Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(maija @ 2011 12 21, 14:12)
Bandau susidraugauti su savo Kalėdų senio dovanėle  blush2.gif  Rodausi ir jums smile.gif

Oi.. gerą Kalėdų senį turit.... thumbup.gif Dovana įpareigojanti, lauksim gražių nuotraukų mirksiukas.gif Tokius modeliukus pašonėj turint, manau, sudėtinga nebus bigsmile.gif wub.gif Vaikiukai išties neeilinio grožio wub.gif
Papildyta:
QUOTE(bizyte @ 2011 12 21, 14:51)
aš kadangi čia retai nosį įkišu, tik paskaitau, tai atsinešu vieną gražią mūsų fotografę ax.gif

LABAI wub.gif Kur Jūs tokių gražių modelių tiek randat? g.gif biggrin.gif
Paskutinės įkeltos foto nerealios, negaliu atsižiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 21, 14:06)
Sveikutes...
Vis perziuriu temuke, bet komentarams laiko vis nerandu... Prieskaledine manija rankdarbiams man smile.gif
Noriu nuomones apie koliaziuka... Jei netingit wink.gif

user posted image

Ooo, šios foto man geriau nei flickr'e pirmosios. Šios tokios šiltos, šviesios ir aiškios, tai reiškia net galiu patyrinėti meškutės nosytę pavyzdžiui:) Koliažiukas žiūrisi, kankorežiai irgi dera, tie rėmeliai paplaukę irgi gerai. Mano akimis Lutė šaunuolė smile.gif Lenkiu galą, prieš meškutės kūrybą ir jos pateikimą. Ai, o blikiukus paišei?
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 12 21, 13:57)
o kas toji fotografė? blush2.gif

Vanila mirksiukas.gif

QUOTE(maija @ 2011 12 21, 14:06)
Egzo, noisy, Jurzole, bizyte, mamagute - ačiū  4u.gif  O dovanų gavau fotoaparatą ir objektyvą  blush2.gif  (Nikon D700 ir 50mm f/1.4)

sveikinu drinks_cheers.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 21, 14:06)
tik ta guma sijono irgi labai krenta į akis,galima ją gražiai nuklonuoti  mirksiukas.gif

nepagalvojau, man nekrito į akis g.gif ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(Smilguna @ 2011 12 21, 14:32)
Kur Jūs tokių gražių modelių tiek randat?  g.gif  biggrin.gif

visai čia pat biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes...
Vis perziuriu temuke, bet komentarams laiko vis nerandu... Prieskaledine manija rankdarbiams man smile.gif

Mielybiu mielybe wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2011 12 21, 15:32)
Oi.. gerą Kalėdų senį turit....  thumbup.gif Dovana įpareigojanti, lauksim gražių nuotraukų  mirksiukas.gif  Tokius modeliukus pašonėj turint, manau, sudėtinga nebus  bigsmile.gif wub.gif Vaikiukai išties neeilinio grožio  wub.gif

Bandysiu, tik kolkas vieninteli geri matau tame fotoaparate - ISO... Valdymas man labiau D90 patiko... blush2.gif Bet turbut cia tik priprasti reikia smile.gif Ir siaip dar nei instrukcijos neperskaiciau blush2.gif Bet nieko, po truputi prisijaukinsiu smile.gif Modeliukams as jau senai su fotografavimu atsibodau smile.gif Siandien issiderejo 5 nuotraukas uz 1 saldaini smile.gif O kai saldainiu daugiau negalima... Teko man pasitenkint 5 foto biggrin.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 12 21, 15:37)

Aciu smile.gif
O Vanila kokia grazuole sioj foto ir pati nuotrauka labai patinka 4u.gif Spalvos kokios thumbup.gif
Atsakyti
Seniai ką bedėjau, žaidžiu su senom foto blush2.gif unsure.gif

user posted image

ar spalvota? http://www.flickr.co...syhome/?saved=1

Spalvotoj niekaip nesusitvarkau su veido oda doh.gif beords gerai buvau, įdėjau į flickr ir vėl žiūriu, kad nelabai man, gal čia mano monitorius nufrybino, ji arba raudona, arba pilkšva būna... šiltinau dabar spalvas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 21, 15:06)
Sveikutes...

Bet tai tavo sugebejimai thumbup.gif Kiek cia valandu i ta meski ideta doh.gif saunuole 4u.gif o koliazas grazus 4u.gif

Papildyta:

Bizyte, grazu. patinka spalvos ir modelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 12 21, 15:44)
Bandysiu, tik kolkas vieninteli geri matau tame fotoaparate - ISO... Valdymas man labiau D90 patiko...  blush2.gif  Bet turbut cia tik priprasti reikia smile.gif Ir siaip dar nei instrukcijos neperskaiciau  blush2.gif  Bet nieko, po truputi prisijaukinsiu smile.gif Modeliukams as jau senai su fotografavimu atsibodau smile.gif Siandien issiderejo 5 nuotraukas uz 1 saldaini smile.gif O kai saldainiu daugiau negalima... Teko man pasitenkint 5 foto biggrin.gif
Aciu smile.gif

Aš panašioj situacijoj kaip ir Jūs, bandau susidraugaut su fotoaparatu (man gimtadienio/Kalėdų dovana Nikon D7000 ir 50-tukas f/1.8). Tai mano pirmas veidrodinukas. Valdymas atrodo nesudėtingas, bent jau esminių dalykų. Instrukcijos dar visos neperkandau, tik tai kas įdomiausia ir man pasirodė svarbiausia. Kadangi skaityt nelabai mėgstu, o instrukcijos net 348 psl., jaučiu kai perskaitysiu (o, jeigu dar ir atsiminsiu ir suprasiu kaip ten kur kas) - busiu "profas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
P.S. Gerai, kad mano modelis (katinas) atlygio už fotografavimą neprašo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes...

http://farm8.staticf...204026f8e_z.jpg[/img]

nu šakės kaip tokie dalykai gražu wub.gif

QUOTE(Smilguna @ 2011 12 21, 16:17)
Aš panašioj situacijoj kaip ir Jūs, bandau susidraugaut su fotoaparatu (man gimtadienio/Kalėdų dovana Nikon D7000 ir 50-tukas f/1.8).

geri kalėdų seniai, aš irgi tikiuosi , kad man geras bus ir atneš, ką rašiau į slaptą laišką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 21, 15:03)
Seniai ką bedėjau, žaidžiu su senom foto 
user posted image

šita primena 1920-1930 m. ar ankstesnes foto apdirbimu, apšvietimu, bet ne poza. šiaip visai nieko, kažkuo patraukė akį, gal reikėtų padirbėti su pozom, ypač rankom. modelį atskleidei kaip tinkantį retro tematikai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2011 12 21, 16:17)

As kazkaip ir pirmo fotoaparato instrukcijos neskaiciau, ir dabar geriau spaudau ir bandau biggrin.gif Tik jau kai visai neaisku, tada ieskau, kas cia galetu but... smile.gif Man gerai tai, kad vis tiek pagrindiniai dalykai tie patys, kaip ir senajam fotoaparte, bet yra ir nauju dalyku... Mygtukai ne tose vietose stovi, vis is ipratimo paspaudziu kur nereikia smile.gif
Turim ir mes toki modeli - katyte, tik as ja nebent miegancia galiu fotografuoti, o jei buna nubudus, tai kol susifokusuoju, kadre lieka tik jos uzpakalis lotuliukas.gif Gal kad dar jauna, 3 men jai...

noisy-B - as uz jb. Labai grazi foto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maija: 21 gruodžio 2011 - 15:33
QUOTE(maija @ 2011 12 21, 15:32)
Turim ir mes toki modeli - katyte, tik as ja nebent miegancia galiu fotografuoti, o jei buna nubudus, tai kol susifokusuoju, kadre lieka tik jos uzpakalis

As daznai pagalvoju, kad noreciau tureti katina (LT turejau) ir kad man patiktu ji (ar ja smile.gif) fotografuoti. Ypac kai pamatau tokias nuotraukas kaip sita arba sita, tai ir man labai norisi pameginti ax.gif Isvis myliu katinus bigsmile.gif Tik va, gavau vyra, kuris katinu plaukams alergiskas (ar bent jau taip sako... cool.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 21 gruodžio 2011 - 15:42