Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

ziuriu as i tuos zaisliukus, nu brangus rupuzes, tiek to cool.gif
Atsakyti
Po 10 - 20 metu dar brangesni bus biggrin.gif ...anukui nors toki palikima paliksiu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2012 02 03, 22:40)
ziuriu as i tuos zaisliukus, nu brangus rupuzes, tiek to cool.gif

bet vistiek per pusę pigiau nei ebay... ir dėl palikimo tai teisybė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 03, 22:48)
bet vistiek per pusę  pigiau nei ebay... ir dėl palikimo tai teisybė  thumbup.gif

o su palikimu įvairiai gali būti, na neįvertins, nesupras, nė kreiva akim nežiūrės, gali visko būti.. Nes turiu tokių pavyzdžių ir labai gaila, kad taip nevertinamas palikimas, netgi sudeginama, kad nė žymių neliktų. Nebent sumąstys kolekcionieriams parduoti ir už gautus pinigus kokį mersą ar džipą nusipirkti, va tada tai nors nebūtų baisiai labai apmaudu už tą buvusią meilę savam pomėgiui..lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 03, 22:15)

http://www.randttrea.....mas ornaments

neatsidaro ta nuoroda g.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 02 03, 23:05)
o su palikimu įvairiai gali būti, na neįvertins, nesupras, nė kreiva akim nežiūrės, gali visko būti.. Nes turiu tokių pavyzdžių ir labai gaila, kad taip nevertinamas palikimas, netgi sudeginama, kad nė žymių  neliktų. Nebent sumąstys kolekcionieriams parduoti ir už gautus pinigus kokį mersą ar džipą nusipirkti, va tada tai nors nebūtų baisiai labai apmaudu už tą buvusią meilę savam pomėgiui..lotuliukas.gif

aš būčiau buvus dėkinga, jei man ką nors būtų palikę... ir nebūtinai labai brangaus, tiesiog visi tokie dalykai yra įskiepijami meilė grožiui ir t.t. man taip atrodo... kai mano vaikas mato kaip dėlioju, rūšiuoju ir jis kiloja, apžiūri, manau ne veltui renku...
Papildyta:
QUOTE(ogista @ 2012 02 03, 23:09)
o su palikimu įvairiai gali būti, na neįvertins, nesupras, nė kreiva akim nežiūrės, gali visko būti.. Nes turiu tokių pavyzdžių ir labai gaila, kad taip nevertinamas palikimas, netgi sudeginama, kad nė žymių  neliktų. Nebent sumąstys kolekcionieriams parduoti ir už gautus pinigus kokį mersą ar džipą nusipirkti, va tada tai nors nebūtų baisiai labai apmaudu už tą buvusią meilę savam pomėgiui..lotuliukas.gif
Papildyta:
http://www.randttrea.....mas ornaments

neatsidaro ta nuoroda g.gif

nu kad atsidaro... pabandžiau net
Atsakyti
su tuo palikimu...nezinia kas is ju liks kol anukams atiteks, o ypac kai reikia apziuret vos ne kasdien lotuliukas.gif
Atsakyti
Nezinau kaip su anuku ir palikimu bus....bet desiu visa savo meile ir pastangas,kad jis turetu prisiminimus mociutes namu tokius kokius turiu as,kad brangintu tai kas yra tikrai brangu....buvau gal 3-4....stovi akyse egle (pirmas samoningas prisiminimas) dyyyyydziule...zaisliukai, zvakutes gyvos, atrodo net silpna nuo grozio.... Dabar tas namas baigia i zeme sulysti,kambarys atrodo kaip kisene,lubos i galva remiasi...o buvo atrodo kaip dyyyydele sale wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2012 02 03, 23:14)
su tuo palikimu...nezinia kas is ju liks kol anukams atiteks, o ypac kai reikia apziuret vos ne kasdien lotuliukas.gif

stiklas suyra per 900 metų žemėje (pasiskaičiau ), o kai čia mūsų taip saugomas, tai nesuirs ilgai...
šiandien kalbėjau su savo močiute, tai sako, ar nepamiršai kad tuoj mano gimtadienis, man jau bus 786 metai. Nu kaip prisijuokiau iki ašarų.... labai jau sena, susipainioja....
kažkada labai žavėjausi natūraliais perlais, va jie suyra per 90 metų, tai tikrai nekoks palikimas...
Papildyta:
QUOTE(Vedda @ 2012 02 03, 23:19)
Nezinau kaip su anuku ir palikimu bus....bet desiu visa savo meile ir pastangas,kad jis turetu prisiminimus mociutes namu tokius kokius turiu as,kad brangintu tai kas yra tikrai brangu....buvau gal 3-4....stovi akyse egle (pirmas samoningas prisiminimas) dyyyyydziule...zaisliukai, zvakutes gyvos, atrodo net silpna nuo grozio....  Dabar tas namas baigia i zeme sulysti,kambarys atrodo kaip kisene,lubos i galva remiasi...o buvo atrodo kaip dyyyydele sale  wub.gif

va va ir man tokie prisiminimai... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 03 vasario 2012 - 22:22
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 03, 23:11)
aš būčiau buvus dėkinga, jei man ką nors būtų palikę...  ir nebūtinai labai brangaus, tiesiog visi tokie dalykai yra įskiepijami meilė grožiui ir t.t. man taip atrodo... kai mano vaikas mato kaip dėlioju, rūšiuoju ir jis kiloja, apžiūri, manau ne veltui renku...
Papildyta:

nu kad atsidaro... pabandžiau net

aš irgi rinkau 20 metų vieną rimtą kolekciją tokią, na nesvarbu ką, dėliojau, žiūrinėjau, vaikai matė ir dabar manęs klausia, kam man tai reikalinga, nes jiems TO nereikia.. cool.gif

man rodo "klaida", neatsidaro g.gif

QUOTE(sraige @ 2012 02 03, 23:14)

geras jumoro jausmas lotuliukas.gif kasdien apžiūrineti doh.gif
Atsakyti
Na, romantikės drinks_cheers.gif , ar prisidėjot, krepšukus savo svajonių?
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 04, 00:21)
stiklas suyra per 900 metų žemėje (pasiskaičiau ), o kai čia mūsų taip saugomas, tai nesuirs ilgai...
šiandien kalbėjau su savo močiute, tai sako, ar nepamiršai kad tuoj mano gimtadienis, man jau bus 786 metai. Nu kaip prisijuokiau iki ašarų.... labai jau sena, susipainioja....
Papildyta:

va va ir man tokie prisiminimai...  wub.gif

stiklas tai stiklas, bet dazai jau dabar trupa cool.gif
mano irgi grazus prisiminimai ir mano vaiku grazios kaledos, tikrai prisimins kaip mama pakvaisus buvo del zaisliuku, ziurinejo, fotkino, pirko, sokinejo is laimes, kaip neleido lyst i dezes, kaip praso atiduot kelis, bet negauna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 02 03, 23:24)

man rodo "klaida", neatsidaro g.gif

o jeigu taip http://www.randttreasures.com/ ir tada kairėj vintage....
Atsakyti