Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(sraige @ 2012 02 03, 22:25)
stiklas tai stiklas, bet dazai jau dabar trupa cool.gif

trupa del neteisingo laikymo.
zaisliukus reikia laikyti tamsoje, saugoti nuo dregmes, saugoti,kad nesiliestu vienas su kitu .

Va tame ir yra zaisliuku kolekcionavimo geris ir kaifas,kad apziurineji juos ir groziesi viena karta metuose ax.gif

Siais metais atleistina...ziema tik dabar prasidejo,nors Naujieji ir Senieji jau praejo biggrin.gif

O del dazu byrejimo...dekupazistes naudoja purskiama bespalvi laka, jo buna matinio ir blizgancio...Jeigu dazai tik vos vos pabyreje,lengvai ir plonai uzpurskus ant zaisliuko galima sucementuoti tuos dazus. Tik smirdi tas lakas tai baisiai doh.gif Tik lauke ar balkone imanoma naudoti doh.gif

Atsakyti
ryt nufotkinsiu nykstukus.

Ziogeli,o is kokio tu miesto?
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 04, 00:41)
trupa del neteisingo laikymo.
*zaisliukus reikia laikyti tamsoje, saugoti nuo dregmes, saugoti,kad nesiliestu vienas su kitu .

Va tame ir yra zaisliuku kolekcionavimo geris ir kaifas,kad apziurineji juos ir groziesi viena karta metuose  ax.gif

Siais metais atleistina...ziema tik dabar prasidejo,nors Naujieji ir Senieji jau praejo  biggrin.gif
O del dazu byrejimo...dekupazistes naudoja purskiama bespalvi laka, jo buna matinio ir blizgancio...Jeigu dazai tik vos vos pabyreje,lengvai ir plonai uzpurskus ant zaisliuko galima sucementuoti tuos dazus. Tik smirdi tas lakas tai baisiai  doh.gif Tik lauke ar balkone imanoma naudoti  doh.gif

*butent taip ir laikau, tik, kad nusipirkus trupanciu turiu doh.gif
jauiu turiu as to lako, kazkada buvau pasinesus i visus dekupazus, tai reik patikrint ar neuzdziuves per gerus metus laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2012 02 03, 22:53)
*butent taip ir laikau, tik, kad nusipirkus trupanciu turiu doh.gif
jauiu turiu as to lako, kazkada buvau pasinesus i visus dekupazus, tai reik patikrint ar neuzdziuves per gerus metus laiko blush2.gif

tik nenaudokit to lako kur serveteles klijuoti skirtas, jis vandens pagrindu...o kol vanduo isgaruos dar daugiau bedos bus...iskels likusius dazus.

tas purskiamas lakas sintetinis,todel smirdi.

va toks user posted image
Atsakyti
negaliu atsidžiaugti savo nauju avataru, vartau vartau puslapius ir gavoju kas čia tokia graži, o čia gi aš lotuliukas.gif kaip norėčiau dar pasižiūrėti serialą, dievinu jų kultūrą, nežiūrint lyrinių nukrypimų man beveik viskas ten patinka wub.gif
skirstomės mergaitės liuliuko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 03 vasario 2012 - 23:22
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 04, 00:19)
negaliu atsidžiaugti savo nauju avataru  lotuliukas.gif 

o kas čia tokia? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 02 04, 00:27)
o kas čia tokia? hihihi.gif

aktorė iš serialo "Klonas" mirksiukas.gif
Atsakyti
man sita aktore irgi grazi, bet ziogeliui ziogeliu graziau buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2012 02 04, 11:52)
man sita aktore irgi grazi, bet ziogeliui ziogeliu graziau buti smile.gif

visos svajojam būti princesėm wub.gif . šiaip tai mano sesė galėtų būti jos dvynė, aš tai į kitą pusę giminės atsigimiau, prie sunkiasvorių lotuliukas.gif
Atsakyti
kol as dirbau, kiek jus cia prikalbejot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gavau iš tetos tokias dvi lėlytes, gal kuri suprantat, ar čia jos senovinės, kurių metų maždaug būtų. Nesupykit , ne eglučių žaislai, bet, kad neturiu į ką daugiau kreiptis wub.gif
irocka7212 gal Jūs ką žinotumėt? wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 04, 13:40)
Gavau iš tetos tokias dvi lėlytes, gal kuri suprantat, ar čia jos senovinės, kurių metų maždaug būtų. Nesupykit , ne eglučių žaislai, bet, kad neturiu į ką daugiau kreiptis  wub.gif

kokios gražios o ypač antra wub.gif o tai nėra jokio įspaudo made... ar datos ta antra tai tokio Smetonos laikų tipo veidas , vokiškos panašios būdavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 04 vasario 2012 - 12:50