sveikos
Paluri,tikrai darai pazanga, saunuole
Maggie, grazus ir tyras tavo angelas sargas
Kike, idomi foto
as tai issiunciau mainu foto sestadieni, irgi dejau skubu ir dar registruota. bet sake anradieni, t.y. ryt jau turetu pasiekti adresata
QUOTE(jlclove @ 2011 12 19, 22:23)
as pagaliau gavau vakar galimybe islekti i miesta vienai. tai turiu keleta kadru parodyti ir kaip visada mielai isklausysiu kritika
man kažkaip per marga
QUOTE(paluri @ 2011 12 19, 14:26)
Dar vienas keistas dalykas. Manual norint fotografuoti su blykste (pavesyje), islaikymas uzstringa ties 1/200 riba ir niekaip negaliu patrumpinti. Fotografuojant ant Auto - viskas gerai. Tai cia gal brokas... Gal kam nors taip buvo?
QUOTE(jlclove @ 2011 12 19, 21:01)
viskas ok. pas mane tas pats kodel taip yra, dar laiko gilintis neturejau
1/200 siuo atveju yra maksimalus jusu fotiko blystes sinchronizavimo greitis. Cia vaizdziai paaiskinta, kas, kaip ir kodel. As susiduriau irgi, kai lasiukus bandziau su blykste fotografuoti, tai tada ir apsisvieciau
QUOTE(sayonara @ 2011 12 19, 20:53)
mano sūnus mane apšvietė, kad balti zuikiai - mergaitės, o berniukai būna tik pilki vot
Wow, is kur tie vaikai ir zino tokius dalykus...
QUOTE(neiste @ 2011 12 19, 21:03)
tai as taip ir sakiau, kad ju kailis linkes prisitaikyt prie gamtos, o kai kurie zmones teige, kad neeee, kad tik kruciai balti buna..Mama miske augus, sake dar neteko balto kiskio matyt Bet mano bus tas retesnis baltojo kiskio atvejis, uztat isskirtinis, ne toks kaip kiti
Tikrai būna baltų kiškių. Ir lapių. Šiauriau nuo mūsų šalies, daug šiauriau kai kurių žinduolių kailis žiemą būna baltas.
na kadangi kepu tik vakare, ir aisku apsvietimas namie nepregeriausias, bet kito neturiu
vaisinu
vaisinu
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 19, 22:52)
dėkui
QUOTE(Endži @ 2011 12 19, 23:06)
na kadangi kepu tik vakare, ir aisku apsvietimas namie nepregeriausias, bet kito neturiu
White balance nusistatyk
QUOTE(mamagute @ 2011 12 19, 21:56)
man kažkaip per marga
aciu o kaip cia ?
http://www.flickr.co...in/photostream/
http://www.flickr.co...in/photostream/
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 19, 21:58)
1/200 siuo atveju yra maksimalus jusu fotiko blystes sinchronizavimo greitis. Cia vaizdziai paaiskinta, kas, kaip ir kodel. As susiduriau irgi, kai lasiukus bandziau su blykste fotografuoti, tai tada ir apsisvieciau
dekui
cia butu mano nuotrauka-palinkejimas
o cia siek tiek oranzines spalvos. na ir kritikai savaime aisku
QUOTE(neiste @ 2011 12 19, 23:34)
Patarkuokit, kas netyngit:
Per daug žalios spalvos...pažiūrėk į plaukus, veido odą. Erdvės viršuj norisi daugiau, mergina dabar suspausta ir čiuožia iš kadro.
gotte, dekui
jlclove- dėkui už palinkėjimus
neiste - jau gotte pakomentavo,pritariu jai
neiste - jau gotte pakomentavo,pritariu jai