Maciau keptuviu kur ...dabar duok i galva,kad prisiminciau
turesiu laiko perversiu skelbimus
Va cia galima uzsisakyti http://seija-keptuve...gspot.com/..tik neisivaizduoju ar pigiai skaitosi
sita as esu irgi radus. kainos tokios ir kaip pas tuos kur prekiauja rusiskais daiktais bazese.
as galvojau gal kas matet na kur kokia bobute parduoda, arba siaip kur kokias senienas.
as galvojau gal kas matet na kur kokia bobute parduoda, arba siaip kur kokias senienas.
as turiu tokias grybuku ir riesutuku keptuves, guli nenaudojamos, kazin ar kas gautosi jose po tiek metu...bet atiduot negaliu, mamos palikimas
Papildyta:
ziogiuk, prasitrinkit az
Papildyta:
ziogiuk, prasitrinkit az
aisku kad gautusi. issivalysi, issikaitinsi ir jau auksciausia virtuves klase
QUOTE(Elzė @ 2012 02 06, 13:55)
aisku kad gautusi. issivalysi, issikaitinsi ir jau auksciausia virtuves klase
reiks kokia diena paziuret, cirvablyniu keptuve prikeliau naujam gyvenimui, gal ir sitas pavyks
gal kokiu receptu zinot tiems grybukams?
kas cia zadejo imest zaisliuku foto?
QUOTE(sraige @ 2012 02 06, 12:24)
as as vaziuoju pastan,grysiu vakare ,parodysiu
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 13:27)
as as vaziuoju pastan,grysiu vakare ,parodysiu
oi laukiam laukiam
Vedda, tai gal kokią temą ir apie senienas užvestum, ir ten paplioptumėm....
mačiau tose senienose, bet laaaaaaabai senos, ten gal daugiau kolekcionavimui, bet aš pvz. tokią špižinę bet naują blynams čirviniams ar taip ten jie vadinasi, tai paprastam turguj pirkau Panevėžyje sakyčiau, na kur visokiom nesąmonėm prekiauja, detalėm ir tt.
Ziogeli..nu mintis nu apie nauja tema Reikia pagalvoti, bet as kiek esu SM nesu temos kurusi
nu va pasiemiau net du siuntinius,siandie ir nuplyselis senis saltis atsisiunte, bet kol kas esu ne namie, pati deziu dar neatplesiau...o labai rupi
nu va pasiemiau net du siuntinius,siandie ir nuplyselis senis saltis atsisiunte, bet kol kas esu ne namie, pati deziu dar neatplesiau...o labai rupi
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 15:49)
Ziogeli..nu mintis nu apie nauja tema Reikia pagalvoti, bet as kiek esu SM nesu temos kurusi
nekūrusi ir aš, tai gal paprastai pamėginkit, parodysiu kokias 3 senienas savo
tai kurti temas nieko cia nera Svarbiau, kad tik rasytoju jose butu
parodysiu naujausia pirkinuka:
ypatingai dziaugiuosi tuo seneliu...
Papildyta:
o cia tie nykstukai kur sakiau, siudieniniai
parodysiu naujausia pirkinuka:
ypatingai dziaugiuosi tuo seneliu...
Papildyta:
o cia tie nykstukai kur sakiau, siudieniniai
cia nauja tema
http://www.supermama...0#entry53175310
Elze, nu faini nu ,kodel seniu labiausia dziaugiesi ?
nykstukai tai fainuciai
http://www.supermama...0#entry53175310
Elze, nu faini nu ,kodel seniu labiausia dziaugiesi ?
nykstukai tai fainuciai