Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 12 19, 19:14)
aš tikriausiai viena durna ir man vienai norisi provokuoti, o visiems kitiems norisi komforto, artumo, pažinimo.. doh.gif  bigsmile.gif

man kaip tik nepažįstamus žmones norisi pasigauti ir per tą vieną susitikimą pabandyti juos pagauti tokius, kokius pavyks smile.gif t.y. išnaudoti akimirką, kuri niekada nebus antra, tik pirma ir vienintelė.. man todėl kartais nebesinori antrą kartą susitikti fotografuotų žmonių.. nes atrodo, kad susigadins tas MANO žvilgsnis, jis taps nebe tik mano. ypatingai tą grėsmę nujausčiau fotkindama fotografus, ypač stipresnio charakterio biggrin.gif

bet tai gali būti susiję su man charakteriu. aš per tris minutes galiu susidraugauti su troleibusu ir pasikviesti juos visus į svečius, nenustebti, jeigu kas ateis ir apturėti geriausią tūsą ever doh.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif tai iššūkiai yra gerai ,man jie patinka bigsmile.gif kas čia pirmas pas mane nori užlėkti kavos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 19, 17:59)
taigi skanuojant jūs kreives atskiram kadrui pastumdykit ir nebus to rūkelio  mirksiukas.gif

O kurias kreives?Tas kur trikampiukai? Na, nzn, nes as ten truputi reguliavau, bet man tas rukas nedingo g.gif O po to tvarkant, gi lieka visa nuotrauka per rukeli, tai ir to ryskumo ir fokuso nebebuna tokio g.gif

O kaip jus skenuojat j/b juosteles?Ar kaip positive, o po to invertinat i negative, ar is karto negative? Jei negative, tai kokiu budu? Ar negative b/w film, ar kaip su spalvytem?O gal nusistatot gray skale? Man kai j/b tai kadras pasidaro absoliuciai juodas doh.gif O su gray skale, nesamone, pilkas biggrin.gif o va su tuo positive, po to invert, anskciau gavosi liuks, dabar kazkas ni to...o jei darau kaip spalvota, paprastai, tai irgi kazkas ni to, bet gal kjuostele kalta? O jei darau positive ir spalvota, tai tada is vis numelynuoja invertinus doh.gif Ar kiek nors supratot ka as cia primakliavojau? Bet esminis klausimas, kaip skenuojat j/b juosteles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 19, 19:28)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif tai iššūkiai yra gerai ,man jie patinka  bigsmile.gif  kas čia pirmas pas mane nori užlėkti kavos?  bigsmile.gif

arba pas mane lotuliukas.gif arbatos.
Na tik Sayonara mane jau fotkino, antrąkart nebeįdomu jai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 19, 19:58)
arba pas mane  lotuliukas.gif  arbatos.
Na tik Sayonara mane jau fotkino, antrąkart nebeįdomu jai  tongue.gif

na kadangi projektui metai yra,tai manau teks jau atlėkti nufotkinti prie arbatos puodelio lotuliukas.gif
nu Say nevisad po vieną kartą fotkina,ane Say? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 19, 18:58)
arba pas mane  lotuliukas.gif  arbatos.
Na tik Sayonara mane jau fotkino, antrąkart nebeįdomu jai  tongue.gif

uoj, nu nereikia tik asmeniškai priimti, nors taip ir maniau, kad visos, kurias fotkinau, sakys, nu va, ta pasikėlus pinda, matote, nebenori antrą kartą fotkint biggrin.gif Tu kaip tik būtum įdomu, vot tongue.gif be to, aš Tave pažįstu, tai nepažįstamo variantas Tau netinka biggrin.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 19, 19:28)
nu Say nevisad po vieną kartą fotkina,ane Say?  mirksiukas.gif

ane biggrin.gif
beje, kalbėjau absoliučiai apskritai, aplamai ir apvalainai, draudžiama priimti asmeniškai biggrin.gif

beje, mažas off topic'as: jeigu per ateinančius metus skraidyčiau ten, kur esu pasižadėjus per metus paskraidyti, tai.. namie negyvenčiau biggrin.gif bet kaip sakoma tame nešvankiame posakyje - bet stengtis reikia biggrin.gif

aš kreizėju, nes ką tik pabaigiau sūnui KIŠKUČIO kaukę, tai truputį stogą rauna lotuliukas.gif

pandre, galima ir iš karto kaip negatyvą, ir kaip pozityvą ir invertint. protingi sako, kad invertinant gražesnis jb randasi smile.gif aš tingiu invertint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 gruodžio 2011 - 19:40
QUOTE(sayonara @ 2011 12 19, 20:38)
uoj, nu nereikia tik asmeniškai priimti, nors taip ir maniau, kad visos, kurias fotkinau, sakys, nu va, ta pasikėlus pinda, matote, nebenori antrą kartą fotkint biggrin.gif Tu kaip tik būtum įdomu, vot tongue.gif be to, aš Tave pažįstu, tai nepažįstamo variantas Tau netinka biggrin.gif
ane biggrin.gif
beje, kalbėjau absoliučiai apskritai, aplamai ir apvalainai, draudžiama priimti asmeniškai biggrin.gif

beje, mažas off topic'as: jeigu per ateinančius metus skraidyčiau ten, kur esu pasižadėjus per metus paskraidyti, tai.. namie negyvenčiau biggrin.gif bet kaip sakoma tame nešvankiame posakyje - bet stengtis reikia biggrin.gif

aš kreizėju, nes ką tik pabaigiau sūnui KIŠKUČIO kaukę, tai truputį stogą rauna lotuliukas.gif

pandre, galima ir iš karto kaip negatyvą, ir kaip pozityvą ir invertint. protingi sako, kad invertinant gražesnis jb randasi smile.gif aš tingiu invertint.

man reik kiškio šortus su uodeja pasiųti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 19, 19:47)
man reik kiškio šortus su uodeja pasiųti  lotuliukas.gif

Šiais metais darželiai kaip susitarę - visur vaikai miško gyvūnai. Mano panelytė bus voveraitė smile.gif

Paluri - darai pažangą smile.gif) O jau mergytės grožis....
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 19, 19:47)
man reik kiškio šortus su uodeja pasiųti  lotuliukas.gif

jei nori, turiu kilogramą pilko kailio atraižų biggrin.gif kainavo net tris litus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 19, 15:57)
ok, prieisiu iš kitos pusės, suasmeninsiu. ar esi mačiusi mano darytų jaudinančių, įdomių foto? ok, arba tarkim ar yra gerų, jaudinančių foto iš vasaros meeto metu mano darytų? jeigu yra, tai beveik visi mano modeliai mano yra menkai pažįstami, kai kurie - išvis nepažįstami, pirmą ir dažnu atveju vienintelį kartą matyti. taigi, nebūtina pažinti žmogaus norint jį gerai nufotografuoti. ir gal net nereikia stengtis jo pažinti, nebent nori jį visapusiškai atskleisti, kas nėra, mano supratimu, šio projektuko tikslas smile.gif

dėl to, ką lengviau fotografuoti - pažįstamą arba nepažįstamą. na, bent jau aš tai nebijau iššiūkių ir norėdama pasiįvairinti gyvenimą lengviausio kelio nesirenku..tongue.gif

tikrai neabejoju, kad ir nepažįstant žmogaus galima padaryti puikių foto. Taip, galbūt turėjau minty norint jį visapusiškai atskleist- tai reik gerai jį pažint. O ir puikiai pažįstant žmogų- rezultatas gali būti nulinis doh.gif -jei nemokėsi to parodyt, papasakot per foto... Tai va. Dar reik patirties, įgūdžių. Formą galima įdomią rast, bet norisi, kad ir turinys būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 12 19, 20:51)
Šiais metais darželiai kaip susitarę - visur vaikai miško gyvūnai.  Mano panelytė bus voveraitė smile.gif

Paluri - darai pažangą smile.gif) O jau mergytės grožis....

mūsų kiškio grupė doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 12 19, 21:01)
jei nori, turiu kilogramą pilko kailio atraižų biggrin.gif kainavo net tris litus lotuliukas.gif

bliamba,žinok reikia,ir net labai g.gif kaip čia iš taves paimti man dabar g.gif ryt vakare jei aš prilėkčiau prie ten kur buvom susitikę? tik aišku tik pasiimti iš tolo,nes aš su sloga doh.gif ir dar gal mamkėm apsikeičiam a? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 19, 20:11)
bliamba,žinok reikia,ir net labai  g.gif kaip čia iš taves paimti man dabar  g.gif ryt vakare jei aš prilėkčiau prie ten kur buvom susitikę? tik aišku tik pasiimti iš tolo,nes aš su sloga  doh.gif ir dar gal mamkėm apsikeičiam a?  blush2.gif

galim. rytoj skambink man vakarop. kada Tau vėliausiai reik?
dėl mamkių gal po NM?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 gruodžio 2011 - 20:17
QUOTE(sayonara @ 2011 12 19, 21:17)
galim. rytoj skambink man vakarop. kada Tau vėliausiai reik?
dėl mamkių gal po NM?

man kalėdinis vaiko 22dieną ,tai manau aš juos greit ten prisiųsiu kur noriu, tai bliamba ryt gerai būtų ,tai tau ryt link vakaro pasuksiu,nes tikrai faina būtų su tais kailiukais,o dėl mamkės tai ok,va gal dar turėsiu progrą sesę biški pakankinti,tai reiks man dar mamkę išbandyti ax.gif
Atsakyti