Pirmoji tai mazdaug 70 metu vokiska turbut .
Antroji kur kas senesne gal 60 pradzios pagal mane tarybinio darbo produktas
Nėra nieko, apžiūrėjau, rūbeliai originalūs. Teta daug daiktų senovinių išlaikius.Turi labai gražių zaisliuku su pricepukais-prisegtukais, pazadejo atiduot, bet kad pernai nenuvaziavau, tai siemet kai paskambinau, kad atvaziuoju, tai sako dabar as visas uzuolaidas salione prisegiojau, tų tokių pokarini ų ji turi, pas ja senoviniai grazus namai, ir visi daiktukai labai priziureti, bet sako galesi pasiimti kai nukabinsiu jei kates neisdauzys, labai myli kates ir ju turi keleta, ir laiko kambariuose, bet nesidziaugiu, nes netikiu kazkaip, kad atiduos... sitos lelytes trynes trynes namie pas mus visur kur papuola, vaikai ateje pataso ir vel metosi, ir tik vakar akys man atsivere, kad man jos...grazios!
Papildyta:
Ta lėlyte pirmoji, kaip aš vadinu berniukas, tai minkštutė ta guma visa, tokia maloni liesti..
Papildyta:
Ta lėlyte pirmoji, kaip aš vadinu berniukas, tai minkštutė ta guma visa, tokia maloni liesti..
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 04, 13:58)
Nėra nieko, apžiūrėjau, rūbeliai originalūs. Teta daug daiktų senovinių išlaikius.Turi labai gražių zaisliuku su pricepukais-prisegtukais, pazadejo atiduot, bet kad pernai nenuvaziavau, tai siemet kai paskambinau, kad atvaziuoju, tai sako dabar as visas uzuolaidas salione prisegiojau, tų tokių pokarini ų ji turi, pas ja senoviniai grazus namai, ir visi daiktukai labai priziureti, bet sako galesi pasiimti kai nukabinsiu jei kates neisdauzys, labai myli kates ir ju turi keleta, ir laiko kambariuose, bet nesidziaugiu, nes netikiu kazkaip, kad atiduos... sitos lelytes trynes trynes namie pas mus visur kur papuola, vaikai ateje pataso ir vel metosi, ir tik vakar akys man atsivere, kad man jos...grazios!
Papildyta:
Papildyta:
tai man kaimynė taip pat pažadėjo, kad atiduos, nes jai nebeįdomūs žaisliukai, vaikai dideli, bet taip ir nesulaukiu būčiau aišku atsidėkojus, ar sumokėjus kažkiek ...
Pirmoji tai tikrai vokiska, tarybiniais laikais tokios buvo deficitas
antroji tai rusiska, pagal veida ir ranku pirstus...standartiniai atsikise
as kaip ne visos normalios panos iki 16 metu zaidziau su lelemis,,,,taigi mano vaikysteje ir paauglysteje parduotuvese buvo tik plasmase,,,tokios tikros beduses butybes ...
antroji tai rusiska, pagal veida ir ranku pirstus...standartiniai atsikise
as kaip ne visos normalios panos iki 16 metu zaidziau su lelemis,,,,taigi mano vaikysteje ir paauglysteje parduotuvese buvo tik plasmase,,,tokios tikros beduses butybes ...
Ačiū vedda ačiū mergaitės
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 04, 13:12)
Marija,va cia gali pasiziureti http://www.livemaste...a-i-neznakomaya ir cia http://maratakh.live...com/153965.html
Pasižiūrėjau, perskaiciau, o jau galvojau kad tas berniukas, koks prieskarinis
Nenorekit,kad as apie sendaikcius uzsivesciau....
daznai bunu Svedijoje....jazav jazav ..... rojus ten tokiu daiktu
as tai laukiu 3 siuntiniu su zaisliukais viena jau ryt begsiu pasiimti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 05, 19:55)
tai lauksim pasirodant
QUOTE(Vedda @ 2012 02 05, 20:55)
Esu Danijoje buvus Lopemarket buvus gaila kad šeštadieniais dirbdavom, tai nedaug teko, labiausiai nustebino, kad lyginant su Lietuva laaaaaaaabai pigūs seni baldai, kaip norėjau tokių foteliukų gėlėtu gobelenu į miegamąjį ech , bet ant galvos užsidėjus neparsiveši
gaila, kad mano sesers šeima neviešina jokių nuotraukų, parodyčiau jų namų interjeras gyvena kaip muziejuje, bet vyras tai nesibodi pro konteinerius praeiti, tai su kokiu rėmu grįžta, tai dar kuo, ne Lietuvoj čia tie konteineriai, nors mačiau prie namų dvejos rogutės išmestos, tai regis senas rėmas, lentos tokios prikaltos, bet negi imsi, sakys visai nušoko nuo proto, o kur ir dėsi...
Kad jau cia tema beveik antikvariatas, ta as ir tokiu klausimu pasiteirausiu. Gal esate kur pigiau pirkti tokiu dalyku:
grybukų, voveraičių, gaidelių, krepšelių ar pan keptuvę
pvz
senoviška ledinuku gamybos formą
pvz
grybukų, voveraičių, gaidelių, krepšelių ar pan keptuvę
pvz
senoviška ledinuku gamybos formą
pvz