Gruodžio 21 diena, iki Kalėdų liko 3 dienos...
QUOTE(sayonara @ 2011 12 21, 16:48)
apie turistinę fotografiją
- Kai kuriuos, ypač smagius, dalykus daug geriau fotografuoti akimis į savo atmintį. Nes jeigu juos nufotografuoji fotoaparatu daug lengviau pamiršti, juk fotografuodamas įsitrauki į procesą, o paties įvykio neišgyveni, be to, atrodo, kad užsirašei, ką pamatei, tad gali pereiti prie kito. Taip ir pamiršti.
- Kai kuriuos, ypač smagius, dalykus daug geriau fotografuoti akimis į savo atmintį. Nes jeigu juos nufotografuoji fotoaparatu daug lengviau pamiršti, juk fotografuodamas įsitrauki į procesą, o paties įvykio neišgyveni, be to, atrodo, kad užsirašei, ką pamatei, tad gali pereiti prie kito. Taip ir pamiršti.
Jei ir pamirsti, tai paskui vel prisimeni, kai pasiziuri nuotraukas
Ir siaip, nesutinku visiskai. Kelioniu nuotraukos - puikus budas dar karta pergyventi graziausius keliones momentus, nesvarbu, ar juos pamirsai, ar vis dar puikiai prisimeni. Bent jau man taip - o esu keliautoja su stazu.
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 21, 20:15)
nu blyn, o aš jau slapta rezgiau planus,kad mažum nuo Akashos gausiu,nes va sakau išsiuntė,tai sakau gal man nu tai reiškia pildysiu kolecija tavo fotomis ane? nu bliamba kožną dieną tikrinu pašta,ir vis dar nieko
nieko nežinau, nieko negaliu išduot, kam siunčiau na dar ne kalėdos, gal ant dienų gausi
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 21, 21:35)
nieko nežinau, nieko negaliu išduot, kam siunčiau na dar ne kalėdos, gal ant dienų gausi
che che,nu gerai laukiu laukiu,dar iki rytojaus palauksiu
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 21, 20:41)
che che,nu gerai laukiu laukiu,dar iki rytojaus palauksiu
as ir dar negavau, galvoju, kad man specialiai nesiuncia, ba gal kada ka negero pasakiau
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 21, 21:47)
as ir dar negavau, galvoju, kad man specialiai nesiuncia, ba gal kada ka negero pasakiau
nu nu,manau šiuose mainuose jau reikia asmeniškumus išmesti už tvoros
beje, aš dalyvavau Slaptas Santa projekte,ir jau mergina kuriai siunčiau susirado mane per FB ir padėkojo,sakė labai labai patiko dovana o aš dar laukiu savosios,taip kad šiom dienom tik didėja noras vaikščioti dažniau į pašto dėžutę,nes turiu gauti nuo daug ko ir daug ką
supratau, su fokusavimu dar reik padirbėti... Jei liks sausainių, ryt perfotografuosiu kitaip ...
Gal dar parodysiu nuotrauką iš šios dienos sausainių kepimo/valgymo (turbūt irgi nekas su fokusavimu? )
Gal dar parodysiu nuotrauką iš šios dienos sausainių kepimo/valgymo (turbūt irgi nekas su fokusavimu? )
Bliamba, aš nebegaliu žinokit...kaip užkniso viskas iki negyvumo tiesiog, kartais net verkti norisi...nebegaliu aš taip fotografuoti, nebegaliu ir v iskas:oh atrodo, kad veržiuos iš kažkokio sušikto kevalo ir negaliu išsiveržti, nebegaliu to jausmo pernešti, kad visos mano fotkės - totalus šūdas (galit dabar neguost, kad taip nėra, ne to man reikia ) nemoku net paaiškinti to jausmo...bet labai sunku su juo gyvent, atrodo jau seniai laukiu to išsiveržimo ir jo nėrrrr...veee...vemsiu fotografuoti noriu, be proto...viskas sukasi apie fotografiją, rodos kiekvienam žingsnyje fotografuoju, ypač gatvėj...žmones, mintyse padarau milijardus atsitiktinių portretų...milijardus...o kas realiai gaunasi...
Tiesiog nervina ir tiek...vat padarau fotkę, tokią sau...iš savo širdies, taip kaip mąstau ir... ir žiūriu...nu ir? Ir suvokiu, kad vot ne tas, kad kažko joje nėr...tada įdedu kritikai...ir pasipila...vadinasi ir kitiems atrodo, kad nėr ten TO KAŽKO o jei pažiūriu kitų fotografų darbus tai visai pasidaro šūdinai...kodėl negaliu žiūrėti ir aš į savo fotkę va taip... kaip žiūriu į kitų...
Kartoju fotkę:
(komentarai flickr...) Na taip, fotkė turi daugiau raudonumo (bet mano akimis neraudonuoja LABAI ) , taip...tikrai taip...jinai sušiktai mėlyna...nes aš norėjau kad ji būtų mėlyna..vadinasi kažko "nedadariau"...nėr joje cinko jokio supersto cinko...nes ji turėjo būt raudona, turėjo būt mėlyna... bet kažkaip proto ribose, grožio ribose...ir rodos veidas turi odos spalvą... vadinasi nesukūriau nieko gražaus...čia ne ant jūsų, ne ant komentatorių pykstu..ant savęs...
Bliamba...nu kaip įveikti tą kažkokią ribą? Kartais atrodo jau tuoj tuoj...nu bet ne ir ne..ir vėl ne...užkniso...Ar jums buvo kažkas panašaus? Kaip persilaužėt, kas turėjo nutikti, kad persilaužtumėt?
Tiesiog nervina ir tiek...vat padarau fotkę, tokią sau...iš savo širdies, taip kaip mąstau ir... ir žiūriu...nu ir? Ir suvokiu, kad vot ne tas, kad kažko joje nėr...tada įdedu kritikai...ir pasipila...vadinasi ir kitiems atrodo, kad nėr ten TO KAŽKO o jei pažiūriu kitų fotografų darbus tai visai pasidaro šūdinai...kodėl negaliu žiūrėti ir aš į savo fotkę va taip... kaip žiūriu į kitų...
Kartoju fotkę:
(komentarai flickr...) Na taip, fotkė turi daugiau raudonumo (bet mano akimis neraudonuoja LABAI ) , taip...tikrai taip...jinai sušiktai mėlyna...nes aš norėjau kad ji būtų mėlyna..vadinasi kažko "nedadariau"...nėr joje cinko jokio supersto cinko...nes ji turėjo būt raudona, turėjo būt mėlyna... bet kažkaip proto ribose, grožio ribose...ir rodos veidas turi odos spalvą... vadinasi nesukūriau nieko gražaus...čia ne ant jūsų, ne ant komentatorių pykstu..ant savęs...
Bliamba...nu kaip įveikti tą kažkokią ribą? Kartais atrodo jau tuoj tuoj...nu bet ne ir ne..ir vėl ne...užkniso...Ar jums buvo kažkas panašaus? Kaip persilaužėt, kas turėjo nutikti, kad persilaužtumėt?
QUOTE(gotte @ 2011 12 21, 22:27)
uoj, nusiramink visu pirmas, viskas yra gerai, nedėlto kad čia guosčiau tave ar dar kaip,tiesiog mano akimis tavo ieškojimai TAVOJO kelio yra teisingi, ir manau visi turi per tai pereiti,ir manau visi pereina ,taip kad ramiakas,viskas gerai Vienams tiesiog būna bac ir persilaužia,kitiems reikia ilgesnių ieškojimų,manau normalu O tu turi vizija kokia nori foto padaryti ir tau neišeina? ar tiesiog nerandi savo stiliaus?
jetau net aš susimasčiau,aš čia persilaužiau ar nepersilaužiau
dėl foto,nekomentavau,nes apdorojimas panašus kaip anos,ana foto šiaip iš principo man geresnė,dėl apdorojimo - aš tai taip ir supratau kad ir buvo siekta raudonumo ir mėlynumo
QUOTE(sayonara @ 2011 12 21, 17:48)
Straipsnis savišvietai
ištrauka pamąstymams apie diskusiją prieš porą dienų projektui, kuriame fotkintume vieni kitus
ištrauka pamąstymams apie diskusiją prieš porą dienų projektui, kuriame fotkintume vieni kitus
ačiū, reiks pasiskaityt
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 21, 21:42)
uoj, nusiramink visu pirmas, viskas yra gerai, nedėlto kad čia guosčiau tave ar dar kaip,tiesiog mano akimis tavo ieškojimai TAVOJO kelio yra teisingi, ir manau visi turi per tai pereiti,ir manau visi pereina ,taip kad ramiakas,viskas gerai Vienams tiesiog būna bac ir persilaužia,kitiems reikia ilgesnių ieškojimų,manau normalu O tu turi vizija kokia nori foto padaryti ir tau neišeina? ar tiesiog nerandi savo stiliaus?
dėl foto,nekomentavau,nes apdorojimas panašus kaip anos,ana foto šiaip iš principo man geresnė,dėl apdorojimo - aš tai taip ir supratau kad ir buvo siekta raudonumo ir mėlynumo
Aš neturiu vizijos konkrečios, bandau iš kažkokio šūdo vašką išpausti turbūt... jaučiu, kad mane visų pirma žiauriai riboja fotografavimo aplinka, nes čia nerandu kažkokių vietų bent jau kol kas...ypač šaltuoju laikotarpiu..kita vertu akį turintis kūrybingas žmogus gražiai nufotografuos ir belen kokiam kambary belen kokį modelį..ras būdą...aš nerandu...o dar labiau už viską užkniso apdirbimas nuotraukų... nebenoriu to, ką dariau seniau ir kaip dariau...šlykštu tiesiog jau ir dar...kad nesugebu šviesos pajausti, atrasti, išnaudoti...
Ir kai viską susumuoju...suvokiu kad nieko nemoku ir nesuprantu...ir tas mane žudo tiesiog..bent jau šiuo laikotarpiu...ir tas jausmas neatėjo staiga...jis kaupėsi...ir dabar susikaupė jis didelis didelis...kaip balionas, į kurį leidžiamas vanduo...tik rupūžė niekaip nesprogsta
QUOTE(gotte @ 2011 12 21, 22:27)
na neatėjo tas momentas, matyt, dar... daryk, klysk... ,toliau mokinkis..., ieškok..., bet kuriuo atveju esi šaunuolė