Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 12 19, 12:15)
Šilumos...

uch... labai šilta bigsmile.gif
Atsakyti
Šilumos...

labai silta ir miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 12 18, 23:51)
kaledine saules zvaigzde  blush2.gif

Spalviškai labiau patiko antras variantas.

Paluri labai graži Jūsų mergytė wub.gif

Kikirike labai taiklus pavadinimas thumbup.gif Patiko kadras, gerai perteikta nuotaika.

Vi.Kri. Jaukuma... Iškart šilčiau pasidarė bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 12 18, 23:21)
mes svečius visada priimam. Bet turim juk visus metus projekto vykdymui, tai kas ten žino kaip bus.

Fotografai - fotografų akimis   flick tema

Kaip čia patekti? g.gif Man rašo: This page is private.

Dar kritikai noriu įdėt savo žvėrio portretuką:
user posted image

Čia dar keli flickr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilguna: 19 gruodžio 2011 - 13:01
O la la la, dekui dekui dekui thumbup.gif

Gavau nuostabia mainu nuotraukele ir nerealu sveikinima wub.gif

Pasirodyk ka siuntei wink.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 12 19, 10:57)
Sis kadras galbut pats geriausias isejo  blush2.gif

man patiko 4u.gif

Šilumos...

wub.gif

dėkui kam patiko mano foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 19 gruodžio 2011 - 13:32
QUOTE(mamagute @ 2011 12 19, 15:54)
neįdomi kairė pusė, vien tik krūmas... neįdomus. Ir mergaitės veiduko nesimato...

Ten eile krumu, tai man visai patiko, o veiduko ir as norejau daugiau, bet nepavyko susitarti doh.gif

QUOTE(Smilguna @ 2011 12 19, 17:12)
Paluri labai graži Jūsų mergytė  wub.gif
Dar kritikai noriu įdėt savo žvėrio portretuką:

Aciu smile.gif
Mielas kaciukas!

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 19, 18:01)
man patiko  4u.gif
wub.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 12 19, 11:24)
Tikrai įdomu smile.gif Bet įsivaizduoju, kad bus gana sudėtinga...Reik žmogų gerai pažinti... Smagu, kad čia tokių gerai vienas kitą pažįstančių yra tikrai smile.gif

taigi įdomiau yra dirbti su nepažįstamais wink.gif pažįstami iš visų pusių apifotkinti. na, beveik iš visų pusių smile.gif
Atsakyti
Ar tie bugnai ziurisi, ar ne? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 19, 14:56)
taigi įdomiau yra dirbti su nepažįstamais wink.gif pažįstami iš visų pusių apifotkinti. na, beveik iš visų pusių smile.gif

na aš tai galvočiau taip: fotkinu pvz. kokią linksmuolę mamytę, o aš ją pamatau kaip liūdną ir susimąsčiusią moterį- tai pažįstami sakys: ne , čia ne ji... netikra... rolleyes.gif Aišku, gali būt, kad tai paslėpta jos pusė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paluri @ 2011 12 19, 15:14)
Ar tie bugnai ziurisi, ar ne?  blush2.gif

jei jie būtų iškelti į priekį, tai visai fain smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 12 19, 14:19)
na aš tai galvočiau taip: fotkinu pvz. kokią linksmuolę mamytę, o aš ją pamatau kaip liūdną ir susimąsčiusią moterį- tai pažįstami sakys: ne , čia ne ji... netikra... rolleyes.gif  Aišku, gali būt, kad tai paslėpta jos pusė biggrin.gif
Papildyta:

na, jeigu svarbiausia, ką pasakys pažįstami, tai tada jo smile.gif

aš laikausi nuomonės, kad fotografas gali nebent užfiksuoti nematomą, mažiau viešinamą pusę, bet niekada neužfiksuos to, ko žmoguje iš tikro nė kvapo nėra. man niekas neįrodys, kad linksmuolė mamytė miega išsišiepusi, gimdo išsišiepusi, šypsodamasi pakelia operacijas be narkozės, nepajunta pooperacinio periodo, nesipyksta su vyru, niekada nepakelia balso ir neverkia kartais kamputyje, mintyse siųsdama velniop visus..smile.gif mes esame visokie. visokie ir fotografuokimės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 12 19, 18:49)

Is tikruju taip ir turetu buti, bet papasakok tai vaikui... doh.gif

Itariu, kad reiktu man isigyti reflektoriu, o gal galima paciai pasigaminti?.. Kai istisai sviecia saule, tai vis lendame i pavesi, o tada veidas iseina tamsus verysad.gif Bet tada dar reiks ieskoti reflektoriaus laikytojo... biggrin.gif

Dar vienas keistas dalykas. Manual norint fotografuoti su blykste (pavesyje), islaikymas uzstringa ties 1/200 riba ir niekaip negaliu patrumpinti. Fotografuojant ant Auto - viskas gerai. Tai cia gal brokas... Gal kam nors taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 19, 15:23)
na, jeigu svarbiausia, ką pasakys pažįstami, tai tada jo smile.gif

aš laikausi nuomonės, kad fotografas gali nebent užfiksuoti nematomą, mažiau viešinamą pusę, bet niekada neužfiksuos to, ko žmoguje iš tikro nė kvapo nėra.

svarbiausia ,kad žiūrovas, pamatęs foto sakytų- jaudinanti....įdomi... Aš kažkodėl galvoju, kad tokią foto galima padaryt tik gerai pažįstant žmogų. Bet gal giliai klystu rolleyes.gif
Atsakyti