labas.
ziuriu,visoms neblogai pasiseke,vienaip arba kitaip gerai,kad temutej ner blogu nuotaiku.o svajociuke ko tau dabar ta nuotaika zemyn paziurek-kokia fainuole mergyte turi kokios grazios lupytes,akytes
na ka,visos ruosiates kucioms,kaledoms sventes ant nosies grynai...mes kucias namie,dukterecia su sunenu ateis(18ir 19m),nes tevai uzsieny(mano sese),tai va taip paprastai pasedesim prie pasitaisytu silkuciu.o kaledoms gal i kaima.
sveikutes
oi koks grozis
na ka,visos ruosiates kucioms,kaledoms sventes ant nosies grynai...mes kucias namie,dukterecia su sunenu ateis(18ir 19m),nes tevai uzsieny(mano sese),tai va taip paprastai pasedesim prie pasitaisytu silkuciu.o kaledoms gal i kaima.
mes snd turim mamos gimtadieni-45 metai-tai eisim i svecius.iskepiau rafaelo torta uzsakiau 45 rozes eisim pasveikinti
kucios musu bus pas uosvius.mes vieni metai bunam pas vienus,kiti pas kitus,tad eile pas juos noreciau seip i kaimuka,pas savo mociute,kuri guli ant lovos bet ner vietos kur miegoti ten,tad nakty nesinoretu vaziuoti namo netrumpa kelia
kaledos tai jau pas mano tevus bus,o gal vakare ir pas draugus
man bent atkrenta maisto gaminimu rupestis
QUOTE(svajociuke @ 2011 12 22, 20:27)
oi koks grozis
QUOTE(rrasius @ 2011 12 22, 22:38)
mes snd turim mamos gimtadieni-45 metai-tai eisim i svecius.iskepiau rafaelo torta uzsakiau 45 rozes eisim pasveikinti
kucios musu bus pas uosvius.mes vieni metai bunam pas vienus,kiti pas kitus,tad eile pas juos noreciau seip i kaimuka,pas savo mociute,kuri guli ant lovos bet ner vietos kur miegoti ten,tad nakty nesinoretu vaziuoti namo netrumpa kelia
kaledos tai jau pas mano tevus bus,o gal vakare ir pas draugus
man bent atkrenta maisto gaminimu rupestis
sveikutes,
kaip laikotes? kaip nusiteikusios sventem?
as sergu kosulys,snarglas iki barzdos,savijauta tragiska
su mija vakar buvom pas gydytoja,ji irgi pablogejo-neapsejom be antibu
mamos gimtadienis vakar praejo grariai sveciai netikejo kad as kepiau torta sake per geras gavos
vakarop keliausim pas uosvisu jau,tai nzn prisesiu dar ar ne snd
tad dabar linkiu grazios kuciu vakarienes
labai dosnaus kaledu senio
linksmu kaledu
ir jusu noru issipildymo stebuklu meta
kaip laikotes? kaip nusiteikusios sventem?
as sergu kosulys,snarglas iki barzdos,savijauta tragiska
su mija vakar buvom pas gydytoja,ji irgi pablogejo-neapsejom be antibu
mamos gimtadienis vakar praejo grariai sveciai netikejo kad as kepiau torta sake per geras gavos
vakarop keliausim pas uosvisu jau,tai nzn prisesiu dar ar ne snd
tad dabar linkiu grazios kuciu vakarienes
labai dosnaus kaledu senio
linksmu kaledu
ir jusu noru issipildymo stebuklu meta
Su artėjančiom šventėm!
Norėčiau palinkėti kažko nepaprasto ir stebuklingo, visada šypsokitės, būkit visada laimingi, mylėkit vienas kitą. Po eglute linkiu rasti pačių brangiausių dovanų: naujų minčių, skambančių dienų, stiprybės, svajų... Uždekit žvakeles prie kūčių stalo, be pykčio ir skriaudų. Tegul sklinda šiluma, gera energija iš Jūsų kūnų. Puoškite kartu eglutę su gražiais, linksmais žaisliukais, raskite žaisliukuose laimę ir džiaugsmą, atšvęskite linksmai Šv. Kalėdas..
QUOTE(rrasius @ 2011 12 22, 23:38)
labas.
ziuriu,visoms neblogai pasiseke,vienaip arba kitaip gerai,kad temutej ner blogu nuotaiku.o svajociuke ko tau dabar ta nuotaika zemyn paziurek-kokia fainuole mergyte turi kokios grazios lupytes,akytes
aj biski meilios truksta
QUOTE(Fifux'e @ 2011 12 23, 09:26)
oi koks grozis
aciu a ko tu cia taip apsirgt sugalvojai?
QUOTE(darara @ 2011 12 25, 02:38)
kokia meilybe
QUOTE(svajociuke @ 2011 12 26, 14:29)
aciu a ko tu cia taip apsirgt sugalvojai?
ech....gerai kad balsa jau atgavau db tik koseti pradejau labiau
mano mija lb serga antibus gerem per sventes,bet tik pablogejo
QUOTE(Fifux'e @ 2011 12 27, 08:57)
ech....gerai kad balsa jau atgavau db tik koseti pradejau labiau
nu cia dabar tai gal nustate kazka ne to, jei antibai nepadeda?
mano dicke pagulde i ligonine.nzn kas yra tiksliai,tuberkulioze ar pniaumonija-laukiam tyrimu atsakymo.
gydytojas pasislykstejo musu gydytoja-sako jei vaikas karsciuoja daugiau nei 24 val,o ypac jau savaite,tyrimus reikia daryti,o ne pries siuncianty jau i ligonine paskui pats man sako-protinga esi,kita karta pati reikalauk tyrimu ir viskas
tai db mama su ja yra,per nakty vyras vaziuos. vyr gydytojas su mano teciu pazystami yra,neblogai sutaria,tai gydytojas sokineja aplink ja manau viskas bus ok greitu laiku
gydytojas pasislykstejo musu gydytoja-sako jei vaikas karsciuoja daugiau nei 24 val,o ypac jau savaite,tyrimus reikia daryti,o ne pries siuncianty jau i ligonine paskui pats man sako-protinga esi,kita karta pati reikalauk tyrimu ir viskas
tai db mama su ja yra,per nakty vyras vaziuos. vyr gydytojas su mano teciu pazystami yra,neblogai sutaria,tai gydytojas sokineja aplink ja manau viskas bus ok greitu laiku
sveikos,
kur prapuoluios? tyla cia
mano dickei plauciu uzdeimas,sunki forma,tad gydomes ligoninej.antradieni tik darys tyrimus vel,matys kaip gyja.nrs vakar gydytojas sake,kad matos jog gereja
snd varom i vyro darbo baliu.ilgai nebusim,maze sesei paliksiu,gryzinesiu vis pamaitinti.gerai kad viskas netoli namu
sia nakty meginau mazei papky ikisti vietoj papo.spekit ar pavyko ji pas mane neima nei buteliuko,nei tiutes
kur prapuoluios? tyla cia
mano dickei plauciu uzdeimas,sunki forma,tad gydomes ligoninej.antradieni tik darys tyrimus vel,matys kaip gyja.nrs vakar gydytojas sake,kad matos jog gereja
snd varom i vyro darbo baliu.ilgai nebusim,maze sesei paliksiu,gryzinesiu vis pamaitinti.gerai kad viskas netoli namu
sia nakty meginau mazei papky ikisti vietoj papo.spekit ar pavyko ji pas mane neima nei buteliuko,nei tiutes
Gal ir gerai, kad metai baigiasi, kad mes bejėgiai laiką sustabdyti, kitaip juk amžiams pasiliktų klaidos, kurių nespėjam ištaisyt.Tegul šie metai būna ypatingi, tegul jie būna kupini šiltų jausmų,tegul įsivyrauja priešybių pusiausvyra, harmonija, dvasinė galia, šviesa, sėkmė ir džiaugsmas nuolat telydi JUS visur. Su artėjančiais Naujaisiais Metais.!!!!!!!!!!!!
SU SVENTEM, MIELOSIOS!!!! LINKIU VISKO KO NORISI, REIKIA, TRUKSTA, PAGEIDAUJAT