QUOTE(Ka @ 2011 12 17, 01:01)
Mano miestas jau pasipuošęs ir laukia švenčių, kurios bus už 7 dienų.
kaip man patiko sio ciklo nuotraukos. nzn kuo, bet super, kaledos kitaip pateiktos, o dar ir b'n'w.
QUOTE(Yvette @ 2011 12 17, 14:14)
fiuuuu, išlindau iš tamsaus kambario. Atspausdinau Gottei, Fredericai, Kikirikei, Maggie ir Ievukui. Ne viską, nes popierius baigėsi Pasirodo po praeito spausdinimo tik paburbėjau, kad popierius į pabaigą, betgi neužsakiau. Išsiųsiu sekančią savaitę. Manau po švenčių gausit.
Lekiu tešlos maišyti, meduoliukams. Fotkinsiu, žinoma Jei kas super SALDAUS gausis parodysiu.
Lekiu tešlos maišyti, meduoliukams. Fotkinsiu, žinoma Jei kas super SALDAUS gausis parodysiu.
oba. kaip faina. o tu man kazhka skolinga buvai..? lyg ir ne. still malonus siurprizas, gaila, pasakei, o tai butu netiketao dziaugsmo
ha! laukiu meduoliu. hehe. as irgi paruosus viena saldzia foto. bet ne su meduoliais, tuoj parodysiu.
QUOTE(Yvette @ 2011 12 18, 17:31)
"Fotografai - fotografų akimis". Skamba tai kaip sviestas sviestuotas. Bet ne paslaptis, kad dažniausia liekam už kadro, savo foto neturim. Tai vat.
Faina būtų surinkti seriją gerų portretų, mūsų - fotografų. Ir galbūt vėl metų gale pasidovanoti sau, knygelės pavidalu. Reiktų tik galimybių ieškoti susitikti vieni su kitais, fotografuoti ir t.t.
Faina būtų surinkti seriją gerų portretų, mūsų - fotografų. Ir galbūt vėl metų gale pasidovanoti sau, knygelės pavidalu. Reiktų tik galimybių ieškoti susitikti vieni su kitais, fotografuoti ir t.t.
pamenu, kalbejom apie tai. manau knygele, panashi i tokia, kokia padarem su vaikais, butu super variantas. jb zinoma oi kaip faina butu tai igyvendinti.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 18, 21:50)
neblogi linkai, bet cia visai NE Kristuko stilius sakyciau
gruodzio saules spinduliai (Kaledu 2010 belaukiant:D):
Mano angelas Sargas (nusibodo kontrastai, tamsa ir ryshkumas, norejau kazhko shvelnaus, jaukaus, kaledinio).