Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2011 12 19, 23:56)
gotte, dekui doh.gif

taigi nesunkiai pataisoma viskas...pareguliuok color balance....jei yra iš ko (jei foto didesnę turėjai, nei mums čia rodei) - kirpdama patiesink kadrą 4u.gif

o šiaip jaučiasi, kad darai pažangą, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 20 gruodžio 2011 - 00:18
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 19, 14:47)
O la la la, dekui dekui dekui  thumbup.gif

Gavau nuostabia mainu nuotraukele ir nerealu sveikinima  wub.gif

Pasirodyk ka siuntei wink.gif

Smagu, kad siuntinukas tave greit pasieke smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergiukai, didelis jums aciu uz pagalba pradedant su juosta! Be jusu butu ilgesnis ieskojimu kelias! 4u.gif Taigis...esu be galo dekinga uz patarimus ir paslapciu pasidalyjimus 4u.gif Tikrai dziugu, kad cia gali rasti daug atsakymu i rupimus klausimus rolleyes.gif
O cia jums kritikai, akiu paganymui ar siaip ivairovei... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 20, 02:22)
Paluri,tikrai darai pazanga, saunuole 4u.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 12 20, 02:28)
1/200 siuo atveju yra maksimalus jusu fotiko blystes sinchronizavimo greitis.

Aciu, butinai paskaitysiu!

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 20, 02:43)
White balance nusistatyk  mirksiukas.gif

Ar WB nustatytmui naudojate balta lapa ar kortele? Lapas tinka namie, bet kaip svetur...?

QUOTE(neiste @ 2011 12 20, 04:04)

Visiskai pritariu gottei.
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2011 12 20, 06:20)
O cia jums kritikai, akiu paganymui ar siaip ivairovei... ax.gif

wow!! Kokia kepure lotuliukas.gif ir poza labai tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 19, 21:03)
tai as taip ir sakiau, kad ju kailis linkes prisitaikyt prie gamtos, o kai kurie zmones teige, kad neeee, kad tik kruciai balti buna..Mama miske augus, sake dar neteko balto kiskio matyt biggrin.gif Bet mano bus tas retesnis baltojo kiskio atvejis, uztat isskirtinis, ne toks kaip kiti lotuliukas.gif

http://lt.wikipedia....altasis_kiŔkis
jie la bai reti ir paprastai būna įrašyti į Raudonąją knygą, vot smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 12 19, 21:58)
Wow, is kur tie vaikai ir zino tokius dalykus...  blink.gif  lotuliukas.gif

esu įsitikinusi, kad šiuo konkrečiu atveju sužaidė ne žinios, o stereotipai, kurių, deja, apstu darželyje smile.gif

QUOTE(neiste @ 2011 12 19, 23:34)
Patarkuokit, kas netyngit:

poza ir kompozicija schmoll.gif pažiūrėk, kur jos akys ir ties kuria vieta pagal taisykles žiūrovas pradeda kelionę po kadrą. tas baltas dešinysis kampas vidsiškai beprasmiškas. bent bokeh koks gražus ten būtų..
Atsakyti
Labas rytas,

Gruodžio 20 diena... iki Kalėdų liko 4 dienos ax.gif

Norisi stabtelti šurmulyje ir pajusti šventinę ramybę...
Kai buvau maža, močiutė visada mane vesdavosi į bažnyčią pasižiūrėti betliejaus, reikėtų ir dabar prisiminti Šv. Kūčių prasmę.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 12 20, 02:17)
taigi nesunkiai pataisoma viskas...pareguliuok color balance....jei yra iš ko (jei foto didesnę turėjai, nei mums čia rodei) - kirpdama patiesink kadrą 4u.gif

o šiaip jaučiasi, kad darai pažangą, šaunuolė 4u.gif

4u.gif

Turiu didesni kadra, foto taisysiu is naujo, nebetampysiu tu balansu, kad vel neprimakliavociau ko nereikia.. Siaip daug sios fs foto kreivos sleivos, vis pamirstu, kad fotografuojant reikia ziureti, kad antras planas tiesus butu. Tiesinau ir sia, bet klonuodama. Sutvarkiau duris, siena, kiek pilva "pakeliau" i virsu, o antklodes gabaleli paklonavau ant liemens, bet kadras ciuozia nors tu ka.

Soy, dekui 4u.gif

Bandysiu deti bokeh, kai patvarkysiu imesiu foto i flickr.

Pandre, kadras labai patiko, tik juodu remu nedeciau blush2.gif

Atsakyti
ei, kas UK gyvena iš SM fotografų??? taip noriu projekte sudalyvauti g.gif

QUOTE(neiste @ 2011 12 20, 08:52)
Tiesinau ir sia, bet klonuodama.

kažkokį sunkų būdą pasirinkai g.gif pačią merginą tiesink, jos pasvirimą...tiesink kirpdama - apsibrėži kirpimo ribas, tada eini ant ribos šoninės kraštinės atsiranda pasukta rodyklytė. Na ir pasuki kirpimo ribas taip, kad mergina nebečiuožtų iš kadro ax.gif pasibandyk. Jei neaišku, skype rašyk man mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 20 gruodžio 2011 - 11:07
Labas 4u.gif

Kaip smagu matyti tiek daug nuotrauku Kalledu tema thumbup.gif Kazkaip ir man siemet nelabai jauciasi KAledine dvasia, nors ir labai bandziau isijaust biggrin.gif

Žydraake, dziaugiuosi, kad jau gavai nuotrauka, nes truputi pergyvent buvau pradejus ar tikrai pes nueit iki Kaledu biggrin.gif
Veliau idesiu i flickr, dabar lekiu ruostis pas stomotologa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 12 20, 01:50)

koooks fainas nykštukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 12 19, 21:55)
kita vertus galima prasinesti, kai i svecius atvaziuojam bigsmile.gif Noisy-B, tu mano kaimyne beje tongue.gif as gyvenau Savanoriu 47

Oho thumbup.gif bet dbr tu ten nebegyveni? Ar ten tavo tėvai? Gal apsilankai?
Atsakyti
jlclove -> smagiai atrodo atvaizdai pastatuose.

Smilguna -> Tai jei tamsu, kam tada tokį išlaikymą parinkai? 1/800? ohmy.gif čia gi ojej koks trumpas blink.gif ir ISO pakėlei 5000. Oho. Darei namų darbus? Judantį obj. man laisvai užtenka 1/250 s išlaikymo [kai mažių fotografuoju] ir dar ilgesnį darau 1/125, kai jis nelaksto, bet pvz žaidžia vienoj vietoj. Kalbant apie foto, tai labai ji geltona man, norėtųsi šiek tiek daugiau apačios smile.gif Ale kokio grožio tavo kyyyycius wub.gif čia gal ta reta veislė kažkokia, kur laukiniai būna maišyti su plėšrūnais, nepamenu, kažką per tv mačiau?

paluri -> Tave užsipuoliau flick'e, tai čia nesikartosiu mirksiukas.gif bet tikrai matosi, kad darai pažangą, šaunuolė.

neiste -> įdomiai čia taip skersuoji, jau ne pirmas kadras smile.gif Čia specealiai taip skersai fotografuoji? Man kiek viršaus daugiau norėtųsi ir tada gal jau visai skersai arba tiesiai smile.gif [ta prasme - įstrižai] pritariu gotte's komentarui mirksiukas.gif

pandre -> Man patinka tavo nykštyko nuotrauka mirksiukas.gif

Atsakyti