Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jlclove @ 2011 12 20, 00:38)
aciu 4u.gif o kaip cia blush2.gif ?

cia butu mano nuotrauka-palinkejimas 4u.gif

flickr'ėj pakomentavau smile.gif

geras palinkėjimas 4u.gif Labai mielas muzikanto veidas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2011 12 20, 02:50)
O cia jums kritikai, akiu paganymui ar siaip ivairovei... ax.gif

man įdomi foto smile.gif Gal to juodo rėmo nereik... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 18, 22:01)
thumbup.gif  šaunuolė

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Kaip gerbiu žmones, kurie jei gali nepatingi padėti kitam. Madecas SM. cool.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 12 19, 20:02)
tikrai neabejoju, kad ir nepažįstant žmogaus galima padaryti puikių foto.

Juk praktiškai visi didžiąją dalį ir fotografuojame būtent nepažįstamus žmones..

QUOTE(kristukass @ 2011 12 20, 16:32)
Dabar galit tarkuot subine.  laugh.gif

Pirma geriausia, bet nesu tikra dėl kadravimo.
Antra man nepatinka nei poza nei kadravimas nei JB.
Trečioj ne vyras o blynas. Tas glow efektas man čia nesižiūri. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 20 gruodžio 2011 - 16:45
QUOTE(kristukass @ 2011 12 20, 17:32)
Ir as truputi visai ne kalediskos egzotikos atnesu.  biggrin.gif Pirma karta gyvenime fotkinau vyriski. Oi kaip sunku buvo.  doh.gif Ir dar charakteris siu vyru koks!!!  doh.gif  cool.gif Rodyt ir neleido, bet issikaulinau.  biggrin.gif  biggrin.gif

Dabar galit tarkuot subine.  laugh.gif

Pirmoji kiek suspausta man, trūksta vietos veidui, ar kaip čia pasakius, dešinėj nukirptas veidas smile.gif Antra man kreivina, nors žiūriu - stakta durų tiesi smile.gif Gal čia optinė apgaulė smile.gif Šiaip ši nieko tokio, tik alkūnė nukirsta :)Paskutinioji be fokuso? Čia taip specealiai? smile.gif Būtų man faina, jei būtų fokusas, šiaip visų j/b patinka, action'ą dėjai, ar pati sustumdei taip? Šiaip fainas toks vyrukas, įdomu kitas foto pamatyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 20 gruodžio 2011 - 16:49
QUOTE(kristukass @ 2011 12 20, 17:32)
Ir as truputi visai ne kalediskos egzotikos atnesu.  biggrin.gif Pirma karta gyvenime fotkinau vyriski. Oi kaip sunku buvo.  doh.gif Ir dar charakteris siu vyru koks!!!  doh.gif  cool.gif Rodyt ir neleido, bet issikaulinau.  biggrin.gif  biggrin.gif

man antroji gal labiausiai patiktų, tik norėčiau, kad ir kita alkūnė matytųsi... Pirmoji tokia truputį moteriška blush2.gif Gak dėl to nuleisto žvilgsnio? O jei žiūrėtų tiesiai į objektyvą? Stipriu, vyrišku žvilgsniu? Trečioji irgi įdomi-linijos ir šešėliai... bet dar negaliu apsispręst...
Na čia mano tik kukli nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 20, 17:44)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Kaip gerbiu žmones, kurie jei gali nepatingi padėti kitam. Madecas SM. cool.gif
Juk praktiškai visi didžiąją dalį ir fotografuojame būtent nepažįstamus žmones..
Pirma geriausia, bet nesu tikra dėl kadravimo.
Antra man nepatinka nei poza nei kadravimas nei JB.
Trečioj ne vyras o blynas. Tas glow efektas man čia nesižiūri. 4u.gif

Aciu, laukine. smile.gif Smagu, jog pirmas blynas nera visiskai prisviles. biggrin.gif

Na stai kiek skirtingu nuomoniu. smile.gif Dar man ji pakalbinti reikes. biggrin.gif

Flickre daugiau rasit. http://www.flickr.co...s/55321582@N05/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 20 gruodžio 2011 - 17:03
Nors Kalėdinių (dienų skaičiavimo) foto žaidime nedalyvauju, bet šią noriu paskirt tai progai 4u.gif Tiesa, kalėdiškumo nedaug (tik raudona spalva rolleyes.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 12 20, 16:32)

Kiba turkas? g.gif Labai panasus i mano bendradarbi smile.gif

Man pirma labai patinka, kadravimas irgi 4u.gif Kitos dvi - ne. Trecioji ypac nesiziuri, ji man kazkokia lyg moteriska atrodo, lyg hermafroditiska... bet ne vyriska.
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 12 20, 18:01)
Nors Kalėdinių (dienų skaičiavimo) foto žaidime nedalyvauju, bet šią noriu paskirt tai progai 4u.gif  Tiesa,  kalėdiškumo nedaug (tik raudona spalva  rolleyes.gif )

http://farm8.staticf..._57d1f657b5.jpg[/img]

Man čia patinka ta viena spalva ir j/b viskas wink.gif Maždaug - liko 1 diena? ax.gif patinka man ši ft.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 20 gruodžio 2011 - 17:06
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 20, 18:04)
Kiba turkas?  g.gif Labai panasus i mano bendradarbi  smile.gif

Man pirma labai patinka, kadravimas irgi  4u.gif Kitos dvi - ne. Trecioji ypac nesiziuri, ji man kazkokia lyg moteriska atrodo, lyg hermafroditiska... bet ne vyriska.

O kur dirbi tu? Gal tas pats? biggrin.gif

Jis iranietis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 12 20, 17:06)
O kur dirbi tu? Gal tas pats?  biggrin.gif
Jis iranietis.  smile.gif

Pasaulis, zinoma, mazas, bet tas mano bendradarbis - turkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 20, 18:14)
Pasaulis, zinoma, mazas, bet tas mano bendradarbis - turkas  biggrin.gif

O tu LT? Sorry, nepamenu. smile.gif Ne tas pats tada. biggrin.gif

Tiesa. Jis dirbes fotografu metus ir gyresi jog gabus labai fotogrfaijoj. biggrin.gif Sakiau, jog tures mane pafotkint, tai sutiko. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 20 gruodžio 2011 - 17:18
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 20, 18:05)
Man čia patinka ta viena spalva ir j/b viskas wink.gif Maždaug - liko 1 diena?  ax.gif patinka man ši ft.

kaip pavadinsi, taip nepagadinsi biggrin.gif
Atsakyti