Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

Nu va rodau gautus zaisliukus ...pirkau kruva, praktiskai del keliu ax.gif

user posted image
Pirkdama galvojau,kad kosmonautas...o pasirodo cia berniukas su barskaliuku bigsmile.gif senas zaisliukas...dar viena toki turiu gauti ,bet su prisegtuku ir bus gerokai senesnis ax.gif
user posted image

mano issvajotas vaikystes malunas...net spalvos tokios pat ax.gif
user posted image

daugiau is stiklo ...norejau sukabintus parodyti...tie kryziai ispudingai atrodo ax.gif
user posted image

cia visi,kurie mane domina ax.gif
user posted image

cia keli bumbulai, tas zalias su drugelliu....kai pajudini tas drugelis sukasi biggrin.gif
user posted image

o va sitiems pas mane vietos turbut nebus...nebent pora pasiliksiu cool.gif
user posted image

cia vienas siuntinys biggrin.gif
Atsakyti
tas berniukas ir morka tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2012 02 06, 20:49)
tas berniukas ir morka tai  thumbup.gif

o man tai tie iš stikliukų malūnas ir kt wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 20:07)
Nu ka as parbildejau...siuksliu ir serveteliu kruva, nu taaip saziningai zmogus supakavo.tuoj fotkinsiu  biggrin.gif
Nu bet pardavejai tai  doh.gif   nu as tikrai daugiau nepirksiu pagal skelbimus, mane labai tenkina ziogelio parodytas tinklapis  ax.gif
Ziogeli....o fotooooooo  bigsmile.gif  wub.gif

ačiū visoms už komplimentus, o kas Vedda ne taip su pardavėjais ? Nors aš tai ne kartą esu irgi su tokiom nuotaikom buvus po siuntinio doh.gif
Asmeniškai pasikonsultuosiu dėl pirkimo iš to psl ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 06 vasario 2012 - 20:15
Del sio siuntinio viskas OK,labai gerai zmogus supakavo...ir serveteles ir vata ir celofanas su puslelemis biggrin.gif pavargau bevynioti lotuliukas.gif

siaip esu labai labai patenkinta ...ir kainos atzvilgiu ax.gif

Senis saltis tai gerulis...nezinau nuo kurios puses pradeti...akivaizdziai sumketu 20pinigu nevertas cool.gif foto rode tik graziaja puse.
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 21:19)
Del sio siuntinio viskas OK,labai gerai zmogus supakavo...ir serveteles ir vata ir celofanas su puslelemis  biggrin.gif pavargau bevynioti  lotuliukas.gif

siaip esu labai labai  patenkinta ...ir kainos atzvilgiu  ax.gif
Senis saltis tai gerulis...nezinau nuo kurios puses pradeti...akivaizdziai sumketu 20pinigu nevertas  cool.gif    foto rode tik graziaja puse.

bet vistiek jis man gražus, iš viso nemačiau kad šitos rūšies kas nors pardavinėtų, o kai jau restauruosit wub.gif tokias rankas turit thumbup.gif
o jau kai ateis tas rinktinis siuntinys, oi griūsim visos negyvos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 06 vasario 2012 - 20:32
Tai va uz to senio uzsikabinau, todel ,kad lyyyygiai toki pat turejome...tuo laiku jis man baisiai nepatiko, nes kazkur uzmaciau importini su raudono aksomo paltu lotuliukas.gif doh.gif ...kazkaip labai greitai mes ji su broliais sudraskem...nu gal broliai ir be mano pagalbos...nes du pametiniai tornadai buvo doh.gif

oi ... o apie TA siuntini...pati bijau galvoti rolleyes.gif Kazkur 2-3 savaiciu begyje, siuncia is Ukrainos, nors pinigus i Florida reikia siusti.
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 21:34)
Tai va uz to senio uzsikabinau, todel ,kad lyyyygiai toki pat turejome...tuo laiku jis man baisiai nepatiko, nes kazkur uzmaciau importini su raudono aksomo paltu  lotuliukas.gif  doh.gif ...kazkaip labai greitai mes ji su broliais sudraskem...nu gal broliai ir be mano pagalbos...nes du pametiniai tornadai buvo  doh.gif
oi ... o apie TA siuntini...pati bijau galvoti  rolleyes.gif Kazkur 2-3 savaiciu begyje, siuncia is Ukrainos, nors pinigus i Florida reikia siusti.

ir ebay esu pastebėjus, kad patys rečiausi užsilikę Ukrainoje, ir būna dar nekosminėm kainom, man tai labiausiai indų norisi wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 06 vasario 2012 - 21:19
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 06, 21:17)
ir ebay esu pastebėjus, kad patys rečiausi užsilikę Ukrainoje, ir būna dar nekosminėm kainom, man tai labiausiai indų norisi  wub.gif

Nu tai uzsiregistruok ten mirksiukas.gif nekainuoja. Raso, jie,kad ebejui pardavinejo, bet matyt tiek uzsidirbo,kad dabar jau savo puslapi gali tureti.
Uzsiregistravusi galesi ir pageidavima parasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 21:44)
Nu va rodau gautus zaisliukus ...pirkau kruva, praktiskai del keliu  ax.gif

superiniai zaisliukai wub.gif
tuos varpelius mielai priglausciau jei jums nebereiketu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2012 02 06, 21:35)
superiniai zaisliukai wub.gif
tuos varpelius mielai priglausciau jei jums nebereiketu rolleyes.gif

prasau mirksiukas.gif

du bumbulelius jau sudauziau netycia,i tamsia deze dedama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 22:31)
Nu tai uzsiregistruok ten  mirksiukas.gif  nekainuoja. Raso, jie,kad ebejui pardavinejo, bet matyt tiek uzsidirbo,kad dabar jau savo puslapi gali tureti.
Uzsiregistravusi galesi ir pageidavima parasyti  mirksiukas.gif

su vyru aptarinėjome, kodėl tokios + - prieinamos kainos, na tai jis teisingai mąsto, čia ne ebay, kur iš viso pasaulio prekiauja, jei turi savo parduotuvę, tai reikia kažkaip gi užsidirbti. Reiks prisėsti ir užsiregistruoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 23:36)
du bumbulelius jau sudauziau netycia,i tamsia deze dedama  doh.gif

verysad.gif console.gif
Atsakyti