QUOTE(sayonara @ 2011 12 22, 07:57)
Pasidžiaugimas SAVIMI, o ne kitų reakcija į save.
Man SM labai daug davė naudingos informacijos ir vis dar duoda. Yra keli žmonės, kurių nuomonė man labai svarbi, bet... mane SM ir sugadino, nes dabar fotkindama aš nesąmoningai įsivaizduoju ne nuotrauką, kokią kuriu, o nuotrauką, kuri sukels ir kokias reakcijas. Aš darau ne visada kaip noriu aš, kaip kūrėjas, o elguosi taip, kaip mačiau pavyzdžius, kaip mane kažkas kažkada sukritikavo, bandau atsižvelgt ir pan... Kaip sakant, tokie pokalbiai ir duoda ir atima. Kolkas bandau reabilituotis. PVZ Maggie, mano akimis keistai fotografuoja, bet žaviuosi jos drąsa dėti tokias foto, kurių, esu tikra, čia dauguma nesupranta. Bet ji fotkina ir ji deda ir bbd. Ir maladec. O aš net nefotkinu kaip noriu, nes nepasitikiu savo idėėjomis. Fotkinu tai, kaip mačiau kad kažkas padarė ir buvo tas darbas pripažintas kaip vykęs.
Aš esu tūkstančių autorių darbų klonas. Mane tai neramina ir aš bandau keistis.
QUOTE(gotte @ 2011 12 22, 12:27)
nes susitaikyti yra didžiausia blogybė kokia tik gali būti...
Mane irgi daug kas bando sodint.. Ko čia plėšais, kam to reik, ko tu čia dar nori? Va jei mano senelis į mokyklą ėjo vyžomis o kojas šildėsi karvės šūde, tai taip turiu ir aš elgtis? Spirt lauk savo "
labutinus" ir vaikščiot basa? Vardan solidarumo? Anei kaip. Noriu, stengiuosi, einu priekin ir darau vis labiau ir labiau. Susitaikymas- tai lėta mirtis. Kūrėjo, amsnybės, savo srities žinovo ir pan. Nesvarbu apie ką kalbame: darbą, hobius, ar blynų kepimą. Tai yra degradacija. IMHO.
Brumbrumai, patenkintas?
Biškį diskusijos vyksta, nesakyk