QUOTE(Ka @ 2011 12 17, 01:01)
Mano miestas jau pasipuošęs ir laukia švenčių, kurios bus už 7 dienų.
kaip man patiko sio ciklo nuotraukos. nzn kuo, bet super, kaledos kitaip pateiktos, o dar ir b'n'w.
QUOTE(Yvette @ 2011 12 17, 14:14)
fiuuuu, išlindau iš tamsaus kambario. Atspausdinau Gottei, Fredericai, Kikirikei, Maggie ir Ievukui. Ne viską, nes popierius baigėsi
Pasirodo po praeito spausdinimo tik paburbėjau, kad popierius į pabaigą, betgi neužsakiau. Išsiųsiu sekančią savaitę. Manau po švenčių gausit.
Lekiu tešlos maišyti, meduoliukams. Fotkinsiu, žinoma
Jei kas super SALDAUS gausis parodysiu.

Lekiu tešlos maišyti, meduoliukams. Fotkinsiu, žinoma

oba. kaip faina. o tu man kazhka skolinga buvai..?

ha! laukiu meduoliu. hehe. as irgi paruosus viena saldzia foto. bet ne su meduoliais, tuoj parodysiu.
QUOTE(Yvette @ 2011 12 18, 17:31)
"Fotografai - fotografų akimis". Skamba tai kaip sviestas sviestuotas. Bet ne paslaptis, kad dažniausia liekam už kadro, savo foto neturim. Tai vat.
Faina būtų surinkti seriją gerų portretų, mūsų - fotografų. Ir galbūt vėl metų gale pasidovanoti sau, knygelės pavidalu. Reiktų tik galimybių ieškoti susitikti vieni su kitais, fotografuoti ir t.t.
Faina būtų surinkti seriją gerų portretų, mūsų - fotografų. Ir galbūt vėl metų gale pasidovanoti sau, knygelės pavidalu. Reiktų tik galimybių ieškoti susitikti vieni su kitais, fotografuoti ir t.t.
pamenu, kalbejom apie tai. manau knygele, panashi i tokia, kokia padarem su vaikais, butu super variantas. jb zinoma

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 18, 21:50)
neblogi linkai, bet cia visai NE Kristuko stilius sakyciau

gruodzio saules spinduliai (Kaledu 2010 belaukiant:D):

Mano angelas Sargas (nusibodo kontrastai, tamsa ir ryshkumas, norejau kazhko shvelnaus, jaukaus, kaledinio).