QUOTE(noisy-B @ 2011 12 20, 12:50)
jlclove -> smagiai atrodo atvaizdai pastatuose.
Smilguna -> Tai jei tamsu, kam tada tokį išlaikymą parinkai? 1/800?
čia gi ojej koks trumpas
ir ISO pakėlei 5000. Oho.
Darei namų darbus? Judantį obj. man laisvai užtenka 1/250 s išlaikymo [kai mažių fotografuoju] ir dar ilgesnį darau 1/125, kai jis nelaksto, bet pvz žaidžia vienoj vietoj. Kalbant apie foto, tai labai ji geltona man, norėtųsi šiek tiek daugiau apačios
Ale kokio grožio tavo kyyyycius
čia gal ta reta veislė kažkokia, kur laukiniai būna maišyti su plėšrūnais, nepamenu, kažką per tv mačiau?
Dėkui už pagyras mano kysiui
Veislė oriental shorthair (rytų trumpaplaukė).
Eksperimentavau su S rėžimu, ant A rėžimo prie didžiausios diafragmos fotikas per ilgą išlaikymą darė, katinas vietom išplaukęs gaudavosi. Mano katinas, ypač žaidžiantis - labai judrus sutvėrimas, vaikų tokių judrių nebūna
Buvo įdomu paeksperimentuot ką fotikas gali
. Fotkinau įvairiais nustatymais, šiuo atveju išlaikymas buvo 1/800. Fotikas automatiškai ISO pasikėlė iki 5000. Dėl geltonumo, tai net nežinau...
Pas mane sienos gelsvos, grindys gelsvos, užuolaidos gelsvos, nuo lango sklido dienos šviesa ir dar buvau sujungus visas lempas, kad šviesiau būtų, kurios irgi duoda geltonumo. WB nusistačiau rankiniu būdu. Katino kailio spalva taip pat gelsva su šokoladiniais taškeliais. Natūraliai dienos šviesoj atrodo taip:
Ideal Cat Cadbury 1 Ideal Cat Cadbury 2 (Čia jis, kai mažas buvo. Nuotarukos ne mano, darytos veislyne)Sakot, dar reikia bandyt numušt ta geltonumą?...
P.S. jei labai atsibosiu su savo katinais, sakykit
Kadangi vaikų neturiu, tai čia kol kas mano vienintelis modelis, ant kurio eksperimentuoju su visokiais fotiko nustatymais.
Papildyta:QUOTE(paluri @ 2011 12 20, 13:57)
Ar pakanka sviesos sioj nuotraukoj? (niekas nekoreguota)
Man norėtųsi šiltesnių spalvų. Sakyčiau, mergaitė šiek tiek pilkuoja