QUOTE(gotte @ 2011 12 21, 21:27)
Bliamba, aš nebegaliu žinokit...kaip užkniso viskas
iki negyvumo tiesiog, kartais net verkti norisi...nebegaliu aš taip fotografuoti, nebegaliu ir v iskas:oh atrodo, kad veržiuos iš kažkokio sušikto kevalo ir negaliu išsiveržti, nebegaliu to jausmo pernešti, kad visos mano fotkės - totalus šūdas
(galit dabar neguost, kad taip nėra, ne to man reikia
) nemoku net paaiškinti to jausmo...bet labai sunku su juo gyvent, atrodo jau seniai laukiu to išsiveržimo ir jo nėrrrr...veee...vemsiu
fotografuoti noriu, be proto...viskas sukasi apie fotografiją, rodos kiekvienam žingsnyje fotografuoju, ypač gatvėj...žmones, mintyse padarau milijardus atsitiktinių portretų...milijardus...o kas realiai gaunasi...
Tiesiog nervina ir tiek...vat padarau fotkę, tokią sau...iš savo širdies, taip kaip mąstau ir... ir žiūriu...nu ir? Ir suvokiu, kad vot ne tas, kad kažko joje nėr...tada įdedu kritikai...ir pasipila...vadinasi ir kitiems atrodo, kad nėr ten TO KAŽKO
o jei pažiūriu kitų fotografų darbus tai visai pasidaro šūdinai...kodėl negaliu žiūrėti ir aš į savo fotkę va taip...
kaip žiūriu į kitų...
Kartoju fotkę:
(komentarai flickr...) Na taip, fotkė turi daugiau raudonumo (bet mano akimis neraudonuoja LABAI
) , taip...tikrai taip...jinai sušiktai mėlyna...nes aš norėjau kad ji būtų mėlyna..vadinasi kažko "nedadariau"...nėr joje cinko jokio supersto cinko...nes ji turėjo būt raudona, turėjo būt mėlyna... bet kažkaip proto ribose, grožio ribose...ir rodos veidas turi odos spalvą... vadinasi nesukūriau nieko gražaus...čia ne ant jūsų, ne ant komentatorių pykstu..ant savęs...
Bliamba...nu kaip įveikti tą kažkokią ribą? Kartais atrodo jau tuoj tuoj...nu bet ne ir ne..ir vėl ne...užkniso...Ar jums buvo kažkas panašaus? Kaip persilaužėt, kas turėjo nutikti, kad persilaužtumėt?
aš tikrai negaliu Tavęs paguosti, bet pabandysiu kai ką pasakyti..
žinai, dėl ko kankiniesi ir absoliuti dauguma žmonijos kankinasi?
nujaučia, kad yra vidutinių gabumų, vidutinio talentingumo, vidutinybės, liaudiškai. ir KANKINASI dėl to. kaip Tu sakai, stengiasi išsiveržti iš KEVALO, paneigti savo nuojautas.
Taip, mes beveik visi esame vidutinybės pačia tiesiogine to žodžio prasme. Me sne genijai. Bet ir ne durneliai. Tas buvimas viduriuke nėra toks blogas, kaip mums bandoma įpiršti. O kankintis beprasmiška - kankinimasis tik genijams padeda, o vidutinybėms padeda susitaikymas su savimi. Su savo ribotumu. Ir pabandymas mėgautis tuo, ką pats sukuria. Pasidžiaugimas SAVIMI, o ne kitų reakcija į save.
To Tau ir linkiu
Nešokti aukščiau galvos. Nesikankinti, jeigu fotkės ne tokios geros, kaip kitų (kas yra gerai? gerai yra kūryba). Turite visos čia džiaugtis, jeigu koks savitumas atsiranda. O dažnai ir tas "kaip visų" yra visai gerai, pasiekimas, rezultatas.
Griežta teta baigė pasirodymą