Nu va rodau gautus zaisliukus ...pirkau kruva, praktiskai del keliu
Pirkdama galvojau,kad kosmonautas...o pasirodo cia berniukas su barskaliuku senas zaisliukas...dar viena toki turiu gauti ,bet su prisegtuku ir bus gerokai senesnis
mano issvajotas vaikystes malunas...net spalvos tokios pat
daugiau is stiklo ...norejau sukabintus parodyti...tie kryziai ispudingai atrodo
cia visi,kurie mane domina
cia keli bumbulai, tas zalias su drugelliu....kai pajudini tas drugelis sukasi
o va sitiems pas mane vietos turbut nebus...nebent pora pasiliksiu
cia vienas siuntinys
tas berniukas ir morka tai
QUOTE(Elzė @ 2012 02 06, 20:49)
tas berniukas ir morka tai
o man tai tie iš stikliukų malūnas ir kt
Papildyta:
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 20:07)
Nu ka as parbildejau...siuksliu ir serveteliu kruva, nu taaip saziningai zmogus supakavo.tuoj fotkinsiu
Nu bet pardavejai tai nu as tikrai daugiau nepirksiu pagal skelbimus, mane labai tenkina ziogelio parodytas tinklapis
Ziogeli....o fotooooooo
Nu bet pardavejai tai nu as tikrai daugiau nepirksiu pagal skelbimus, mane labai tenkina ziogelio parodytas tinklapis
Ziogeli....o fotooooooo
ačiū visoms už komplimentus, o kas Vedda ne taip su pardavėjais ? Nors aš tai ne kartą esu irgi su tokiom nuotaikom buvus po siuntinio
Asmeniškai pasikonsultuosiu dėl pirkimo iš to psl
Del sio siuntinio viskas OK,labai gerai zmogus supakavo...ir serveteles ir vata ir celofanas su puslelemis pavargau bevynioti
siaip esu labai labai patenkinta ...ir kainos atzvilgiu
Senis saltis tai gerulis...nezinau nuo kurios puses pradeti...akivaizdziai sumketu 20pinigu nevertas foto rode tik graziaja puse.
Senis saltis tai gerulis...nezinau nuo kurios puses pradeti...akivaizdziai sumketu 20pinigu nevertas foto rode tik graziaja puse.
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 21:19)
Del sio siuntinio viskas OK,labai gerai zmogus supakavo...ir serveteles ir vata ir celofanas su puslelemis pavargau bevynioti
bet vistiek jis man gražus, iš viso nemačiau kad šitos rūšies kas nors pardavinėtų, o kai jau restauruosit tokias rankas turit
o jau kai ateis tas rinktinis siuntinys, oi griūsim visos negyvos
Tai va uz to senio uzsikabinau, todel ,kad lyyyygiai toki pat turejome...tuo laiku jis man baisiai nepatiko, nes kazkur uzmaciau importini su raudono aksomo paltu ...kazkaip labai greitai mes ji su broliais sudraskem...nu gal broliai ir be mano pagalbos...nes du pametiniai tornadai buvo
oi ... o apie TA siuntini...pati bijau galvoti Kazkur 2-3 savaiciu begyje, siuncia is Ukrainos, nors pinigus i Florida reikia siusti.
oi ... o apie TA siuntini...pati bijau galvoti Kazkur 2-3 savaiciu begyje, siuncia is Ukrainos, nors pinigus i Florida reikia siusti.
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 21:34)
Tai va uz to senio uzsikabinau, todel ,kad lyyyygiai toki pat turejome...tuo laiku jis man baisiai nepatiko, nes kazkur uzmaciau importini su raudono aksomo paltu ...kazkaip labai greitai mes ji su broliais sudraskem...nu gal broliai ir be mano pagalbos...nes du pametiniai tornadai buvo
ir ebay esu pastebėjus, kad patys rečiausi užsilikę Ukrainoje, ir būna dar nekosminėm kainom, man tai labiausiai indų norisi
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 06, 21:17)
ir ebay esu pastebėjus, kad patys rečiausi užsilikę Ukrainoje, ir būna dar nekosminėm kainom, man tai labiausiai indų norisi
Nu tai uzsiregistruok ten nekainuoja. Raso, jie,kad ebejui pardavinejo, bet matyt tiek uzsidirbo,kad dabar jau savo puslapi gali tureti.
Uzsiregistravusi galesi ir pageidavima parasyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 21:44)
Nu va rodau gautus zaisliukus ...pirkau kruva, praktiskai del keliu
superiniai zaisliukai
tuos varpelius mielai priglausciau jei jums nebereiketu
QUOTE(sraige @ 2012 02 06, 21:35)
prasau
du bumbulelius jau sudauziau netycia,i tamsia deze dedama
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 22:31)
Nu tai uzsiregistruok ten nekainuoja. Raso, jie,kad ebejui pardavinejo, bet matyt tiek uzsidirbo,kad dabar jau savo puslapi gali tureti.
su vyru aptarinėjome, kodėl tokios + - prieinamos kainos, na tai jis teisingai mąsto, čia ne ebay, kur iš viso pasaulio prekiauja, jei turi savo parduotuvę, tai reikia kažkaip gi užsidirbti. Reiks prisėsti ir užsiregistruoti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 23:36)
du bumbulelius jau sudauziau netycia,i tamsia deze dedama