Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

sveikos kolekcionieres 4u.gif 4u.gif daznai paskaitineju jusu temute, pasigroziu jusu isigytais ir sukauptais groziais , man tie senoviniai zaisliukai taip pat labai patinka... kazkada jau rodziau savuosius rolleyes.gif idesiu dar karteli mano zaisliukai ..visi manieji nuo vaikystes like, niekur nesu pirkusi, nors yra dar daug kuriu noreciau isigyti... dabar kaip tik internete ziurineju ta gamykla netoli Kijevo kur jie po siai dienai gaminami bigsmile.gif uzsimaniau ten nuvykti, pagalvojau butu labai smagu rolleyes.gif rolleyes.gif aisku cia turbut tik svajone.. bet ten ir isigyti galima daug pigiau .. ech.. va cia keli straipsniai apie ta fabrika
zaisliuku fabrikas
zaisliuku fabrikelis
kai pasiziuri kaip tos moterys ten dirba, ir salygos kokios doh.gif o kokius grozius sukuria bigsmile.gif
dar labai patiko pasidairyti po foto is zaisliuku muziejaus netoli Maskvos muziejus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Linine~: 09 vasario 2012 - 22:47
Linine, sveika prisijungus i musu buri thumbup.gif 4u.gif o jau kolekcija kokia wub.gif ir ziogelio issvajotus indus turit, as is vaikystes tik kelis burbulus turejau ir metalini toki kaip zibintas, o pas pacia, grazi kolekcija, sakyciau rinktiniai zaisliukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 09 vasario 2012 - 23:25
aciu aciu uz pagyras 4u.gif 4u.gif
gerai kad mama juos taip pat mego ir megsta tai visus ir surinkom,, dabar guli sudelioti supakuoti rolleyes.gif kad tik nieko jiems neatsitiktu.. smile.gif o kai pagalvoju vaikystej kai i darzeli ejau tai mamukas tuos zaislus dauzydavo ir ant karunos i karnavala tuos blizgucius klijuodavo doh.gif doh.gif dabar taip nedarytume unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2012 02 09, 23:07)
Tas parasiutas ar oro balionas, koks fainas ir baklazanas bigsmile.gif  nu pasiseke smile.gif

tas miniukas tai porą mėnesių laukė pirkėjo , gražu 4u.gif

Papildyta:
[quote=~Linine~,2012 02 09, 23:44]
sveikos kolekcionieres 4u.gif 4u.gif daznai paskaitineju jusu temute, pasigroziu jusu isigytais ir sukauptais groziais , man tie senoviniai zaisliukai taip pat labai patinka... kazkada jau rodziau savuosius rolleyes.gif idesiu dar karteli mano zaisliukai ..visi manieji nuo vaikystes like, niekur nesu pirkusi, nors yra dar daug kuriu noreciau isigyti... dabar kaip tik internete ziurineju ta gamykla netoli Kijevo kur jie po siai dienai gaminami bigsmile.gif uzsimaniau ten nuvykti, pagalvojau butu labai smagu rolleyes.gif
reikia paklausti kur edukacines tipo ekskursijas organizuoja apie galimybes... visai gal susidarytų grupė , bet įtariu patiems pigiau
o indai wub.gif ir tie burbulai su medžiaginėm gėlytėm turėjom ir mes jų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 10, 09:12)
tas miniukas tai porą mėnesių laukė pirkėjo , gražu  4u.gif

ax.gif

tame miniuke truksta puses zaisliuku turetu buti 43,yra 23.
Man tai labai patinka paukstukas ir snieguole ax.gif

Parasiutas,tai ne is to pirkinio, cia is anytos,bet kol buvo vienutis nerodziau.

Linine, sveika atvykusi 4u.gif
Kolekcija labai grazi wub.gif (bet nuotrauku kokybe doh.gif )

nepykit,kad as nededu esanciu prie niku kringeliuku ir skaiciuku blush2.gif pas mane kompas ne lietuviskas,tai klaviaturoje as ju nerandu blush2.gif

kokia asss bjauri cool.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 10 vasario 2012 - 09:27
Linine, labai gražūs žaisliukai. O jau kiek daug bigsmile.gif
O aš vėliau parodysiu šiandien gautus laikrodį ir saulę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Linine~ @ 2012 02 10, 00:27)
o kai pagalvoju vaikystej kai i darzeli ejau tai mamukas tuos zaislus dauzydavo ir ant karunos i karnavala tuos blizgucius klijuodavo  doh.gif  doh.gif  dabar taip nedarytume  unsure.gif  rolleyes.gif

ir as sitap prisimenu! doh.gif
Atsakyti
aciu merginos bigsmile.gif labai malonu kad patiko zaisliukai rolleyes.gif
nepykit del foto, neisejo man juos graziai "pagaut" nufotografuot, tai apsisviecia tai dar kas unsure.gif
i tokia kelione i ta fabrika tai as visai noreciau, bet berods ten vizos jau reikia doh.gif blush2.gif nors nzn tiksliai... smile.gif
na kadangi as zaisliuku neperku, ir nzn kada pirksiu, tai matomai tik jusu grozius galesiu pakomentuot bigsmile.gif na nebent is kokiu palepiu vyro gimine istrauktu ir man atiduotu keleta zaisliuku, nors mazai tikiu unsure.gif seip kai vaziuojam i kaima galvoju reiktu ten pasiklausinet, bet kad kazkaip ten vaziuojam tik vyro tevu aplankyt, o klausinetis ten pas vietinius juk neisi, kazkaip geda man blush2.gif nesupras... o ar jus taip esat dare, ar tik pagal skelbimus perkat ?
Atsakyti
QUOTE(~Linine~ @ 2012 02 10, 13:24)
aciu merginos  bigsmile.gif labai malonu kad patiko zaisliukai  rolleyes.gif
nepykit del foto, neisejo man juos graziai "pagaut" nufotografuot, tai apsisviecia tai dar kas  unsure.gif
i tokia kelione i ta fabrika tai as visai noreciau, bet berods ten vizos jau reikia  doh.gif  blush2.gif  nors nzn tiksliai... smile.gif
na kadangi as zaisliuku neperku, ir nzn kada pirksiu, tai matomai tik jusu grozius galesiu pakomentuot  bigsmile.gif  na nebent is kokiu palepiu vyro gimine istrauktu ir man atiduotu keleta zaisliuku, nors mazai tikiu  unsure.gif  seip kai vaziuojam i kaima galvoju reiktu ten pasiklausinet, bet kad kazkaip ten vaziuojam tik vyro tevu aplankyt, o klausinetis ten pas vietinius juk neisi, kazkaip geda man  blush2.gif  nesupras... o ar jus taip esat dare, ar tik pagal skelbimus perkat ?

medžiojam Linine tuos žaisliukus... pasidomėsiu kaip iki to Kijevo nusigauti
Atsakyti
smile.gif
Į Ukrainą be vizos galima važiuoti mirksiukas.gif bet ar verta tik dėl tų žaisliukų? biggrin.gif dabar juk naujoviško stiliaus juos gamina, tokius kaip norfoj čia užpirkom biggrin.gif
šiaip Kijeve buvau daug sykių, yra kas ten pamatyti, beje visas metro stotis pasigrožėdama išvažinėjau, o ypač fainas tas jų Chreščiatikas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 02 10, 17:27)
smile.gif
Į Ukrainą be vizos galima važiuoti mirksiukas.gif  bet ar verta tik dėl tų žaisliukų? biggrin.gif dabar juk naujoviško stiliaus juos gamina, tokius kaip norfoj čia užpirkom biggrin.gif
šiaip Kijeve buvau daug sykių, yra kas ten pamatyti, beje visas metro stotis pasigrožėdama išvažinėjau, o ypač fainas tas jų Chreščiatikas bigsmile.gif

jei taip sakot ax.gif nu bet man vis tiek tas gamybos procesas, is nuotrauku labai patiko, ten vaikiuku kazkokia ekskursija ideta buvo smile.gif bet dar pagalvojau kad ta gamyba labiau rudeni gal vyksta, pries ziema kad pagamint tu zaisliuku, ir kaip jie raso dauguma skirta eksportui, nemanau kad istisus metus juos gamina g.gif nes tada tooookius kiekius prigamintu rolleyes.gif net nzn manau visai idomu butu pasizvalgyt, jei saot kad viza nereikalinga g.gif galima nuvaziuot ir su seima apsidairyt kada .. .. dar pastebejau is foto kad ir tie zaisliukai kitokie nei musu prekybcentriuose parduodami, nu man anie tokie mielesni atrodo ,,, net nzn wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 02 10, 16:27)
smile.gif
Į Ukrainą be vizos galima važiuoti mirksiukas.gif  bet ar verta tik dėl tų žaisliukų? biggrin.gif dabar juk naujoviško stiliaus juos gamina, tokius kaip norfoj čia užpirkom biggrin.gif

kokiu transportu važiuojat ? savu ko gero ? Plačiau ogista, išsamiau..... blush2.gif blush2.gif čia aš kaip mokytoja prašau mokinių .. tam Maskvos muziejuje gal nualpčiau... vieną žuvioką kartoninį atpažinau savo
https://picasaweb.go...154893620754562
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 10 vasario 2012 - 15:59