Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 21, 13:32)
Dekui mergaites... smile.gif Pasiekiau siu metu tiksla padarius sia meskute smile.gif
Kai ismoksiu daryti judancias dalis, galesiu suorganizuoti kokius kursus... Siuo atveju, meskutes kojytes ir rankytes nesilanksto...  sad.gif

kaip pavydžiu kurios turi kantrybės rankdarbiams.. man taip gražu, aš taip juos mėgstu, man taip miela, ne tas žodis.. bet pati nemoku, neturiu kantrybės, ir žiauriai nekruopšti esu.. jei nesigauna paprastai ir greitai, tiesiog numetu, ir negaliu daryt doh.gif ištikrųjų , man net sagą sunku įsiūt biggrin.gif čia iš tos serijos, kai vyras vynies nesugeba į sieną įkalt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 21, 12:39)
Na pagaliau...  bigsmile.gif Smagu, kad patiko  smile.gif Nesusilankste pakeliui?

ne, viskas kuo puikiausiai atkeliavo thumbup.gif

SBM, oooo bigsmile.gif kaip gražu, jatau kiek kantrybės žmonės turi rolleyes.gif

Maija, ką dovanų atnešė?

aš kadangi čia retai nosį įkišu, tik paskaitau, tai atsinešu vieną gražią mūsų fotografę ax.gif
user posted image
nu tikrai seniai kažką dėjau, kol prisiminiau kaip foto įkelt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 12 21, 14:51)
aš kadangi čia retai nosį įkišu, tik paskaitau, tai atsinešu vieną gražią mūsų fotografę ax.gif
http://farm8.staticf..._dfdd6c05c3.jpg

tobula wub.gif
Atsakyti

o kas toji fotografė? blush2.gif
Labai patiko smile.gif Gal tik viršuj daugiau erdvės norėčiau... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 21, 14:06)
Sveikutes...
Vis perziuriu temuke, bet komentarams laiko vis nerandu... Prieskaledine manija rankdarbiams man smile.gif
Noriu nuomones apie koliaziuka... Jei netingit wink.gif

pritariu liaupsėms smile.gif Tos blizgančios akytės tikrai padaro gyvą meškiuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 21, 13:06)

Labai... ir meskutis, ir koliazas.

QUOTE(maija @ 2011 12 21, 13:12)
Bandau susidraugauti su savo Kalėdų senio dovanėle  blush2.gif  Rodausi ir jums smile.gif

Labai faina nuotaika. O ka dovanu gavai, nauja objektyva?

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 21, 13:36)
kaip pavydžiu kurios turi kantrybės rankdarbiams.. man taip gražu, aš taip juos mėgstu, man taip miela, ne tas žodis.. bet pati nemoku, neturiu kantrybės, ir žiauriai nekruopšti esu.. jei nesigauna paprastai ir greitai, tiesiog numetu, ir negaliu daryt  doh.gif  ištikrųjų , man net sagą sunku įsiūt  biggrin.gif

Pas mane dar idomiau - visiskai neturiu kantrybes, istrukusia saga isiuti man yra kancia, siuti isvis nemoku, bet siuvinejima dievinu ir jau daug metu nuolat tuo uzsiimu. Mistika kazkokia... biggrin.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 12 21, 13:51)
ne, viskas kuo puikiausiai atkeliavo thumbup.gif

Tai gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 21 gruodžio 2011 - 13:58
QUOTE(maija @ 2011 12 21, 14:12)
Bandau susidraugauti su savo Kalėdų senio dovanėle  blush2.gif  Rodausi ir jums smile.gif

pirmoji man fainuolė, gal tik erdvės daugiau norėtųsi 4u.gif
Atsakyti
Egzo, noisy, Jurzole, bizyte, mamagute - ačiū 4u.gif O dovanų gavau fotoaparatą ir objektyvą blush2.gif (Nikon D700 ir 50mm f/1.4)
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 12 21, 13:51)

As gal visai ne i tema pakomentuosiu, bet man visose sios serijos nuotraukose kliuva sijono juosmuo - krenta i akis, uzmusa is pirmo zvilgsnio atsiradancia iliuzija, kad modelis vilki suknele (o butent sukneles kazkodel noretusi) ir siek tiek gadina siaip jau labai rafinuota ir romantiska bendra vaizda. Bet siaip man patiko visos tos nuotraukos, labiausiai gal sita (nors velgi tas sijono juosmuo kliuvo ax.gif).
Atsakyti
Sveikutes...
Vis perziuriu temuke, bet komentarams laiko vis nerandu... Prieskaledine manija rankdarbiams man smile.gif

nu jau grožis tas meškis,labai labai,man tas baltas išvis superinis bigsmile.gif wub.gif o koliažo apatinę mažutę foto pakeisčiau kitokia,kad nesikartotų ax.gif na čia jei jau kabinėtis blush2.gif

QUOTE(maija @ 2011 12 21, 14:12)

gera dovana,o tavo vaikai tai kataloginiai wub.gif

patiko bigsmile.gif tik ta guma sijono irgi labai krenta į akis,galima ją gražiai nuklonuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 21 gruodžio 2011 - 14:09
QUOTE(maija @ 2011 12 21, 14:06)
O dovanų gavau fotoaparatą ir objektyvą  blush2.gif  (Nikon D700 ir 50mm f/1.4)

Kaip faina! Gera mergaite, matyt, buvai siemet mirksiukas.gif
Atsakyti

Pasakiškas koliažiukas... wub.gif O, kadangi meškutė pačios rankų darbo kūrinys, tai išvis žadą atėmė... Nuostabiai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 21, 15:06)

Ačiū labai 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 12 21, 15:08)
Kaip faina! Gera mergaite, matyt, buvai siemet  mirksiukas.gif

Aga smile.gif Stengiausi biggrin.gif
Atsakyti