Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(irocka7212 @ 2011 12 21, 14:11)
na va foto nauju..

labai grazus thumbup.gif tik man tie suverti tai nelabai, turiu kelis, bet ne tas kas figuriniai ax.gif
QUOTE(Smagute @ 2011 12 21, 14:21)
LIUKS, LABAI GRAZUS ZAISLIUKAI!!!!!

O man siemet ner nuotaikos nei paieskoms, nei sventems...  verysad.gif

kas nutiko? verysad.gif
man irgi nuplauke visos paieskos ir t.t., vaikai serga, dabar vienintelis rupestis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2011 12 21, 14:23)

kas nutiko? verysad.gif
man irgi nuplauke visos paieskos ir t.t., vaikai serga, dabar vienintelis rupestis verysad.gif

aš irgi taip stengiausi jau toms Kalėdoms ruošiuosi kelis mėnesius, bet į galą tai vis daugiau pagalių į ratus, visaip stengiuosi neprarasti ūpo, bet ne viskas nuo paties priklauso kaip atrodo....
Irocka, žaisliukai tai super, gyvenčiau didmiesty, tai jau eičiau ir eičiau pakampėm ieškodama lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 21 gruodžio 2011 - 14:47
Kaip ir žadėjau įdedu foto. Bet pasirodo, kad nusipirkau vos keletą žaisliukų, o iš pradžių tiek jų daug atrodė doh.gif Namelio nededu, nes vakar sudužo galutinai. Bet kad ir kaip gaila, anksčiau ar vėliau jis vis tiek būtų sudužęs, kadangi ta viršūnėlė siūlui praverti uždėta per maža tam žaisliukui, todėl man jis ir iškrito verysad.gif Beje, įdomu kaip tie du rožiniai pagrandukai kairėje pusėje realiai vadinasi, nes pardavėja, iš kurios juos pirkau, vadino tuos du žaisliukus "balvoniukais" biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ziasliukai thumbup.gif

Vakar papuosem savo egle... planavom mazute, ant stalo... visada statom iki lubu, didziule... na o siais metais atveze mazesne - gal 20 cm zemesne ir nei trupuciuko ne plonesne lotuliukas.gif I klausyma o kaip ant stalo tokia pastatyti - susimaste... sake lauke atrode zymiai mazesne... Tai va.. papuosem, tilpo beveik visi zaisliukai, 3 atideti, nes sudauzius butu man tragedija... labai jau brangus mano sirdziai vaikystes gabaliukai... Maziukas mano is pradziu bande nuimti zaisliukus, bet po 1000 kartu pasakyto ""Atsargiai..."" tai tik pirstuku rodo, jau ismoko surast ant eglutes lialia, arkliuka, tik-tak (laikrodi), namuka biggrin.gif

Nuotaikos kaip nebuvo taip ir neatsirado... Tiesiog zinau kokie sekantis metai bus sunkus moralishkai, finansishkai ir fizishkai... kad nesinori nei tu svenciu, nei kad sekantis metai prasidetu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2011 12 23, 13:35)
Nuotaikos kaip nebuvo taip ir neatsirado... Tiesiog zinau kokie sekantis metai bus sunkus moralishkai, finansishkai ir fizishkai... kad nesinori nei tu svenciu, nei kad sekantis metai prasidetu...  verysad.gif

Su tokiom nuotaikom prieš kelis metus sutikau šventes po skyrybų, tikrai net nesinori prisiminti schmoll.gif nežiūrint kokios Jūsų priežastys linkiu Jums visko geriausio, Jūs gi Smagutė, turbūt ne veltui tokį niką išsirinkot 4u.gif

Papuošėm ir mes eglutę, kadangi pirkom gyvą ir tokios didelės nebuvo, tai neprireikė ir trečdalio žaisliukų. Ir mano nuostabai gražiausiai tai atrodo įvairiausi kankorėžiai ir paukščiukai. Kitais metais ieškosiu būtent jų. Ir dar teko kiek nusivilti paskutiniais siuntinukais, kai kažkurie išsirinkti žaisliukai buvo pakeisti kitokiais, visai nereikalingais, tai kažkaip nuliūdau truputį, bet ką darysi kai reikia siųstis, o ne vietoje pirkti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 23 gruodžio 2011 - 14:23
QUOTE(salutvera @ 2011 12 23, 11:33)
Kaip ir žadėjau įdedu foto.

grazus thumbup.gif
QUOTE(Smagute @ 2011 12 23, 14:35)
Nuotaikos kaip nebuvo taip ir neatsirado... Tiesiog zinau kokie sekantis metai bus sunkus moralishkai, finansishkai ir fizishkai... kad nesinori nei tu svenciu, nei kad sekantis metai prasidetu...  verysad.gif

bus ir geru akimirku ax.gif stiprybes jusu seimai mirksiukas.gif
QUOTE(ziogelis2003 @ 2011 12 23, 16:22)
Ir dar teko kiek nusivilti paskutiniais siuntinukais, kai kažkurie išsirinkti žaisliukai buvo pakeisti kitokiais, visai nereikalingais, tai kažkaip nuliūdau truputį, bet ką darysi kai reikia siųstis, o ne vietoje pirkti...

fu, kaip nergraziai pasielge, eina sau verysad.gif
Atsakyti
Praverkiau puse nakties... cray.gif cray.gif cray.gif
Apie 12nakties, bedarant lavasus su krabu lazdelem girdziu tydykst ir brings... Nukrito musu egle, suduzo puse zaisliuku... Iki skausmo gaila... Vyras sako dziaukis, kad ne ant maziuko... aj... visai ner nuotaikos... verysad.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2011 12 24, 16:02)
Praverkiau puse nakties... cray.gif  cray.gif  cray.gif
Apie 12nakties, bedarant lavasus su krabu lazdelem girdziu tydykst ir brings... Nukrito musu egle, suduzo puse zaisliuku... Iki skausmo gaila... Vyras sako dziaukis, kad ne ant maziuko... aj... visai ner nuotaikos...  verysad.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

ai bus tu zaisliuku mirksiukas.gif , tikrai labai gerai,kad ne ant sunelio doh.gif
p.s. mano vyras visada pririsa eglute prie sienos, nuo to laiko, kai paaugo pirmas sunelis lotuliukas.gif

VISIEMS LINKSMU KALEDU!!! smile.gif
Atsakyti
salutvera Tie du balvoniukai iš kairės, tai vadinasi kūlverstukai, rusiškai tai būtų čeburaška. 4u.gif
Smagute Skaitau skaitau, kad papuošėt senoviniais žaisliukais, kažkaip nustebau, kad beveik visais ir papuošėt, aš tik keliais tokiai paprasčiausiais, nors kas pamato žavisi, oi kokie fainai, pagalvoju pamatytumėt kaip atrodytų gražiausiai išpuošta, bet tikrai labai bijau jais puošti. Ir kai toliau paskaičiau, kad eglė nuvirto ir sudužo, negalėjau patikėti, tikrai labai gaila, bet.. tikiu, kad gausit žaisliukų, labai tikiu. console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 25 gruodžio 2011 - 17:40
su sventem visas mirksiukas.gif
Smagute, liudna del zaisliuku labai, bet kaip sakoma, sukes laime nesa, tikekimes, kad taip ir bus smile.gif
as siandien netiketai gavau dovanu 2 kankorezius, is zmogaus, kuris nelabai apskritai dovanoja suaugusiems dovanas, o cia dar pataike tiesiai i desimtuka biggrin.gif
Atsakyti
Na stai... sutvarkiau sukes, vyras pastate stabiliai egle, papuosiau is naujo, suduzo apie 10-15 zaisliuku... Is brangiausiu mylimiausiu nukentejo tik 3-4... Ant egles beveik nepasijuto... ax.gif 4u.gif Kai rasiau kad suduzo puse, tai matyt labai buvau nusivylusi... Nera taip baisu kaip atrode... doh.gif
Kaledu senelis labai pradziugino labai gerom dovanom... wub.gif wub.gif wub.gif Sventes praejo linksmai, sklandziai, nuotaika pobiskutuka pakylo... thumbup.gif
Kaip kitoms sekesi svesti Kaledas?
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2011 12 26, 01:36)

Kaledu senelis labai pradziugino labai gerom dovanom...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Sventes praejo linksmai, sklandziai, nuotaika pobiskutuka pakilo...  thumbup.gif
Kaip kitoms sekesi svesti Kaledas?

O mūsų Kalėdos subyrėjo, bet stengiuosi nenusiminti, likom su vyru ir mažiuku švęsti. Tik jau nebežinau kaip toms Kalėdoms ruoštis g.gif . Kai nieko daug neruošiu tada gailiuosi kad nepasistengiau, o dabar ruošiausi kaip reikalas kelis mėnesius ir gavosi šnipštas, bet toks gyvenimas. Kalėdų senis tai geras aplankė thumbup.gif
Ir vakar užtikau vieną skelbimą su žaisliukais be foto, tik sąrašas ir surizikavau doh.gif ir taip buvau maloniai nustebinta, sakyčiau vienas iš keleto geriausių pirkinių. Dabar jau turiu kosmonautus wub.gif
Atsakyti