Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

ziogeli, pas tamsta netvarka su pasto dezute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2012 02 07, 19:55)
ziogeli, pas tamsta netvarka su pasto dezute smile.gif

nu baisu tiesiog blush2.gif
bet kodėl tos dėžutės tokios mažos, ištrinu netyčia ką nors svarbaus, paskui duoduosi po kelias valandas kol randu kokią mamą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 07 vasario 2012 - 19:49
Miegat ? Ir aš norėčiau vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 08 vasario 2012 - 04:24
Ziogeli, nukasciadabar doh.gif
Atsakyti
Ziogeli ziogeli, ka darai naktimis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 08, 11:43)
Ziogeli, nukasciadabar  doh.gif

prisižadu žmonėms padėti dažnai

Papildyta:
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 08, 12:08)
Ziogeli ziogeli, ka darai naktimis?  smile.gif

baisiai nesisekė su exeliu draugauti, galvojau susprogdinsiu kompiuterį, ir apskritai tik kokius 5 grafikus padariau per visą naktį gun_bandana.gif
jau nepamenu kada taip dirbau ir žliumbiau tuo pačiu kad baisiai durna esu.
paskui paskaičiau komentarus po savo skelbimu, kad ieškau žaisliukų čia vietiniam laikrašty, tai nuotaiką pakėlė. Parašiau kad ieškau to Rinkinio \"Mалютка\" (kur ogista rado) .. geriau būtų pilna, kad tiktų dovanai, nes kada nors planuoju vienam žmogui padovanoti susitikimo proga mirksiukas.gif tai va komentarai tokie:

Gudrutis...

O tai gal jau Nauji metai nebetoli?

Nuo kada cia padevetos dovanos madingos? lotuliukas.gif šitas geriausias thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 08 vasario 2012 - 12:18
Idomus tie zmones lotuliukas.gif doh.gif Koks kieno reikalas, kad pas mane kaledos rolleyes.gif

as irg laukiu "Maliutkos"nupirkau, pinigus pervedziau...siuntinio vis dar nera...rase,kad uzsiemes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 08, 15:32)
Idomus tie zmones  lotuliukas.gif  doh.gif Koks kieno reikalas, kad pas mane kaledos  rolleyes.gif
as irg laukiu "Maliutkos"nupirkau, pinigus pervedziau...siuntinio vis dar nera...rase,kad uzsiemes  cool.gif

tai aš irgi parašiau, sakau kas renka - tam visada Kalėdos... Man patiko kai skaičiau apie Mildažytės parodą tai ten buvo daug pasipiktinusių, na kaip visadą gi Lietuvoj, sako, kokia čia kolekcija, nusipirko, draugai padovanojo... tai irgi parašiau, o tai sakau paveikslų kolekcijonieriai irgi patys nusipiešia paveikslus... na tiesiog žmonių tamsumas, noras pasislėpus anonimiškai pasilojoti ir tiek, bet gal daugiausia čia pavydas.... Vedda iš senienų pirkot ? irgi žiūrėjau žiūrėjau vien dėl originalios dėžutės galvojau, galvojau, bet taip ir liko...
kažkaip pastebėjau labai daug galvoti pradėjau g.gif anksčiau impulsyvi būdavau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 08 vasario 2012 - 15:47
aga is ten mirksiukas.gif .bet vyruks uzsiemes papuole, sia savaite pazadejo issiusti.

as impulsyvi visada buva...cia ir dabar doh.gif ... nu buna kartais galvoju galvoju,o kol sugalvoju ir susapnuoju, tada lekiu atgal,dar dieda pastroinu,kad veztu, kur buvau ir perku jeigu dar buna. Cia taip Svedijoje kai bunu biggrin.gif

O dabar sedziu rami kaip belgas biggrin.gif apsishopinau kaip reikalas per pora dienu..bijau ir pypaut kad dar ko nors reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 08 vasario 2012 - 16:13
QUOTE(Vedda @ 2012 02 08, 17:09)
aga is ten  mirksiukas.gif .bet vyruks uzsiemes papuole, sia savaite pazadejo issiusti.

aš turiu jo tą senį šaltį nediduką, šiaip tai jis ten atsisuka, galima kokių saldainių pridėti, ir veidas mielas, bet kažkaip nebenoriu jo, gal kai sezonas prasidės, parduosiu... nebenoriu ir to mėlyno senuko, iš mano drabužiai, įsivaizdavau kad bus didelis, nepaklausiau , pati kalta, gavau - nusiminiau ir niekaip nepradedu jo mylėti... noriu tik didelio vatinio senio šalčio ...
Atsakyti
Nu va mano miniukas

user posted image
Atsakyti
Tas parasiutas ar oro balionas, koks fainas ir baklazanas bigsmile.gif nu pasiseke smile.gif
Atsakyti