Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 12 20, 16:29)
4u.gif  labai labai ačiū Brumbrumai.
Gavau faina foto, vat! Išties.

velnias, turejo but ant Kuciu biggrin.gif nu per greit tas pastas dirba, negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 12 20, 20:32)
Sveikos  4u.gif

Noisy-B, širdingai dėkoju už nuostabią foto  wub.gif Siunčiu ir tau glėbį user posted image
Rodykis flikre  mirksiukas.gif

Džiaugiuosi, kad patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 12 20, 20:32)
Kristukass, o man tai abi tavo foto gražios  ax.gif

Malonu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 20, 20:34)
velnias, turejo but ant Kuciu biggrin.gif nu per greit tas pastas dirba, negaliu smile.gif

per greitai lotuliukas.gif
o aš taip laukiu nuotraukos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 20, 20:34)

žinok buvo šovusi mintis po egle pasidėti, bet paskui kipšas ant kito peties atsisėdo ir sugundė tai ir praplėšiau.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 20, 15:32)
temperatūrą ps'e pasireguliuok jei plieskia, vos vos šaltesnę padaryk, ir labai gražiai nusigesina ta raudona wink.gif

Nu vadinasi kažką ta linkme ir mąsčiau. Aš dar pačią raudoną spalvą PS raw koregavau, tik taip gavau realią batukų spalvą unsure.gif
user posted image

QUOTE(Yvette @ 2011 12 20, 21:06)
žinok buvo šovusi mintis po egle pasidėti, bet paskui kipšas ant kito peties atsisėdo ir sugundė tai ir praplėšiau.

Oi, aš net nedvėjodama iš karto atplėčiau, laukiau jau nuo gruodžio pirmos gi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 20, 11:34)
Oho  thumbup.gif bet dbr tu ten nebegyveni? Ar ten tavo tėvai? Gal apsilankai?

aga, apsilankau smile.gif jei bus noro susitikti, tai brukstelciau blush2.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 12 20, 11:50)
jlclove -> smagiai atrodo atvaizdai pastatuose.

aciu 4u.gif

QUOTE(neiste @ 2011 12 20, 12:22)

jau daug ka merginos parase, tad as nelabai ka ir pridursiu 4u.gif va paciai reikia kazkaip pradeti zmogenus fotografuoti, ale vis nedrasu smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 12 20, 16:32)
Ir as truputi visai ne kalediskos egzotikos atnesu.  Pirma karta gyvenime fotkinau vyriski. Oi kaip sunku buvo.  Ir dar charakteris siu vyru koks!!!  Rodyt ir neleido, bet issikaulinau. 

patiko pirma 4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 12 20, 16:38)
flickr'ėj pakomentavau smile.gif

geras palinkėjimas  4u.gif Labai mielas muzikanto veidas smile.gif

labai aciu 4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 12 20, 17:01)
Nors Kalėdinių (dienų skaičiavimo) foto žaidime nedalyvauju, bet šią noriu paskirt tai progai 4u.gif  Tiesa,  kalėdiškumo nedaug (tik raudona spalva  rolleyes.gif )

smagiai ziurisi ta viena raudona uogyte j/b fone smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 12 20, 19:12)
O sitas kaip? Dar jb gal reikia pabandyti.  g.gif

Zinau ir vel teisinuosi, bet ziauriai sunku kai kambarys 2x2.  doh.gif Kai nera stovo, ir fotikas cropas. Neisivaizduoju kiek kadru padariau, ir tik keli kazko dar verti.

man si labiau, nors pedos nervina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 12 20, 21:27)
aga, apsilankau smile.gif jei bus noro susitikti, tai brukstelciau blush2.gif
aciu 4u.gif
man si labiau, nors pedos nervina biggrin.gif

Žinoma, brūkštelk, aš ten kaip ir negyvenu dbr [grigiškėse bazuojuos], ten mano mama smile.gif bet visus siuntinius ten man siunčia, man taip patikimiau, nes ten mano močiutė visada namie būna, tai esu tikra, kad atneš į namus ir ji priims, o čia, tai kur išlekiu, tai dar ką, o Grigiškių paštu kaip tais nelabai pasitikiu kol kas biggrin.gif Vis tiek pas mamą beveik kas antrą savaitgalį lankausi. Tai raštelk, atvažiuosiu pas mamą, galėsim susitikti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 20 gruodžio 2011 - 20:43
Kristukas auto nei viena nepatiko.. per daug megėjiški pasirodė.. ir tas antras planas toks iš konteksto visiškai iškrentantis, na beryšio man čia tos medinės lentelės IMHO smile.gif iš tavęs kažko stipriau norėtųsi smile.gif

Žydraake veltinukai nuostabūs rolleyes.gif pati darai?
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2011 12 20, 01:50)

O cia jums kritikai, akiu paganymui ar siaip ivairovei... ax.gif
]

na tikrai, rudeniška žiema smile.gif

QUOTE(neiste @ 2011 12 20, 12:22)

Kaip dabar? Man mergina kaip ir gerai, bet siena tikrai vaziuoja i sona, ka su ja daryt? g.gif  Bet nervai kaip jama, nesuziurejau tokios smukmenos doh.gif
noisy, ne specialiai

mghm, vistiek labai čiuožia... manau palik jau kaip yra, tiesiog ateityje būk atidesnė, ir neskersuok fotografuodama smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 12 20, 16:32)
Ir as truputi visai ne kalediskos egzotikos atnesu.  biggrin.gif Pirma karta gyvenime fotkinau vyriski. Oi kaip sunku buvo.  doh.gif Ir dar charakteris siu vyru koks!!!  doh.gif  cool.gif Rodyt ir neleido, bet issikaulinau.  biggrin.gif  biggrin.gif
\
Bus daugiau.  smile.gif

Dabar galit tarkuot subine.  laugh.gif

antroji visai nieko smile.gif bet ir j/b toks nepatiko, pilkokas.. oda kaip negyva atrodo..
Papildyta:
aš bandysiu rytoj eit išsiųsti mainų foto smile.gif nusivelinau truputį, atsispausdinus jau seniai turiu, o vis nebuvo kada iki pašto nulėkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 20, 22:28)
Kristukas auto nei viena nepatiko.. per daug megėjiški pasirodė.. ir tas antras planas toks iš konteksto visiškai iškrentantis, na beryšio man čia tos medinės lentelės IMHO smile.gif iš tavęs kažko stipriau norėtųsi smile.gif

Zinau, jog nera stiprios foto. Bet jauciuosi labai atsilikusi nuo visu. Taip norejos ka nors parodyti. doh.gif Reikia susiimt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 12 20, 18:28)

Rytini auto dariau. Ideja skolinta is AV.  blush2.gif Labai blogai. Gal galima ka nors pataisyti?

Ir man nepatiko.. unsure.gif Pirmoj Tu pilkai mėlynu veidu, labai labai nepatiko tos lentelės, visiškai jos nepritinka prie Tavo nei išvaizdos, nei aprangos, nei nuotaikos.. Stakta ir jungiklis irgi man trukdokoka.. Antros poza man labiau patink, bet ta aplinka .. no. Nepyk. Ir sukimas man gal per riebus, gražu kai suka, bet šiuo atveju gal per daug? g.gif
Liemenėlės petnešėlės- nuostabumai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 12 20, 19:01)
Hei...jau jau jau...gavau suvažineti dar iki kaimelio, tai užtrukau, bet dėžutėj pamačiau voką iš Nord banko...nu nieko sau pamaniau, ir dar toks didelis...vaje, kaip apsidžiaugiau,kad man adresuotas, supratau, kas ten viduje, didelis džiaugsmas...Ištvėriau ir voką atpėšiau tik pasidarius atbatėlės...be galo gražu...pamenu tą foto...o čia dar taip gražiai įdėta, ačiū tau dideliausias, labai labai geras jausmas... wub.gif

super kad patiko, labai buvo sunku sugalvoti ką išsiūsti, nes kažkaip neturiu tokių foto kad kitus nudžiugintu. Kadangi tu iš mano gimtinės, tai mano mama buvo įpareigota tau laiška įteikti o jei nebus taves tai į pašto dėžutę įdėti smile.gif))
Aš vis dar nekomentuosiu nieko, nes nesu kondicijoj, dičkis serga sunkiai vėjaraupiais, nemiga tęsiasi dar nuo mažiaus , o ir pačiai jau paranoja kad visur niešti biggrin.gif bet pažadu po švenčių gryšti
kristukass laukinė išsakė viską ka ir aš galvoju
Atsakyti