Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jlclove @ 2011 12 21, 00:52)
keliu paskutine is atspindziu. tikiuosi neatsibodau blush2.gif

Pritariu Kikirikei ir aš smile.gif Pirmoji man įdomi, lyg sėdėtų už staliuko tos statulos.
Atsakyti
atėjau pasidžiaugti... gavau ir aš mainų nuotrauką yahoo.gif Jurzole, ačiū labai labai, labai graži wub.gif ras vietą mano namuose thumbup.gif wub.gif ačiū ir už palinkėjimą thumbup.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 12 21, 12:02)
atėjau pasidžiaugti... gavau ir aš mainų nuotrauką yahoo.gif Jurzole, ačiū labai labai, labai graži wub.gif  ras vietą mano namuose thumbup.gif  wub.gif  ačiū ir už palinkėjimą thumbup.gif good.gif

Na pagaliau... bigsmile.gif Smagu, kad patiko smile.gif Nesusilankste pakeliui?
Atsakyti
Sveikutes...

Vis perziuriu temuke, bet komentarams laiko vis nerandu... Prieskaledine manija rankdarbiams man smile.gif

Noriu nuomones apie koliaziuka... Jei netingit wink.gif

user posted image
Atsakyti

Bandau susidraugauti su savo Kalėdų senio dovanėle blush2.gif Rodausi ir jums smile.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 21, 14:06)

Man tai labai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif Kitaip nemoku pasakyti biggrin.gif Viskas man čia labai gražu ir spalvos, ir apdirbimas, o meškutė iš viso nuostabi smile.gif Jau gali daryti seminarus, kaip pasidaryti tokį grožį smile.gif Aš ateičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 12 21, 14:12)
Bandau susidraugauti su savo Kalėdų senio dovanėle  blush2.gif  Rodausi ir jums smile.gif

Man tai labai labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Kitaip nemoku pasakyti biggrin.gif Viskas man čia labai gražu ir spalvos, ir apdirbimas, o meškutė iš viso nuostabi smile.gif Jau gali daryti seminarus, kaip pasidaryti tokį grožį smile.gif Aš ateičiau biggrin.gif

Dekui Maija...

O pas tave ziuriu senis neblogas thumbup.gif As irgi tokiu dovanu noreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 21, 14:18)
Dekui Maija...
O pas tave ziuriu senis neblogas  thumbup.gif  As irgi tokiu dovanu noreciau  biggrin.gif

Labai ilgai zyziau tam seniui lotuliukas.gif Atsibodau turbut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 12 21, 14:19)
Labai ilgai zyziau tam seniui  lotuliukas.gif  Atsibodau turbut  lotuliukas.gif

Bliamba reik ir man pradeti taip zirsti.... lotuliukas.gif Bet jau mazokai laiko liko biggrin.gif Nebespesiu ikyret lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 21, 13:06)
Sveikutes...
Vis perziuriu temuke, bet komentarams laiko vis nerandu... Prieskaledine manija rankdarbiams man smile.gif

aš per tokį grožį nebematau koliažo, negaliu objektyviai vertint wub.gif biggrin.gif šakės koks nerealus meškiukas rolleyes.gif toks su siela, toks gyvas, tikras, eina sau, atrodo kad tuoj šnekėt mielu balsu pradės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 21, 14:06)
Sveikutes...

wub.gif Nereali meskute. Noriu noriu ir as tokios. bigsmile.gif Koliazas grazus, viskas kaip visada super. thumbup.gif

QUOTE(maija @ 2011 12 21, 14:12)
Jau gali daryti seminarus, kaip pasidaryti tokį grožį smile.gif Aš ateičiau biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir as ateiciau biggrin.gif
Labai grazus vaikuciai thumbup.gif
Atsakyti
Dekui mergaites... smile.gif Pasiekiau siu metu tiksla padarius sia meskute smile.gif

QUOTE(Egzo @ 2011 12 21, 14:28)
wub.gif  Nereali meskute. Noriu noriu ir as tokios.  bigsmile.gif Koliazas grazus, viskas kaip visada super.  thumbup.gif
drinks_cheers.gif  ir as ateiciau  biggrin.gif
Labai grazus vaikuciai  thumbup.gif

Kai ismoksiu daryti judancias dalis, galesiu suorganizuoti kokius kursus... Siuo atveju, meskutes kojytes ir rankytes nesilanksto... sad.gif
Atsakyti
S.B.M -> jau flick sakiau, kad nepaprasto grožio meškutis, tikrai, kad atrodo, lyg sielą turėtų, lyg gyvas būtų wub.gif ir koliažas man labai patinka wub.gif spalvos, rėmeliai ir visa kita thumbup.gif

maija -> Pirmoji labai faina nuotraukytė, tokia mielai linksma smile.gif geras tavo kalėdų senis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 21 gruodžio 2011 - 13:35