Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

Pirmoji tai mazdaug 70 metu vokiska turbut .

Antroji kur kas senesne gal 60 pradzios pagal mane tarybinio darbo produktas
Atsakyti
Nėra nieko, apžiūrėjau, rūbeliai originalūs. Teta daug daiktų senovinių išlaikius.Turi labai gražių zaisliuku su pricepukais-prisegtukais, pazadejo atiduot, bet kad pernai nenuvaziavau, tai siemet kai paskambinau, kad atvaziuoju, tai sako dabar as visas uzuolaidas salione prisegiojau, tų tokių pokarini ų ji turi, pas ja senoviniai grazus namai, ir visi daiktukai labai priziureti, bet sako galesi pasiimti kai nukabinsiu jei kates neisdauzys, labai myli kates ir ju turi keleta, ir laiko kambariuose, bet nesidziaugiu, nes netikiu kazkaip, kad atiduos... sitos lelytes trynes trynes namie pas mus visur kur papuola, vaikai ateje pataso ir vel metosi, ir tik vakar akys man atsivere, kad man jos...grazios! wub.gif
Papildyta:
Ta lėlyte pirmoji, kaip aš vadinu berniukas, tai minkštutė ta guma visa, tokia maloni liesti..
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 04, 13:58)
Nėra nieko, apžiūrėjau, rūbeliai originalūs. Teta daug daiktų senovinių išlaikius.Turi labai gražių zaisliuku su pricepukais-prisegtukais, pazadejo atiduot, bet kad pernai nenuvaziavau, tai siemet kai paskambinau, kad atvaziuoju, tai sako dabar as visas uzuolaidas salione prisegiojau, tų tokių pokarini ų ji turi, pas ja senoviniai grazus namai, ir visi daiktukai labai priziureti, bet sako galesi pasiimti kai nukabinsiu jei kates neisdauzys, labai myli kates ir ju turi keleta, ir laiko kambariuose, bet nesidziaugiu, nes netikiu kazkaip, kad atiduos... sitos lelytes trynes trynes namie pas mus visur kur papuola, vaikai ateje pataso ir vel metosi, ir tik vakar akys man atsivere, kad man jos...grazios!  wub.gif
Papildyta:
Ta lėlyte pirmoji, kaip aš vadinu berniukas, tai minkštutė ta guma visa, tokia maloni liesti..

tai man kaimynė taip pat pažadėjo, kad atiduos, nes jai nebeįdomūs žaisliukai, vaikai dideli, bet taip ir nesulaukiu ax.gif būčiau aišku atsidėkojus, ar sumokėjus kažkiek ...
Atsakyti
Pirmoji tai tikrai vokiska, tarybiniais laikais tokios buvo deficitas ax.gif

antroji tai rusiska, pagal veida ir ranku pirstus...standartiniai atsikise cool.gif

as kaip ne visos normalios panos iki 16 metu zaidziau su lelemis,,,,taigi mano vaikysteje ir paauglysteje parduotuvese buvo tik plasmase,,,tokios tikros beduses butybes doh.gif ...
Atsakyti
Ačiū vedda ačiū mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 04, 13:12)
Ačiū vedda ačiū mergaitės  4u.gif

Marija,va cia gali pasiziureti http://www.livemaste...a-i-neznakomaya ir cia http://maratakh.live...com/153965.html
Atsakyti
Pasižiūrėjau, perskaiciau, o jau galvojau kad tas berniukas, koks prieskarinis smile.gif
Atsakyti
Labai grazios leles,o antra tai ypatingai.
As nerandu niekur zaisliuku pirkti,tai nusipirkau dvi rusiskas girliandas su lemputem ir 50 metu senumo kudikio soskes smile.gif anksciau visas senienas mesdavau lauk,o dabar....cia tikrai mergaites manija kazkokia...kai pradedi negali liautis..
Atsakyti
Nenorekit,kad as apie sendaikcius uzsivesciau.... lotuliukas.gif

daznai bunu Svedijoje....jazav jazav ..... rojus ten tokiu daiktu rolleyes.gif

as tai laukiu 3 siuntiniu su zaisliukais ax.gif viena jau ryt begsiu pasiimti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 05 vasario 2012 - 19:56
QUOTE(Vedda @ 2012 02 05, 19:55)
Nenorekit,kad as apie sendaikcius uzsivesciau....  lotuliukas.gif

daznai bunu Svedijoje....jazav jazav  ..... rojus ten tokiu daiktu  rolleyes.gif

as tai laukiu 3 siuntiniu su zaisliukais  ax.gif  viena jau ryt begsiu pasiimti  rolleyes.gif

tai lauksim pasirodant thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 05, 20:55)
Nenorekit,kad as apie sendaikcius uzsivesciau....  lotuliukas.gif

daznai bunu Svedijoje....jazav jazav   ..... rojus ten tokiu daiktu  rolleyes.gif

as tai laukiu 3 siuntiniu su zaisliukais  ax.gif  viena jau ryt begsiu pasiimti  rolleyes.gif

Esu Danijoje buvus Lopemarket buvus wub.gif gaila kad šeštadieniais dirbdavom, tai nedaug teko, labiausiai nustebino, kad lyginant su Lietuva laaaaaaaabai pigūs seni baldai, kaip norėjau tokių foteliukų gėlėtu gobelenu į miegamąjį ech wub.gif, bet ant galvos užsidėjus neparsiveši lotuliukas.gif
gaila, kad mano sesers šeima neviešina jokių nuotraukų, parodyčiau jų namų interjeras gyvena kaip muziejuje, bet vyras tai nesibodi pro konteinerius praeiti, tai su kokiu rėmu grįžta, tai dar kuo, ne Lietuvoj čia tie konteineriai, nors mačiau prie namų dvejos rogutės išmestos, tai regis senas rėmas, lentos tokios prikaltos, bet negi imsi, sakys visai nušoko nuo proto, o kur ir dėsi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 05 vasario 2012 - 21:22
Kad jau cia tema beveik antikvariatas, ta as ir tokiu klausimu pasiteirausiu. Gal esate kur pigiau pirkti tokiu dalyku:

grybukų, voveraičių, gaidelių, krepšelių ar pan keptuvę

pvz user posted image

senoviška ledinuku gamybos formą
pvz user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 06 vasario 2012 - 09:39