Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(sraige @ 2011 12 30, 00:05)
buvau idejus sita straipsni tik kita kalba smile.gif

is kokio miesro busit? ax.gif

Vilnius
Atsakyti
Naujausias pirkinys

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 01, 18:49)
Naujausias pirkinys

user posted image

Senuko kaukė ta tai wub.gif
Atsakyti
Ta senuko kaukė, tai kaip suprantu kankorėžis, nes kita jos pusė tokia lyg eglute, tokiu koriuku padaryta, iš tikro ir tie namukai realiai tokie gražūs, nuotrauka to neatkartoja, užkabinau ant eglutės, tai taip gražiai nameliukas supasi, ir jūrų arkliukas labai mielas. Man šitie žaisliukai visi gražūs smile.gif
Atsakyti
Paskutinis mano pirkinys
user posted image
čia šiaip susodinau visus pelėdžiukus
user posted image
šituos atnešė Kalėdų senis
user posted image
iš neturėjimo kas veikti susidėjau vaisius ir daržoves
user posted image
o šituos atidavė, tai laaaaaaabai džiaugiuosi wub.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 01, 21:11)
Ta senuko kaukė, tai kaip suprantu kankorėžis, nes kita jos pusė tokia lyg eglute, tokiu koriuku padaryta, iš tikro ir tie namukai realiai tokie gražūs, nuotrauka to neatkartoja, užkabinau ant eglutės, tai taip gražiai nameliukas supasi, ir jūrų arkliukas labai mielas. Man šitie žaisliukai visi gražūs  smile.gif

Dažnai nuotrauka neatspindi viso gražumo, man tai apskritai turbūt nėra negražių ax.gif
Atsakyti
ziogeli Dieve kaip gražu, jau tie pelėdžiukai, kai kuriuos turiu, turiu kazkokius kurių akys iš sagų padarytos baltų tokių sagų, tai kaip supratau išsitraukė žiogelis žaisliukus ir pasidžiaugė, apžiūrėjo,... aš irgi taip norėčiau, bet mano mažiukė tuoj ima visus... O ka darai su pvz. tokiais kurių gal ir nenorėtum? Juk būna ir tokių, aš tai parduodu tokius.
Atsakyti
mane domintu gal kas, kur parduodate? Laukciau az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 01, 22:45)
ziogeli  Dieve kaip gražu, jau tie pelėdžiukai, kai kuriuos turiu, turiu kazkokius kurių akys iš sagų padarytos baltų tokių sagų, tai kaip supratau išsitraukė žiogelis žaisliukus ir pasidžiaugė, apžiūrėjo,... aš irgi taip norėčiau, bet mano mažiukė tuoj ima visus... O ka darai su pvz. tokiais kurių gal ir nenorėtum? Juk būna ir tokių, aš tai parduodu tokius.

niu lotuliukas.gif , niekas netrukdo, tai pasidžiaugiau, bet šiaip jau pradėjau nurinkinėti nuo eglės, nes spygliai byra, tai jau tie prisegami netvirtai laikosi. Reikės perrūšiuoti kai kada, jau yra tikrai tokių, kurių man nereikia, nes buvo nupirkti imant didesnį kiekį, bet aš taip tingiu užsiimti tais pardavimais doh.gif, pas mus pilni paloviai pripakuoti rūbų, žaislų ir t.t. kai kas ateina atidarau, prasirenka ...
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2012 01 01, 23:10)
mane domintu gal kas, kur parduodate? Laukciau az  4u.gif

parašiau į a.ž. kur Kaune visą maišą galėtum nusipirkti, man pabodo juos ten žiūrinėti lotuliukas.gif

QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 01, 23:12)
pas mus pilni paloviai pripakuoti rūbų, žaislų ir t.t. kai kas ateina atidarau, prasirenka ...

oj patiko šitas veiksmas hihihi.gif

kažkuri iš jūsų vis ieškot raudonos žvaigždės ? Radau tokią bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 01 02, 01:40)
parašiau į a.ž. kur Kaune visą maišą galėtum nusipirkti, man pabodo juos ten žiūrinėti lotuliukas.gif

įdomiausia, tai kas ten tame maiše ax.gif

o gal kur ir pastatomą snieguolę matėt bigsmile.gif ?

maža ir maža ir maža doh.gif

Geriam su vyru kavą, o jis ir sako, žiūriu žiūriu į eglutę ir ji vis gražesnė darosi, tai jau kitąmet galėsiu ir daugiau paišlaidauti ax.gif taip galvoju aišku, šįmet tai kažkaip nedrįsau prašyti, kad nupirktų kai kaina už žaisliuką virš 10 lt pakilo
Nors, jei kas parduotumėte prisegamą piramidę, tai sumokėčiau 20 lt kaip aš jos noriu , o gal per mažai g.gif
Atsakyti
ir as ieskau zaisliuku.turiu nuo vaikystes,dabar dar ir perku.gal kas turite pasiulyti?
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 01, 19:49)
Naujausias pirkinys

oho, kiek namuku biggrin.gif
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 01, 22:20)
Paskutinis mano pirkinys

jau cia tai truksta zodziu blink.gif nerealus thumbup.gif

QUOTE(ogista @ 2012 01 02, 02:40)

ir as noriu pazuret i ta maisa bigsmile.gif
Atsakyti