Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2011 12 18, 13:57)
Sveikos 4u.gif
Vakar fotkinau nuostabia seimyna, kurioje auga dvynukai bigsmile.gif Labai mieli, silti, grazus visi zmogeliai. Parejus vyrui pasakiau, kad man kitoms Kaledoms irgi tokiu dvieju mazyliu reiketu biggrin.gif

patiko trecioji, nors ir reiketu tiesinti 4u.gif

QUOTE(Plumerija @ 2011 12 18, 15:06)

kaip noreciau tavo sausainuku bigsmile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 12 18, 16:31)
Skaičiau lryto pletkus ir tuo pačiu apie Aleksandravičų. Vat žiūrėjau į tą paprastutę foto lryte, nuoširdžiom akim žiūrinti fotografą ir pagalvojau, kad faina kitiems metams būtų susiorganizuoti projektėlį.
"Fotografai - fotografų akimis". Skamba tai kaip sviestas sviestuotas. Bet ne paslaptis, kad dažniausia liekam už kadro, savo foto neturim. Tai vat.
Faina būtų surinkti seriją gerų portretų, mūsų - fotografų. Ir galbūt vėl metų gale pasidovanoti sau, knygelės pavidalu. Reiktų tik galimybių ieškoti susitikti vieni su kitais, fotografuoti ir t.t.
Turėtų būti įgyvendinama. Juk susitikimai vyko ir vyksta. Vieni kitus fotografuojat. Tik šiuo atžvilgiu reiktų daugiau padirbėti, įsigilinti kas tai per žmogus, bandyti jį atskleisti.

puiki mintis smile.gif ech, tik gaila, kad svetur gyvenancioms nelabai gausis
Atsakyti
Gintarija86, ačiū, gavau laišką bigsmile.gif Gerai, kad vaikai išgirdo, jog į duris kažkas skambina hihihi.gif nes aš šiandien negyva. Gali pasirodyti mirksiukas.gif

Aš prisipažystu, kad tik šiandien išsiunčiau, bet skubų paprašiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 19, 22:01)
jei nori, turiu kilogramą pilko kailio atraižų biggrin.gif kainavo net tris litus lotuliukas.gif

ha ha, mano irgi kiskis bus, siam reikalui paaukojau savo balta liemene, kepaliusa is maximos nupirkau, visai gerai yra, beeeet tik dabar suzinojau, kad kiskiu baltu nebuna..Teks triusiu pabut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 19, 20:51)
ha ha, mano irgi kiskis bus, siam reikalui paaukojau savo balta liemene, kepaliusa is maximos nupirkau, visai gerai yra, beeeet tik dabar suzinojau, kad kiskiu baltu nebuna..Teks triusiu pabut doh.gif

žiemą kai kurie kYČkiai būna balti biggrin.gif taip kad ramiai.
mano sūnus mane apšvietė, kad balti zuikiai - mergaitės, o berniukai būna tik pilki smile.gif vot smile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 18, 20:54)
na matau, kad entuziastų yra, tai galima mąstyti, organizuotis. Gal nereikia jokių sąrašų, tiesiog esant galimybei, tariamės su kažkuo, susitinkam, nufotografuojam. Reiktų taip išsisukti, akd visi fotografavę, būtų nufotografuoti. Sunkiau bus su užsienyje gyvenančiais, nes šiuo atveju autoportretai netinka. Žodžiu, reik tikriausiai flickr temą atidaryti ir ten pasiūlymus pamąstymus rašyti.

kita vertus galima prasinesti, kai i svecius atvaziuojam bigsmile.gif Noisy-B, tu mano kaimyne beje tongue.gif as gyvenau Savanoriu 47

QUOTE(paluri @ 2011 12 19, 09:57)

As visa savaitgali fotkinau, bet rezultatai nelabai dziugina sad.gif Oi, kiek dar praktikos reikia...
Sis kadras galbut pats geriausias isejo  blush2.gif

ir man jis labiausiai is tavo rodomu sios FT patiko smile.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 12 19, 11:15)
Šilumos...

miela foto, bet man kazkaip toks jausmas, kad jam vargsiukui sunki ta kepure blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 12 19, 22:47)
patiko trecioji, nors ir reiketu tiesinti 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 12 19, 16:09)
skolinga kikei  foto cia musu triusiukai biggrin.gif  4u.gif

Kokie gražučiai, kažkada tokį visą juodą turejau wub.gif

QUOTE(neiste @ 2011 12 19, 20:51)

Skaitau ir juokiuosi kiek triušiukų šiemet, pati vakar baigiau dukrytei triušio kostiumą kurti thumbup.gif

Labas vakaras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2011 12 19, 12:42)

Dar kritikai noriu įdėt savo žvėrio portretuką:

oi kaip megstu siuos zveriukus biggrin.gif kad jau kritikai ikelei, tai truksta ryskumo bei triuksmo daugoka 4u.gif

QUOTE(paluri @ 2011 12 19, 14:26)

Dar vienas keistas dalykas. Manual norint fotografuoti su blykste (pavesyje), islaikymas uzstringa ties 1/200 riba ir niekaip negaliu patrumpinti. Fotografuojant ant Auto - viskas gerai. Tai cia gal brokas... Gal kam nors taip buvo?

viskas ok. pas mane tas pats 4u.gif kodel taip yra, dar laiko gilintis neturejau biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 12 19, 14:38)

Mano angelas Sargas (nusibodo kontrastai, tamsa ir ryshkumas, norejau kazhko shvelnaus, jaukaus, kaledinio).

man labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 19, 22:53)
žiemą kai kurie kYČkiai būna balti biggrin.gif taip kad ramiai.
mano sūnus mane apšvietė, kad balti zuikiai - mergaitės, o berniukai būna tik pilki smile.gif vot smile.gif cool.gif

tai as taip ir sakiau, kad ju kailis linkes prisitaikyt prie gamtos, o kai kurie zmones teige, kad neeee, kad tik kruciai balti buna..Mama miske augus, sake dar neteko balto kiskio matyt biggrin.gif Bet mano bus tas retesnis baltojo kiskio atvejis, uztat isskirtinis, ne toks kaip kiti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 19 gruodžio 2011 - 21:04
QUOTE(sayonara @ 2011 12 19, 20:53)

nes mergaites dazniau prausiasi hihihi.gif
Atsakyti
as pagaliau gavau vakar galimybe islekti i miesta vienai. tai turiu keleta kadru parodyti ir kaip visada mielai isklausysiu kritika 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 12 19, 22:01)
oi kaip megstu siuos zveriukus biggrin.gif kad jau kritikai ikelei, tai truksta ryskumo bei triuksmo daugoka 4u.gif

Sutinku, kambary tamsu, ISO 5000 doh.gif O dėl ryškumo, tai kai jis toks strakalas makalas, su juo labai sunku... išlaikymas 1/800. Su viena ranka mosikavau jo mėgstamiausią žaislą, su kita fotkinau, sunkiai sekės... Ech... taip noris fotkint, o apšvietimas toks prastas... Greičiau tos dienos pradėtų ilgėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilguna: 19 gruodžio 2011 - 21:31