kaip jus aiste gywenat?
sveikos,
mes puikiai gyvenam, prasidejo laukiniai darbai, siltnamis...bet faina, kai zinai kad savo turesi ir ka turesi
Ligoniukams
Fifux'e graziai atrodo su tuo saldainiu o kasos kokios
mes puikiai gyvenam, prasidejo laukiniai darbai, siltnamis...bet faina, kai zinai kad savo turesi ir ka turesi
Ligoniukams
Fifux'e graziai atrodo su tuo saldainiu o kasos kokios
su muku diena mergaites
Sveikos mergytes. jau nepamenu kada cia lankiausi, uzsikasus darbais. islekiau y uzsieny nutruko mano planavimai ir mintys, bet dabar esu vel pasiruosusi, o gal jau ir prisiruosus jusu leliukai jau dideli =) kaip aistule laikosi gal kas zinot?
QUOTE(Gintariuke3 @ 2012 05 17, 22:41)
Sveikos mergytes. jau nepamenu kada cia lankiausi, uzsikasus darbais. islekiau y uzsieny nutruko mano planavimai ir mintys, bet dabar esu vel pasiruosusi, o gal jau ir prisiruosus jusu leliukai jau dideli =) kaip aistule laikosi gal kas zinot?
sveika sveika smagu kad tik kas užsuka
visos turbut jau bendraujasi kitose temukese ir nelabai cia uzsuka =) likau paskutine nevaldanti minciu...
QUOTE(Gintariuke3 @ 2012 05 17, 23:41)
As gerai laikausi mano maziui beveik 2 menesiai, negaliu vis dar patiket. Mes kraustomes i nauja nama vel, vakar pakuojant daiktus is vonios radau vienoje dezuteje nestumo testa, vis dar issaugojus laikau kazkaip keista buvo, atrodo dar neseniai pamaciau 2 juosteles o dabar jau 2 menesiai greit
QUOTE(Gintariuke3 @ 2012 05 18, 16:20)
visos turbut jau bendraujasi kitose temukese ir nelabai cia uzsuka =) likau paskutine nevaldanti minciu...
gal ne paskutinė
QUOTE(Aistestul @ 2012 05 18, 18:00)
As gerai laikausi mano maziui beveik 2 menesiai, negaliu vis dar patiket. Mes kraustomes i nauja nama vel, vakar pakuojant daiktus is vonios radau vienoje dezuteje nestumo testa, vis dar issaugojus laikau kazkaip keista buvo, atrodo dar neseniai pamaciau 2 juosteles o dabar jau 2 menesiai greit
oi turi veiklos db
o kaip auga mažylis? kaip naktim miega?
Aistule, o kodel persikraustot?
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 18, 19:07)
Miega gerai, dziaugiuosi kad miego klausimu i mane vaikas
QUOTE(Gintariuke3 @ 2012 05 19, 17:51)
Sitas namas slamstas. Bet sitas namas paskutinis, po tai kelsimes i kita miesta
QUOTE(Aistestul @ 2012 05 19, 21:06)
Miega gerai, dziaugiuosi kad miego klausimu i mane vaikas
O pati maitini!?