Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(ogista @ 2012 02 03, 21:15)
išpardavime 7 lt.

gybukai ir namukai (4 vnt.)  po 3 lt.

o aš tai pabandžiau prisikrauti krepšį už 130 dol smile.gif))
tai 18 su pricepukais susidėjau wub.gif kitais metais pagalvosiu, ar tik ne taip labiausiai apsimokėtų pirkti.... išleistum kokius 300 lt bet turėtum visus svajonių žaisliukus wub.gif
Atsakyti
Joooo Ziogeli...parodei..... yu.gif ...jazav jazav koks as silpnas moteras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 03, 21:18)
o aš tai pabandžiau prisikrauti krepšį už 130 dol smile.gif))
tai  18 su pricepukais susidėjau  wub.gif  kitais metais pagalvosiu, ar tik ne taip labiausiai apsimokėtų pirkti.... išleistum kokius 300 lt bet turėtum  visus svajonių žaisliukus  wub.gif

ką ten prisikrovei, parodyk ir mums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 03, 21:53)
Joooo Ziogeli...parodei.....  yu.gif ...jazav jazav koks as silpnas moteras  doh.gif

lotuliukas.gif niu taip, visos mes čia turim priklausomybę, o kaip šiandien sakė, bet kokia priklausomybė yra liga
ten irgi labai trumpai istorija apibūdinta ir t.t. įdomu visai
Papildyta:
QUOTE(ogista @ 2012 02 03, 22:00)
ką ten prisikrovei, parodyk ir mums mirksiukas.gif

neišeina parodyt, labai daug laiko užtruktų, nepirksiu aš dabar, juokaujat gal doh.gif bet pagalvoju iš praktiškos pusės, pvz. kiekvieną mėnesį į voką dedi po 20lt kažkur ir po metų jau turi neskausmingai susitaupęs, t.y.
1. sutaupai laiko
2.sutaupai nervų, kai visokio plauko pardavėjos pasiūlo, liepia būtinai laukti on line, o kai nusibosta laukti ir paklausi, pasirodo jau kažkam parduota doh.gif
3.turi tik tai , ko reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 03 vasario 2012 - 21:09
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 03, 22:06)
lotuliukas.gif  niu taip, visos mes čia turim priklausomybę, o kaip šiandien sakė, bet kokia priklausomybė yra liga
ten irgi labai trumpai istorija apibūdinta ir t.t. įdomu visai
Papildyta:

neišeina parodyt, labai daug laiko užtruktų, nepirksiu aš dabar, juokaujat gal  doh.gif  bet pagalvoju iš praktiškos pusės, pvz. kiekvieną mėnesį į voką dedi po 20lt kažkur ir po metų jau turi  neskausmingai susitaupęs, t.y.
1. sutaupai laiko
2.sutaupai nervų, kai visokio plauko pardavėjos pasiūlo, liepia būtinai laukti on line, o kai nusibosta laukti ir paklausi, pasirodo jau kažkam parduota doh.gif
3.turi tik tai , ko reikia

supratau kad dabar nepirksi, vyras garantuotai užsirauks ir nebesikalbės lotuliukas.gif
įmesk nuorodą, iš kur ten pasižiūrėti kaip atrodo jie?
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 02 03, 22:11)
supratau kad dabar nepirksi, vyras garantuotai užsirauks ir nebesikalbės lotuliukas.gif
įmesk nuorodą, iš kur ten pasižiūrėti kaip atrodo jie?

va kairiame šone suklasifikuota
http://www.randttrea.....mas ornaments
Papildyta:
QUOTE(Elzė @ 2012 02 03, 20:42)

tokie nykstykai prisegami prie sakutes. nu simpatiski, tai priglaudziau smile.gif Dar pakabinamu namuku buvo, bet tokie nelabai man jie pasirode...

tų nykštukų tai aš irgi noriu lotuliukas.gif tik pas mus IkI nėra doh.gif
turėjo statyti, bet krizė užėjo ir be to statinio mūsų miestukas prieš kelis metus užėmė pirmą vietą Lietuvoje pagal prekybinį plotą tenkantį vienam gyventojui lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu as nemoku taupyti niekam...man reikia cia ir dabar...arba perdegu ir nebereikia nieko doh.gif cool.gif ....diedas mani uzmus wub.gif ....kai suzinos (jeigu suzinos) kur jo zmona investuoja lotuliukas.gif

as pakroviau uz 140 ir kaip jau patvirtinau uzsakyma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 03, 22:16)
Nu as nemoku taupyti niekam...man reikia cia ir dabar...arba perdegu ir nebereikia nieko   doh.gif  cool.gif ....diedas mani uzmus  wub.gif ....kai suzinos (jeigu suzinos) kur jo zmona investuoja  lotuliukas.gif

as pakroviau uz 140  ir kaip jau patvirtinau uzsakyma  rolleyes.gif

niu geras thumbup.gif, va čia tai ligonis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 03 vasario 2012 - 21:22
oi as irgi prigriebciau kelis, kas dar pirks tai metames i kruva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2012 02 03, 22:23)
oi as irgi prigriebciau kelis, kas dar pirks tai metames i kruva lotuliukas.gif

ne ne lotuliukas.gif viskas, finito lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai pasilieku stebetojo vaidmeny ph34r.gif ph34r.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 03, 21:22)
niu geras  thumbup.gif, va čia tai ligonis  wub.gif

jazav jazav doh.gif is visu 15 tik 7 su prisegtukais...man ne ta butinybe,kad butent su prisegtuku... kiti kriterijai svarbesni ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 03 vasario 2012 - 21:34