Įkraunama...
Įkraunama...

Gelbėkit-nevaldau minčių apie kūdikius!

QUOTE(Asar07 @ 2011 12 16, 13:15)
labas visoms,
O pasirodo visos merginos vietoje tik tinginiavo su savo maziukais biggrin.gif labai smagu visas matyti ir girdeti vel.o pas mus naujienos tokios,kad turesim  sese arba broli.vakar gyd patvirtino ,kad viskas gerai  biggrin.gif  biggrin.gif .tai su teciu skraidom padebesiais smile.gif

kaip dziugu uz jus wub.gif

QUOTE(mmazuliuke @ 2011 12 16, 13:38)
Kokios ainos naujienos visu....ir dar nestuciu yra wub.gif  wub.gif  wub.gif net pavydu kad galit planuoti/lauktis antru  blush2.gif
O kokie vaikuciai wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mes irgi coliukai 1m.2men - 9kg 77cm abu  blush2.gif

Pasirodom ir mes KENGURIUKAI

Kokie grazuoliukai wub.gif

DJD-kokia grazute wub.gif

Ojeii rrasiau uzuojauta 4u.gif , mano mazius irgi snd veme , biski temp. turi , vis saukia kad pilvuka skauda verysad.gif

Rodomes ir mes ax.gif
user posted image
Atsakyti
nu bet eina sau ir vaiku grazumas bigsmile.gif wub.gif

labas rytas mirksiukas.gif

kas savaitgalio planuose? ax.gif
Atsakyti
Labukas.tikrai vaikuciai visi grazuoliukai, mes pasirodysim rytoj 10men proga mirksiukas.gif
o planuose, vakar pirkom kiaule tai siandien ja reik sukist i saldikli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gugikis @ 2011 12 17, 11:04)
Labukas.tikrai vaikuciai visi grazuoliukai, mes pasirodysim rytoj 10men proga mirksiukas.gif
o planuose, vakar pirkom kiaule tai siandien ja reik sukist i saldikli doh.gif

oi,darbuko turi doh.gif biggrin.gif 4u.gif sekmes tvarkant ja smile.gif

as biskis pintelias apsivaliau-maziau bus kt savaite pries sventes tvarkymo vieno ipsu ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

reikes:
miltų 1kg
400g cukraus pudros
400g medaus,
4 kiaušiniai,
200 ml aliejaus,
1,5 šaukštelio kepimo sodos negesintos
2 š. šaukštai prieskonių mišiniai keksams (cinamono, muskato, vanilės, gvazdikėlių, anyžių)
galite pridėti šaukštą pora kakavos miltelių, tada gauti tamsesnė tešla

gamyba:

Išsijoti miltus
dėti visus likusius produktus ir kruopščiai išminkyti.(Minkšta tešla turi būti)
Dėti į foliją nakčiai.
Tada vėl minkyti.
Iškočioti 2-3 mm storio .
išspausti formelėmis sausainius.
5-8 min. kepti 180.

Glajui :
1 baltymą,
180 g c.pudros,
citrinos culčių keletą lašų(arba vien pudra su citrinos sultimis).

glajaus gamyba:
Plakti.
KOnditeriniu švirkštu išpiešti.
Prieskonius dėkite norimus.

user posted image

(foto ne mano smile.gif )
Atsakyti
Sveikos,

labai nustebau gavus į až žinutę prieš kelias dienas.
Galvojau kad tema vis dar gyvuoja nuo tų laikų, kai ir aš buvau... bet daugiau kažkaip nebesilankiau ir pasimiršo blush2.gif
Nežinau kaip čia išeis vėl atgal sugrįžt, nes esu užsiėmus darbo dienom, intensyvūs mokslai, tai tik savaitgaliais prisijungiu, na bet turėsiu omeny.

O kiek foto pasipylė! Kokie vaikučiai jau nemaži, žinant faktą, kad kažkada buvo tik svajonėse! Nu visų superiniai, bet Adomas baltaplaukis tai šypsniukas nerealus♥ įstrigo !

O kokie sausainukai swoon.gif kiek čia darbo įdėta dekoruojant doh.gif

Aš aną savaitgalį pora namukų padariau, tokie kuklūs... nemoku gražiai papuošt, nors minčių buvo daug...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 12 17, 13:24)

vau,kaip grazu bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

smagu kad uzsukai mirksiukas.gif kai turesi laiko bent pasirodyk,kad ir uzsiemus esi mirksiukas.gif ka mokais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 12 17, 12:33)
vau,kaip grazu bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

smagu kad uzsukai mirksiukas.gif kai turesi laiko bent pasirodyk,kad ir uzsiemus esi mirksiukas.gif ka mokais? bigsmile.gif

4u.gif

tai vat bandysiu, bet kai po dienos sėdėjimo prie kompo pareinu namo,tai mažiausiai noriu į jį dar žiūrėt., pereinu per emailus, fb ir psio...
aš tokius kursus lankau, paruošia tipo administraciniam darbui. nu visokie buhalteriniai popieriai, skaičiavimai, darbas su PC, ir pan. prieš tai buvo kalbos, o dabar praisidėjo rimčiau. Iki pavasario greičiausiai...
Atsakyti
grange nu tavo lipdiniai stulbinamai grazus....kokia tu saunuole wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokiu graziu lelyciu cia turit visos, as saviskes dar tik laukiu, kovo 19 diena planuoju sulaukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistestul @ 2011 12 17, 15:38)
Kokiu graziu lelyciu cia turit visos, as saviskes dar tik laukiu, kovo 19 diena planuoju sulaukt  4u.gif

wub.gif

kokie sventiski ir grazus, sausainukai, namukai, kiek fantazijos ideta 4u.gif

pavargau, zodziai nesirisa....
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 12 17, 13:37)

aš tokius kursus lankau, paruošia tipo administraciniam darbui. nu visokie buhalteriniai popieriai, skaičiavimai, darbas su PC, ir pan. prieš tai buvo kalbos, o dabar praisidėjo rimčiau. Iki pavasario greičiausiai...

tai smagu thumbup.gif

QUOTE(Aistestul @ 2011 12 17, 15:38)
Kokiu graziu lelyciu cia turit visos, as saviskes dar tik laukiu, kovo 19 diena planuoju sulaukt  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti