Įkraunama...
Įkraunama...

Gelbėkit-nevaldau minčių apie kūdikius!

kaip jus aiste gywenat?
Atsakyti
sveikos,
mes puikiai gyvenam, prasidejo laukiniai darbai, siltnamis...bet faina, kai zinai kad savo turesi ir ka turesi biggrin.gif
Ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Fifux'e graziai atrodo su tuo saldainiu bigsmile.gif o kasos kokios wub.gif
Atsakyti
su muku diena mergaites mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes. jau nepamenu kada cia lankiausi, uzsikasus darbais. islekiau y uzsieny nutruko mano planavimai ir mintys, bet dabar esu vel pasiruosusi, o gal jau ir prisiruosus biggrin.gif jusu leliukai jau dideli =) kaip aistule laikosi gal kas zinot?
Atsakyti
QUOTE(Gintariuke3 @ 2012 05 17, 22:41)
Sveikos mergytes. jau nepamenu kada cia lankiausi, uzsikasus darbais. islekiau y uzsieny nutruko mano planavimai ir mintys, bet dabar esu vel pasiruosusi, o gal jau ir prisiruosus  biggrin.gif  jusu leliukai jau dideli =) kaip aistule laikosi gal kas zinot?

sveika sveika mirksiukas.gif smagu kad tik kas užsuka thumbup.gif
Atsakyti
visos turbut jau bendraujasi kitose temukese ir nelabai cia uzsuka =) likau paskutine nevaldanti minciu...
Atsakyti
QUOTE(Gintariuke3 @ 2012 05 17, 23:41)
Sveikos mergytes. jau nepamenu kada cia lankiausi, uzsikasus darbais. islekiau y uzsieny nutruko mano planavimai ir mintys, bet dabar esu vel pasiruosusi, o gal jau ir prisiruosus  biggrin.gif  jusu leliukai jau dideli =) kaip aistule laikosi gal kas zinot?

As gerai laikausi 4u.gif mano maziui beveik 2 menesiai, negaliu vis dar patiket. Mes kraustomes i nauja nama vel, vakar pakuojant daiktus is vonios radau vienoje dezuteje nestumo testa, vis dar issaugojus laikau smile.gif kazkaip keista buvo, atrodo dar neseniai pamaciau 2 juosteles o dabar jau 2 menesiai greit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuke3 @ 2012 05 18, 16:20)
visos turbut jau bendraujasi kitose temukese ir nelabai cia uzsuka =) likau paskutine nevaldanti minciu...

gal ne paskutinė mirksiukas.gif smile.gif

QUOTE(Aistestul @ 2012 05 18, 18:00)
As gerai laikausi  4u.gif  mano maziui beveik 2 menesiai, negaliu vis dar patiket. Mes kraustomes i nauja nama vel, vakar pakuojant daiktus is vonios radau vienoje dezuteje nestumo testa, vis dar issaugojus laikau smile.gif  kazkaip keista buvo, atrodo dar neseniai pamaciau 2 juosteles o dabar jau 2 menesiai greit smile.gif

oi turi veiklos db doh.gif
o kaip auga mažylis? wub.gif kaip naktim miega? 4u.gif
Atsakyti
Aistule, o kodel persikraustot?
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 18, 19:07)
gal ne paskutinė mirksiukas.gif  smile.gif
oi turi veiklos db doh.gif
o kaip auga mažylis? wub.gif kaip naktim miega? 4u.gif

Miega gerai, dziaugiuosi kad miego klausimu i mane vaikas biggrin.gif

QUOTE(Gintariuke3 @ 2012 05 19, 17:51)
Aistule, o kodel persikraustot?

Sitas namas slamstas. Bet sitas namas paskutinis, po tai kelsimes i kita miesta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistestul @ 2012 05 19, 21:06)
Miega gerai, dziaugiuosi kad miego klausimu i mane vaikas biggrin.gif
Sitas namas slamstas. Bet sitas namas paskutinis, po tai kelsimes i kita miesta smile.gif

O pati maitini!?
O i kt miesta kodel?darbo reikalais?
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 20, 06:56)
O pati maitini!?
O i kt miesta kodel?darbo reikalais?

Deje ne sad.gif

ai, sicia kaimas, man nepatinka, noriu i didesni miesta smile.gif
Atsakyti