Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

Maciau keptuviu doh.gif kur ...dabar duok i galva,kad prisiminciau doh.gif

turesiu laiko perversiu skelbimus
Atsakyti
Va cia galima uzsisakyti http://seija-keptuve...gspot.com/..tik neisivaizduoju ar pigiai skaitosi g.gif
Atsakyti
sita as esu irgi radus. kainos tokios ir kaip pas tuos kur prekiauja rusiskais daiktais bazese.

as galvojau gal kas matet na kur kokia bobute parduoda, arba siaip kur kokias senienas.

Atsakyti
as turiu tokias grybuku ir riesutuku keptuves, guli nenaudojamos, kazin ar kas gautosi jose po tiek metu...bet atiduot negaliu, mamos palikimas blush2.gif
Papildyta:
ziogiuk, prasitrinkit az 4u.gif
Atsakyti
aisku kad gautusi. issivalysi, issikaitinsi ir jau auksciausia virtuves klase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2012 02 06, 13:55)
aisku kad gautusi. issivalysi, issikaitinsi ir jau auksciausia virtuves klase biggrin.gif

reiks kokia diena paziuret, cirvablyniu keptuve prikeliau naujam gyvenimui, gal ir sitas pavyks ax.gif
poster_offtopic.gif gal kokiu receptu zinot tiems grybukams? 4u.gif

kas cia zadejo imest zaisliuku foto? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2012 02 06, 12:24)

kas cia zadejo imest zaisliuku foto? bigsmile.gif  ax.gif

as as biggrin.gif vaziuoju pastan,grysiu vakare ,parodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 13:27)
as as  biggrin.gif  vaziuoju pastan,grysiu vakare ,parodysiu  ax.gif

oi laukiam laukiam drinks_cheers.gif
Vedda, tai gal kokią temą ir apie senienas užvestum, ir ten paplioptumėm....
mačiau tose senienose, bet laaaaaaabai senos, ten gal daugiau kolekcionavimui, bet aš pvz. tokią špižinę bet naują blynams čirviniams ar taip ten jie vadinasi, tai paprastam turguj pirkau Panevėžyje sakyčiau, na kur visokiom nesąmonėm prekiauja, detalėm ir tt.
Atsakyti
Ziogeli..nu mintis nu apie nauja tema bigsmile.gif Reikia pagalvoti, bet as kiek esu SM nesu temos kurusi blush2.gif

nu va pasiemiau net du siuntinius,siandie ir nuplyselis senis saltis atsisiunte, bet kol kas esu ne namie, pati deziu dar neatplesiau...o labai rupi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 15:49)
Ziogeli..nu mintis nu apie nauja tema  bigsmile.gif Reikia pagalvoti, bet as kiek esu SM nesu temos kurusi  blush2.gif

nu va pasiemiau net du siuntinius,siandie ir nuplyselis senis saltis atsisiunte, bet kol kas esu ne namie, pati deziu dar neatplesiau...o labai rupi  rolleyes.gif

nekūrusi ir aš, tai gal paprastai g.gif pamėginkit, parodysiu kokias 3 senienas savo blush2.gif

Atsakyti
tai kurti temas nieko cia nera smile.gif Svarbiau, kad tik rasytoju jose butu smile.gif

parodysiu naujausia pirkinuka:

user posted image

ypatingai dziaugiuosi tuo seneliu...
Papildyta:
o cia tie nykstukai kur sakiau, siudieniniai smile.gif

user posted image
Atsakyti
cia nauja tema biggrin.gif
http://www.supermama...0#entry53175310

Elze, nu faini nu bigsmile.gif ,kodel seniu labiausia dziaugiesi ?

nykstukai tai fainuciai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 06 vasario 2012 - 15:41