Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 12 22, 10:56)
As ka kitka turejau omeny, bet whatever biggrin.gif

tai reik paaiskint
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 22, 11:20)
tai reik paaiskint

Tikrai manau, kad supranti ir be paaiskinimu.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 12 22, 11:22)
Tikrai manau, kad supranti ir be paaiskinimu.

taip, as ir paaukojau 10lt neatsimenu kam.

as tai siandien noriu gincytis, kodel neatsiranda cia kokiu barniu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 22, 11:18)
Svajone, dziaugiuosi, kad gavai iki kaledu smile.gif... Tikiuosi patiko.... Buvo sunku issirinkti, ka tau siusti wink.gif

patiko labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 22, 10:05)
Liko 2 dienos!

Gera daryti gera...

man patiko foto 4u.gif

brumbrumai,nu kas čia tau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 22, 13:38)
man patiko foto  4u.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 22, 07:57)
aš tikrai negaliu Tavęs paguosti, bet pabandysiu kai ką pasakyti..

žinai, dėl ko kankiniesi ir absoliuti dauguma žmonijos kankinasi?

nujaučia, kad yra vidutinių gabumų, vidutinio talentingumo, vidutinybės, liaudiškai. ir KANKINASI dėl to. kaip Tu sakai, stengiasi išsiveržti iš KEVALO, paneigti savo nuojautas.

Taip, mes beveik visi esame vidutinybės pačia tiesiogine to žodžio prasme. Me sne genijai. Bet ir ne durneliai. Tas buvimas viduriuke nėra toks blogas, kaip mums bandoma įpiršti. O kankintis beprasmiška - kankinimasis tik genijams padeda, o vidutinybėms padeda susitaikymas su savimi. Su savo ribotumu. Ir pabandymas mėgautis tuo, ką pats sukuria. Pasidžiaugimas SAVIMI, o ne kitų reakcija į save.

To Tau ir linkiu smile.gif Nešokti aukščiau galvos. Nesikankinti, jeigu fotkės ne tokios geros, kaip kitų (kas yra gerai? gerai yra kūryba). Turite visos čia džiaugtis, jeigu koks savitumas atsiranda. O dažnai ir tas "kaip visų" yra visai gerai, pasiekimas, rezultatas.

Griežta teta baigė pasirodymą smile.gif 4u.gif

Hm... kad genijais tampa vienetai, o vidutinybių, kaip jau sakai - milijardai... taip, sutinku, bet aš nebūčiau linkusi sudėlioti pasaulį į dvi lentynėles mažesnę, tą kur aukštai aukštai - genijų ir dyyydelę apatinę - vidutinybių biggrin.gif tada save priskiriu staigiai vidutinybių grupei ir gyvenu ramiai...nešiaušiu plaukų..ir dar po to pasakau sau, kad buvimas viduriuke nėr toks blogas, tai užtai cic biggrin.gif ir man tiesą pasakius labai giliai nusispjauti, kurioj grupėj, kurioj lentynėlėj, ant kurio laiptelio aš stoviu...tą lentynėlę sukūriau aš pati ar kas nors kitas... bet jei man šiuo momentu ne taip kažkaip...tai aš ir siekiu užlipti - aukščiau, žemiau, į kairę ar dešinę...pakilt į orą... jei stovėjau - gal susiriesti į kamuoliuką noriu.. ką aš noriu pasakyt...kad pasaulis nėra vien tik laaabai blogas ir laaabai geras...nėra - juodas ir baltas...kaip tu jį bandai na grubiai imant suskirstyt į DU.... ir susitaikyt aš visai nenoriu su niekuo...nes susitaikyti yra didžiausia blogybė kokia tik gali būti... jei tu vargšas, tai tipo dabar džiaugtis ir nenorėti tapti milijonieriumi? nesiekti? jei šiandien nesigavo geras portretas, tai susitaikyt, kad rytoj jis tikrai netaps geru, geresniu, o gal - genialiu? Vat tu sakai - NIEKADA JIS TOKS NETAPS..... o aš sakau kad GALI tapti biggrin.gif tai vat vardant to GALI verta gyvent...

Aj bet čia šiaip pasvarsčiau..... pati esmė ką norėjau pasakyti yra ta, kad aš ne apie tokį išsiveržimą kalbėjau, apie kokį kalbi tu...aš apie žemiškesnį... gal vidutinybių išsiveržimą biggrin.gif žiūrint kaip pavadinsi... aš lyginu fotografavimą su rašymu...vat kai rašydavau straipsnį...būdavo pagauna kažkokia nenumaldoma jėga ir varai pirmyn...mintys liejasi, žodžiai sakiniai...kažkoks viduje tampi lyg paklaikęs...pamenu dar tais laikais kai rūkiau...išeidavom su kolegom parūkyt ir jų kalbos kažkur plaukia pro mane kažkur...plaukia plaukia plaukia...grįžtu prie stalo ir vėl varau...ir rezultate gaunasi puikus straipsnis su gera įžanga, taikliom mintim, įdomiais pašnekovais, ir pačiai gera, ir skaitytojams įdomu... kartais naktim net sapnuodavau...yra buvę, kad pavadinimą straipsnio susapnavau... o būdavo, kad rodos tema įdomi, medžiaga prieš nosį gera surinkta, bet rymai prie viso to ilgai...ir rodos kuo ilgiau, tuo labiau nervina, kad nepramuša...kaip smėlis byra sakiniai tarp pirštų ir neišeina jų surinkti į vieną visumą..suklijuot..
tai vat panašaus pramušimo aš laukiu fotografijoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 22 gruodžio 2011 - 12:59
QUOTE(jlclove @ 2011 12 22, 07:59)
drinks_cheers.gif nu kokios mes vistik su tavim panasios biggrin.gif

biggrin.gif Ta proga galetum mane i Flickr kontaktus priimti mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie neistes foto... brum, tai bus neįdomu biggrin.gif , bet aš sutinku su tavim šiuo atveju..Nereikia foto užvadinti, kiekvienas gali užsivadinti pats... (čiaaukojimas vargšams, gal tam tikra prasme plotkelio-duonos laužymas per Kūčias...) kažkodėl atsiminiau laukinės kadrą su žirgu ir tuo jos prierašu - neva tai arklio mintimis...nereikia kartais tokių dalykų... pati foto - gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 12 22, 12:31)
Apie neistes foto... brum, tai bus neįdomu biggrin.gif , bet aš sutinku su tavim šiuo atveju..Nereikia foto užvadinti, kiekvienas gali užsivadinti pats... (čiaaukojimas vargšams, gal tam tikra prasme plotkelio-duonos laužymas per Kūčias...) kažkodėl atsiminiau laukinės kadrą su žirgu ir tuo jos prierašu - neva tai arklio mintimis...nereikia kartais tokių dalykų... pati foto - gerai ax.gif

pavadinimai is principo nera blogai, bet daznai jie gadina foto arba bando pritempt prie kazko gilaus. pavadinimas, kaip ir foto, turi buti naturalus ir is tavo vidaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 12 22, 14:31)

Nebutinai vargsams ir nebubutinai duonos smile.gif Nera jis jau toks tragiskas, nerasiau "Paaukokime vargsams duonos trupineli ir pasijuskime geriau". Tame pavadinime ir daugiau prasmiu galima rasti, kaip ir pacioje foto unsure.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 22 gruodžio 2011 - 12:41
gotte - va žinok šiuo klausimu aš sutinku su tavimi, kad nu nereikia susitaikyti su vidutinybe, čia kaip mano vyras bliamba nervina,aš jam sakau davai darom taip ir taip,taigi bus geriau fainiau,gal kažką įsigysim naujo ar aplinką pakeisim,o jis man " o kam? taigi mes ir taip gerai gyvenam, yra už mus tikrai blogiau gyvenančių" - va jo tokie žoždiai mane biesina doh.gif tas pats bet kur fotografija ar kita sritis,norisi siekti daugiau,bet... yra man buvę,kad tiesiog logiškai pamasčiau apskaičiavau nusprendžiau,kad tam tikrose srityse net neverta saves atiduoti VISOS,naktim nemiegoti ir siekti daugiau...tada tiesiog ėmiau ir uždariau tas duris... nežinau,tai gal nesusitaikymas,tiesiog privėrimas tų durų,gal kada nors atversiu... ir nežinau kaip bus su fotografija,gal ateis laikais kai ir šias duris priverti ar uždaryti teks mirksiukas.gif čia biški pafilosafavau ir užtenka lotuliukas.gif sorry jei kas nesuprato lotuliukas.gif
Atsakyti