažko trūksta... keliu foto "palinkėjimų" temai

user posted image

kad "dūmai rūktų ir nieko netrūktų..." smile.gif

Laukine, tai gi fotkink, kaip pati nori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taigi čia ir yra visas malonumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 22, 13:00)
Brumbrumai, patenkintas? biggrin.gif Biškį diskusijos vyksta, nesakyk smile.gif

da nezinau pries kuria cia imt ir gincytis biggrin.gif sita tema tokia nuobodoka. kaip rast save bla bla bla.. faktas, kad ne SM'e atsakymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 22, 13:00)
drinks_cheers.gif Man SM labai daug davė naudingos informacijos ir vis dar duoda. Yra keli žmonės, kurių nuomonė man labai svarbi, bet... mane SM ir sugadino,

jo...pritariu...lygiai taip ir aš mąstau...

O dėl tų pasidžiaugimų SAVIMI...ką sako Say...irgi slidus reikalas...aišku, kad gali spjauti į viską ir džiaugtis savimi...spjaut į nuomones, kritiką...tik džiaugtis ir gerėtis...daryt savaip...bet yra nemažai pastrigusių tame pasidžiaugime...į kuriuos net žiūrėti šiurpu..o jie savim tebesidžiaugia... biggrin.gif

tai čia irgi turbūt dar pasidžiaugimas pasidžiaugimui nelygu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 22, 13:16)
da nezinau pries kuria cia imt ir gincytis biggrin.gif sita tema tokia nuobodoka. kaip rast save bla bla bla.. faktas, kad ne SM'e atsakymas smile.gif

nu faktas kad ne SM'e biggrin.gif

bet pėvėzė duotuoju momentu aplink mane sukasi trys mažamečiai vaikai...vienas iš jų ne mano biggrin.gif sunkoka su jais padiskutuot... net jei ta diskusija į gyvenimą neįneš daugiau žinojimo ar tikėjimo... bent jau papasakos dar kartą šį tą apie mus visas ir mūsų požiūrį...o nėra taip jau labai neįdomu.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 22, 12:50)
davai darom taip ir taip,taigi bus geriau fainiau,gal kažką įsigysim naujo ar aplinką pakeisim,o jis man " o kam? taigi mes ir taip gerai gyvenam, yra už mus tikrai blogiau gyvenančių" - va jo tokie žoždiai mane biesina  doh.gif

kaip tik skaitau filosofo Senekos knygą, jis lygiai taip pat mąsto kaip tavo vyras biggrin.gif nesutinku aš su jo ta filosofija tokia, nebedaug liko skaityt, bet susinervinau ir nebegaliu pabaigt kelių skyrių doh.gif biggrin.gif šiaip dėl daug kurių minčių sutinku su juo, nu bet jis pastoviai akcentuoja, kad niekingas tas kuris trokšta turtų, kuris mėgaujasi įvairiais malonumais- skanus maistas, minkšta lova, teatras ir kiti materealūs dalykai.. net mylėtis reikia ne dėl malonumo, o tik tam, kad susilaukti palikuonių doh.gif out off topic biški biggrin.gif sorry biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 22, 14:25)
kaip tik skaitau filosofo Senekos knygą, jis lygiai taip pat mąsto kaip tavo vyras biggrin.gif  nesutinku aš su jo ta filosofija tokia, nebedaug liko skaityt, bet susinervinau ir nebegaliu pabaigt kelių skyrių  doh.gif  biggrin.gif  šiaip dėl daug kurių minčių sutinku su juo, nu bet jis pastoviai akcentuoja, kad niekingas tas kuris trokšta turtų, kuris mėgaujasi įvairiais malonumais- skanus maistas, minkšta lova, teatras ir kiti materealūs dalykai.. net mylėtis reikia ne dėl malonumo, o tik tam, kad susilaukti palikuonių  doh.gif  out off topic biški  biggrin.gif sorry biggrin.gif

nu nebūtinai materialūs,kartais materialūs dalykai dvasei padeda - nu tarkim kaip tu pailsėtum,tiesiog kokio pogulio nėjusi kambaryje kuriame yra pelėsiai ,viskas aptrupėje,užkrauta visokiom šiukšlėm nuolaužom ,ir kambaryje kuris yra šviesus,sudideliais langais,tvarkingas,kvepiantis, sukurta rami aplinka ir t.t. Suk kaip nori ale tai vistiek susiję su materialais dalykais,bet rezultatas tai geresnis poilsis,gera nuotaika,rami siela ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 22, 13:32)
nu nebūtinai materialūs,kartais materialūs dalykai dvasei padeda - nu tarkim kaip tu pailsėtum,tiesiog kokio pogulio nėjusi kambaryje kuriame yra pelėsiai ,viskas aptrupėje,užkrauta visokiom šiukšlėm nuolaužom ,ir kambaryje kuris yra šviesus,sudideliais langais,tvarkingas,kvepiantis, sukurta rami aplinka ir t.t. Suk kaip nori ale tai vistiek susiję su materialais dalykais,bet rezultatas tai geresnis poilsis,gera nuotaika,rami siela  ax.gif

Seneka pasakytų , jei žmogaus poreikiai natūralūs , nedideli, tai jis vargų beveik nejaučia (t.y. net ir tam apipelyjusiame kampelyje jam bus gerai, jis džiaugsis, kad aplamai turi kur prisiglausti), jis vargų nejaus, nes ne materialios gėrybės, o siela daro žmones turtigus smile.gif na pagal jį, turi džiaugtis tuo ką turi.. aš labai nesutinku su tuo smile.gif kartais gerai taip manyti, bet tik kartais..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 22, 14:49)
Seneka pasakytų , jei žmogaus poreikiai natūralūs , nedideli, tai jis vargų beveik nejaučia (t.y. net ir tam apipelyjusiame kampelyje jam bus gerai, jis džiaugsis, kad aplamai turi kur prisiglausti), jis vargų nejaus, nes ne materialios gėrybės, o siela daro žmones turtigus smile.gif na pagal jį, turi džiaugtis tuo ką turi.. aš labai nesutinku su tuo smile.gif kartais gerai taip manyti, bet tik kartais..

eisiu ir aš tuoj to Senekos skaityti lotuliukas.gif šiaip kartais reikia sau leisti taip galvoti,ale žinok po dviejų savaičių miegojimo ant pripučiamo čiužinio "atsirašė" nugara ir aš vos pasikėliau nuo žemės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 22, 13:58)
eisiu ir aš tuoj to Senekos skaityti  lotuliukas.gif šiaip kartais reikia sau leisti taip galvoti,ale žinok po dviejų savaičių miegojimo ant pripučiamo čiužinio "atsirašė" nugara ir aš vos pasikėliau nuo žemės  lotuliukas.gif

biggrin.gif pabaigsiu tą knygą, galėsiu duot paskaityt (nestora ta knyga), šiaip apie daug ką jis labai gerai mąsto smile.gif tik dėl tų materialinių malonumų, aš nelabai sutinku smile.gif
Atsakyti
Dabartinė sąmonė nelabai gali suvokti tiksliai ką turėjo vienas ar kitas prieštvaninis išminčius, o šiaip - nereiktų filosofijos priimti tiesiogiai žodis žodin. Apskritai tai nereikia dabartiniam žmogui tiek, kiek jis nori, nei maisto, nei daiktų. Tuo noru turėti daugiau nei reikia, kasame duobę patys sau smile.gif Žmonės bukėja, banalėja ir patys to nesupranta, tik mąsto kodėl aš toks nelaimėlis (nesusiedamas to su daiktų kultu). Ir čia jau ne vakarykštės naujienos.
Hylou
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 gruodžio 2011 - 14:12
QUOTE(rG @ 2011 12 22, 14:08)
Dabartinė sąmonė nelabai gali suvokti tiksliai ką turėjo vienas ar kitas prieštvaninis išminčius, o šiaip - nereiktų filosofijos priimti tiesiogiai žodis žodin. Apskritai tai nereikia dabartiniam žmogui tiek, kiek jis nori, nei maisto, nei daiktų. Tuo noru turėti daugiau nei reikia, kasame duobę patys sau smile.gif  Žmonės bukėja, banalėja ir patys to nesupranta. Ir čia jau ne vakarykštės naujienos
Hylou

drinks_cheers.gif žiauriai nemoku pasakyt/parašyt ką galvoju , už mane parašei mano mintis biggrin.gif
Atsakyti