Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos 4u.gif

Paluri,tikrai darai pazanga, saunuole 4u.gif

Maggie, grazus ir tyras tavo angelas sargas rolleyes.gif

Kike, idomi foto rolleyes.gif

as tai issiunciau mainu foto sestadieni, irgi dejau skubu ir dar registruota. bet sake anradieni, t.y. ryt jau turetu pasiekti adresata rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 12 19, 22:23)
as pagaliau gavau vakar galimybe islekti i miesta vienai. tai turiu keleta kadru parodyti ir kaip visada mielai isklausysiu kritika 4u.gif

man kažkaip per marga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 12 19, 14:26)
Dar vienas keistas dalykas. Manual norint fotografuoti su blykste (pavesyje), islaikymas uzstringa ties 1/200 riba ir niekaip negaliu patrumpinti. Fotografuojant ant Auto - viskas gerai. Tai cia gal brokas... Gal kam nors taip buvo?

QUOTE(jlclove @ 2011 12 19, 21:01)
viskas ok. pas mane tas pats 4u.gif kodel taip yra, dar laiko gilintis neturejau biggrin.gif

1/200 siuo atveju yra maksimalus jusu fotiko blystes sinchronizavimo greitis. Cia vaizdziai paaiskinta, kas, kaip ir kodel. As susiduriau irgi, kai lasiukus bandziau su blykste fotografuoti, tai tada ir apsisvieciau smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 12 19, 20:53)
mano sūnus mane apšvietė, kad balti zuikiai - mergaitės, o berniukai būna tik pilki smile.gif vot smile.gif cool.gif

Wow, is kur tie vaikai ir zino tokius dalykus... blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 19, 21:03)
tai as taip ir sakiau, kad ju kailis linkes prisitaikyt prie gamtos, o kai kurie zmones teige, kad neeee, kad tik kruciai balti buna..Mama miske augus, sake dar neteko balto kiskio matyt biggrin.gif Bet mano bus tas retesnis baltojo kiskio atvejis, uztat isskirtinis, ne toks kaip kiti lotuliukas.gif

Tikrai būna baltų kiškių. mirksiukas.gif Ir lapių. Šiauriau nuo mūsų šalies, daug šiauriau kai kurių žinduolių kailis žiemą būna baltas. smile.gif
Atsakyti
na kadangi kepu tik vakare, ir aisku apsvietimas namie nepregeriausias, bet kito neturiu smile.gif
vaisinu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 19 gruodžio 2011 - 22:08
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 19, 22:52)

Kike, idomi foto rolleyes.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(Endži @ 2011 12 19, 23:06)
na kadangi kepu tik vakare, ir aisku apsvietimas namie nepregeriausias, bet kito neturiu smile.gif

White balance nusistatyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 19, 22:13)

White balance nusistatyk  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Patarkuokit, kas netyngit:

user posted image

Raudona kiek nugesinta atrodo, pas mane ji ryskesne, o ir sarpas kaip isryskejo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 19 gruodžio 2011 - 23:44
QUOTE(mamagute @ 2011 12 19, 21:56)
man kažkaip per marga 4u.gif

aciu 4u.gif o kaip cia blush2.gif ?

http://www.flickr.co...in/photostream/

http://www.flickr.co...in/photostream/

QUOTE(Jurzole @ 2011 12 19, 21:58)
1/200 siuo atveju yra maksimalus jusu fotiko blystes sinchronizavimo greitis. Cia vaizdziai paaiskinta, kas, kaip ir kodel. As susiduriau irgi, kai lasiukus bandziau su blykste fotografuoti, tai tada ir apsisvieciau  smile.gif

dekui 4u.gif

cia butu mano nuotrauka-palinkejimas 4u.gif

user posted image

o cia siek tiek oranzines spalvos. na ir kritikai savaime aisku

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 19, 23:34)
Patarkuokit, kas netyngit:

Per daug žalios spalvos...pažiūrėk į plaukus, veido odą. Erdvės viršuj norisi daugiau, mergina dabar suspausta ir čiuožia iš kadro.
Atsakyti
gotte, dekui doh.gif
Atsakyti
jlclove- dėkui už palinkėjimus 4u.gif

neiste - jau gotte pakomentavo,pritariu jai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 20 gruodžio 2011 - 00:10