ah tas pirmasis gimtadienis bet tai kaip faina, kad vaiksto pagaliau, reikejo panikei laiko isidrasint
o alergijos kokios pas jumi, primink mes tai pieno produktams turejom, bet va isaugom
QUOTE(svajociuke @ 2012 08 25, 21:35)
ah tas pirmasis gimtadienis bet tai kaip faina, kad vaiksto pagaliau, reikejo panikei laiko isidrasint
o alergijos kokios pas jumi, primink mes tai pieno produktams turejom, bet va isaugom
ai pas mus daug-pienas,kiausinis,kvbieciai ir dar keli grudai,dulkes,erkes,zuvis,mieles ir t.t. plius auksinis stafilikokas,kuris suakyvejes,nervina
bet niekos,isgyvensim,kad tik tokios bedos
QUOTE(svajociuke @ 2012 08 25, 22:08)
laba vakara seniai bebuvau cia, vis pamirstu, pilna darbu darbeliu, o ir sveikata galetu geresne buti
maziuke mano tfu tfu, siaip gerai laikosi, tik dabar sirguliuoja, nes pradejom darzeli lankyt (labai super, noriai eina, tik pora kartu asareliu buvo), tai kolkas namuose, bet pas vaikus verziasi.. as irgi nuo jos jauciu snargli pasigavau, tarsi viso kito negana butu
sveikinimai su bruksniukais, gal jau ir garsiau galima Gintariuke
o mes masinu fanatikes augam, va ligoniuks mano
maziuke mano tfu tfu, siaip gerai laikosi, tik dabar sirguliuoja, nes pradejom darzeli lankyt (labai super, noriai eina, tik pora kartu asareliu buvo), tai kolkas namuose, bet pas vaikus verziasi.. as irgi nuo jos jauciu snargli pasigavau, tarsi viso kito negana butu
sveikinimai su bruksniukais, gal jau ir garsiau galima Gintariuke
o mes masinu fanatikes augam, va ligoniuks mano
Kokis grozis tavo mergytes sveikatytes jums
QUOTE(Fifux'e @ 2012 08 25, 22:14)
laba.aha,tema apmire
smagu kad bent kazkas nepamirsta
mes irgi gyvenam neblogai tuoj svesim pirmaji gimtadieni negaliu patiketi....
jau trys dienos kai pana vaiksto jau smagu ziureti isikibusi jau senai ejo,o va vis bijojo pasileisti,pagaliau sidryso
aciu d nesergam
alergija tik nepalieka musu
smagu kad bent kazkas nepamirsta
mes irgi gyvenam neblogai tuoj svesim pirmaji gimtadieni negaliu patiketi....
jau trys dienos kai pana vaiksto jau smagu ziureti isikibusi jau senai ejo,o va vis bijojo pasileisti,pagaliau sidryso
aciu d nesergam
alergija tik nepalieka musu
isivaizduoju kiek teveliam dziaugsmo kai vaikutis pradeda vaikscioti. As atrodo neseniai tik II pamaciau, o jau noriu laikyti savo leliuka ant ranku. Dabar laikas man taip letai eina.
QUOTE(Gintariuke3 @ 2012 08 25, 23:45)
As atrodo neseniai tik II pamaciau, o jau noriu laikyti savo leliuka ant ranku. Dabar laikas man taip letai eina.
sveikinu
QUOTE(Gintariuke3 @ 2012 08 26, 00:45)
Kokis grozis tavo mergytes sveikatytes jums
isivaizduoju kiek teveliam dziaugsmo kai vaikutis pradeda vaikscioti. As atrodo neseniai tik II pamaciau, o jau noriu laikyti savo leliuka ant ranku. Dabar laikas man taip letai eina.
dziaukis ir megaukis tuo laiko paskui noresi, kad kuo leciau jis lektu, nes vos spesi paimt ta glezna padareli ant ranku, jau ziurek mirkt mirk ir sedes, stoves, begios lakstys, snekes ir nebeklausys
QUOTE(svajociuke @ 2012 08 27, 19:56)
dziaukis ir megaukis tuo laiko paskui noresi, kad kuo leciau jis lektu, nes vos spesi paimt ta glezna padareli ant ranku, jau ziurek mirkt mirk ir sedes, stoves, begios lakstys, snekes ir nebeklausys
aha,as jau negaliu patiketi,tokia savarankiska jau db ji,o aks bus toliau
QUOTE(Fifux'e @ 2012 08 28, 11:07)
aha,as jau negaliu patiketi,tokia savarankiska jau db ji,o aks bus toliau
musu atveju bus didziuuuulis noras viska daryti paciai, rekimas "iseiiiiiiiiik" o nepavykus didziausia isterija "as negaliuuuu tu gali, as mazyte tu didele as negaliu tu padaryk"
QUOTE(svajociuke @ 2012 08 31, 14:54)
musu atveju bus didziuuuulis noras viska daryti paciai, rekimas "iseiiiiiiiiik" o nepavykus didziausia isterija "as negaliuuuu tu gali, as mazyte tu didele as negaliu tu padaryk"
kaip vasarelia merginos praleidot,ka nuveiket?
QUOTE(Fifux'e @ 2012 08 31, 16:23)
pabuvom biski kaimuky, tada savaitele prie juros (suuuuper orai buvo ), prie upes kartais nuvarydavom, prikirtom ledu, kepem "tetukui" mesos torta o i vasaros pabaiga kai pradejom darza lankyt, tai maze apsisnarglyjus, as pati kai sunegalavau tai dar dabar neatsigaunu velniop ant dietos tokios sedet tai vaaa
o jumi ka gero?
aj, o is tu perliuku, tai siandien panele atrado nauja fraze, pasigauna kate, kad anai atrodo tuoj spranda nusuks, atnesa ir sako "ziurek, kaip katyte pas mane apa atejo" arba rubus dziaunant kai paduoda tai vis komentuoja koki ruba paduoda, kieno jis ir kam skirtas, tai buvo cia kelnes paeme "ooo kelnytes, cia kazkieno kelnytes, kieno kelnytes?" sakau tavo cia. "mano? mano? ooooo kaip sekasi"
QUOTE(svajociuke @ 2012 08 31, 22:16)
smagiai,neliudejot
mes tai net nzn,nieko rimto ir nenuveikem,tikros katino dienos ir buvo tai kaime,tai sode,tai namie prie juros buvom vienai dienai,patiko mano merginom. mazoji kai bijo vandens tai smeliu dziauges,valge ji net
o tavoji kokia iskalbinga kokios frazes protinga emrgina
mano panai 38.6 temp,stai ko ji pikta snd nejau dantys nes jokiu kt pozymiu ner
QUOTE(Fifux'e @ 2012 09 01, 17:35)
mano panai 38.6 temp,stai ko ji pikta snd nejau dantys nes jokiu kt pozymiu ner
buna ir nuo dantu.. arba dar visa kita tiesiog neislindo, buna ir po keliu dienu slogos pramusa.
del iskalbingumo tai joa, pavaro. vakar ir sveciuse kai buvom, su seneliu zaidzia, senelis masina i kapisona jai idejo tai iskart "eeeee, ka cia darai, cia ne kisene, istrauk greiciau"