Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(Marija1 @ 2012 01 06, 19:23)
Va ir iš Norfos

user posted image

O pas mus tokių nebuvo sad.gif būčiau nusipirkus. Reikia ko nors paprašyti. Gerai pagalvojus, tai kai būsim senos tai ir jie bus antikvariatas mūsų anūkams, tik kad jie gerokai trapesni už senuosius tarybinius. Jau kaip noriu tų žmogelių iš viršutinės eilės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 06 sausio 2012 - 19:59
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 06, 20:51)
O pas mus tokių nebuvo sad.gif būčiau nusipirkus. Reikia ko nors paprašyti.  Gerai pagalvojus, tai kai būsim senos tai ir jie bus antikvariatas mūsų anūkams, tik kad jie gerokai trapesni už senuosius tarybinius. Jau kaip noriu tų žmogelių iš viršutinės eilės thumbup.gif

Žiogeli, jie tikrai tokio stipresnio stiklo, nemanau, kad trapūs,bandžiau paspausti, išbandyti tuos kur į krepšelį dėjau pirkimui, neskilo smile.gif tie senieji tikrai trapesni, nežinau, net ką pasakyti, ar turėsi kas nupirks? Tas žmogeliukas kur dūdą pučia viršutinėj eilėj pirmas iškairės, tai tik vienas pas mus buvo, galėčiau nupirkt, nes mažai jų buvo nebent rytoj po kokius 5 ar 6 vnt dėžutėse, gal neišpirks nebent ryt pabandyčiau, jei vyras važiuos į ten. Parašyk kurių ir kiek nori, aš sau ėmiau visų po du tik angeliukų po 3.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 06, 22:12)
pas mus buvo, galėčiau nupirkt,

dar pažiūrėk RIMI yra iš trijų pelėdų tokie fajni rinkinukai dėžutėse ,irgi su 70 proc. nuolaida,
liūtukai, meškiukai, kitokių nemačiau, gal ir išpirkti, bet nuolaida visokioms kalėdinėms dekoracijoms
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 01 06, 22:37)
dar pažiūrėk RIMI yra iš trijų pelėdų tokie fajni rinkinukai dėžutėse ,irgi su 70 proc. nuolaida,
liūtukai, meškiukai, kitokių nemačiau, gal ir išpirkti, bet nuolaida visokioms kalėdinėms dekoracijoms

Aciu paziuresiu, gailia siandien nepaziurejau, buvau netoli.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 06, 22:53)
Aciu paziuresiu, gailia siandien nepaziurejau, buvau netoli.

Jei tik galit Marija1, tai man reiktų bent po 2 tokius, nes kitus tai turiu, kad ir po vieną, ir kur ten tų pelėdžiukų užtiksit, tai irgi norėčiau
user posted image

o gal kuri iš mūsų šituos pirkot, keli tai tikrai labai labai
http://www.oldtimers...hp?f=23&t=41471
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 07, 00:38)

o gal kuri iš mūsų šituos pirkot, keli tai tikrai labai labai
http://www.oldtimers...hp?f=23&t=41471

o kaip su tuo pardavėju susisiekiat?
ten yra mano vaikystės laikrodis, lygiai toks pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 01 07, 01:12)
o kaip su tuo pardavėju susisiekiat?
ten yra mano vaikystės laikrodis, lygiai toks pats ax.gif

tai AŽ rašyt pabandykit, arba žinute atsakyti , bet rašo kad rezervuota jau, kaip suprantu parduoda visus iš karto
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 07, 01:16)
tai AŽ rašyt pabandykit, arba žinute atsakyti , bet rašo kad rezervuota jau, kaip suprantu parduoda visus iš karto

tai ten juk prisiregistruoti reikia, taip pamąstęs paprastai neparašysi g.gif
o tą laikroduką aš turiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 01 07, 01:27)
tai ten juk prisiregistruoti reikia, taip pamąstęs paprastai neparašysi g.gif
o tą laikroduką aš turiu bigsmile.gif

ko gero, aš tai prisiregistravus, bet neberašiau tam žmogui, jei jau rezervuota, nemanau kad persigalvos kas......... paprastai šituose pirkiniuose rezervatoriai nepesigalvoja
Atsakyti
Marija1 labai gražūs tiek tie senieji, tiek naujieji žaisliukai. Gaila, kad žiopla buvau ir nenusipirkau, kai dar buvo tas liūtukas pirkti mūsų norfoje. Nors jų ir daug buvo atvežę, bet visu kažkodėl išpirko. Reikės ir man keletą tokių nusipirkti, nes mačiau yra dar ir tų šuniukų, žmogiukų ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 01 07, 14:59)
Marija1 labai gražūs tiek tie senieji, tiek naujieji žaisliukai. Gaila, kad žiopla buvau ir nenusipirkau, kai dar buvo tas liūtukas pirkti mūsų norfoje. Nors jų ir daug buvo atvežę, bet visu kažkodėl išpirko. Reikės ir man keletą tokių nusipirkti, nes mačiau yra dar ir tų šuniukų, žmogiukų ir pan.  ax.gif

aš tai galvoju, jau ko neišpirks šįmet didmiesčiuose, tai kitais metais ir mūsų kaime bus smile.gif
Atsakyti
Kažin ar bebus ką vežti, nes kiek mačiau sudužusių žaisliukų doh.gif
Vis dėl to radau šiandien liūtuką thumbup.gif Dar reikėtų nusipirkti vieną atsarginį, šuniuką ir dar gal kokį gražesnį ax.gif
Atsakyti