Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 16, 09:52)
Kadedos vis arciau ir arciau wink.gif Jau 16diena ir iki kaledu liko labai labai nedaug....

miela
Atsakyti
tik nesenai atradau šitą temą, kurį laiką vis paskaitinėju ir pasigrožiu nuotraukomis , galvoju laikas būtų ir man prisijungti. Tam, kad tobulėti , tobulėti ir dar kartą tobulėti (paskutiniu metu jaučiu sąstingį) smile.gif

Susipažinimui aš irgi įkeliu Kalėdinės nuotaikos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Vakar buvau fotkinti vieno renginio...taip sakant nuo vaikų atitrūkau su fotiku bigsmile.gif galvojau pašaudysiu ir šiaip žmonių...savo nepažįstamųjų projektui...nu bet bliamba tuose visuose metro tiek tipažų ir nesugebėjau nei prie vieno žmogaus prieiti doh.gif labiausiai gal neramino apšvietimas, o mano fotike neprikelsi ISO iki belenkiek, nes jau prie 800 lenda nemaži triukšmai...apšvietimas metro dirbtinis ir gana tamsus... nu ir dėjau kaip kiškis į krūmus doh.gif

Nu va pasipergyvenau doh.gif

Šiandien dar turiu kelias idėjas savo rajone...tikiuosi kažką "nušausiu" g.gif
Atsakyti
Mane paštas gąsdina.. Vakar išsiunčiau laišką su mainų nuotrauka, šiandien rašo, kad yra kažkokiame tai kaime, o ne Vilniuje.. ohmy.gif blink.gif Nieko nesuprantu. Tikiuosi, kad visgi pasieks adresatą.
Atsakyti
labas rytas smile.gif
Akasha, fainuoliai leliukai bigsmile.gif

Radau neseniai fotkintą foto, tinkamą žaidimui "palinkėjimai"(mano galva)
Na tai ir dedu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 12 16, 11:15)
Mane paštas gąsdina.. Vakar išsiunčiau laišką su mainų nuotrauka, šiandien rašo, kad yra kažkokiame tai kaime, o ne Vilniuje.. ohmy.gif  blink.gif  Nieko nesuprantu. Tikiuosi, kad visgi pasieks adresatą.

tai gal rudaminoj smile.gif
Atsakyti
Linkejimas biggrin.gif
Malonaus šaltuko ...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2011 12 16, 11:54)
Linkejimas  biggrin.gif
Malonaus šaltuko ...

kokioooos uogytės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2011 12 16, 13:54)
Linkejimas  biggrin.gif
Malonaus šaltuko ...
user posted image

Sviesi mergina kaip ziema ir dar tos apsarmoje uogos. Man labai patiko smile.gif
Lauuukiu saltuko rolleyes.gif

Akasha, smagiai mazieji po stalcius duodasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 16 gruodžio 2011 - 12:12
QUOTE(mamagute @ 2011 12 16, 12:20)

Radau neseniai fotkintą foto, tinkamą žaidimui "palinkėjimai"(mano galva)
Na tai ir dedu 4u.gif

man labai patinka
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kaip faina, šioj temoj šventėm kvepia rolleyes.gif už lango, mano namuose, ir mano viduje vapšžčie jokios šventinės nuotaikos tongue.gif tai bent jau čia kažkoks švenčių kvapas jaučiasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 16, 13:27)
man labai patinka

Yvette, džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti