Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

ziogeli neberodyk, as nerodau ir ramu, kas nuo to pasikeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2012 02 03, 15:43)
nors imk ir sedek dabar prie konteinerio! Oi kaip noreciau ant tokiu uztaikyti smile.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 03, 16:36)
o aš savo brangiausiajam  per skype aprodžiau savo pirkinius naujus ir tyla stojo  unsure.gif jaučiu  nebepatiko, kad tęsiasi žaisliukų pirkimas...

gerai, kad maniskis man padeda, mato, kad dziaugiuos kaip vaikas, tai ir jam smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2012 02 03, 14:18)
bet ir pasitaiket tinkamu metu blink.gif  thumbup.gif
nieko neiziuriu, laukiam didesnes foto 4u.gif

va čia pasididina,paspaudus su pele ant paveiksliuko, aš iš to puslapio nukopinau, kol savo neturiu
http://christmas-col...l-and-bell.html

QUOTE(Marija1 @ 2012 02 03, 14:21)
Ogi man jokios naudos smile.gif  Kazkaip atradau foruma, nusiunciau nuotraukas, ir po keliu dienu sudejo, nezinau, cia jau seniai sudejus pries kokia pusantru metu,  net nezinau, siaip sau..  smile.gif
sraige  vaikystej tai vaikystej dar pateisinama, ale , kad as jau nebe vaikas  doh.gif    biggrin.gif
ogista  kaip norėčiau iš arčiau pamatyt, dėl išmetimo, tai suprantu, sako daugiabuciuose kas gyvena situos zaisliukus, kartais galima pamatyt prie konteineriu  blink.gif  ,mano tevai irgi visokius senovinius daiktukus meta, o man gaila.

žinok keista, bet kažkodėl taip yra, nes čia mes tik tokios "šiukšlininkės" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nežino gi kokios vertės tie daiktai, jiems šlamštas ir tiek mirksiukas.gif

QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 03, 15:36)
o aš savo brangiausiajam  per skype aprodžiau savo pirkinius naujus ir tyla stojo  unsure.gif jaučiu  nebepatiko, kad tęsiasi žaisliukų pirkimas...

gerai kad nepasakė ...-skyryyyyyybos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 02 03, 16:46)
nežino gi kokios vertės tie daiktai, jiems šlamštas ir tiek mirksiukas.gif
gerai kad nepasakė ...-skyryyyyyybos  lotuliukas.gif

ne, nepiktybinis maniškis , bet pasigedau entuziazmo jo balse....
daugiau nėra kam parodyk, tik čia, forume, o visi kiti žiūri kaip į durną kuri pinigus leidžia šlamštui...

Ogista, čia radot tą rinkinėlį Mažylis ar kaip čia lietuviškai ?
Ta vertė tik kam patinka, kam ne - šlamštas arba papildomas litas ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 03 vasario 2012 - 16:04
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 03, 17:01)
ne, nepiktybinis maniškis , bet pasigedau  entuziazmo jo balse....
daugiau nėra kam parodyk, tik čia, forume, o visi kiti žiūri kaip į durną kuri pinigus leidžia šlamštui...

Ogista,  čia radot tą rinkinėlį Mažylis ar kaip čia lietuviškai ?
Ta vertė tik kam patinka, kam ne - šlamštas arba papildomas litas ...

neradau, atidavė, nes žmogus sakė tvarką darė spintoj,
tai užėjus kai pamačiau kas sudėta išmesti prie durų didelėj dėžėj, tai ir aiktelėjau
sakau, man reikia lotuliukas.gif mažulyčiai tokie žaisliukai, dar eglutė jiems sukabinti yra, sakė atkas, kažkur užmesta,
na bet nereikia tokių senienų žmonėms ir ką tu padarysi, ne visiems gi pasimaišę..kaip mums lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man siandien irgi laimes siek tiek smile.gif toki viena dieduka-zaisliuka pagavau. visi kiti burbulai, neturiu kuo pasimaivyti (bet keli man laaaabai faini- su arkliuku, anciuku)

beje cia pamenu kaip visos norfinius aptarinejot, tai as siandien visai netiketai vienus IKI nusipirkau. aisku jie ne senoviniai, bet tokie nykstykai prisegami prie sakutes. nu simpatiski, tai priglaudziau smile.gif Dar pakabinamu namuku buvo, bet tokie nelabai man jie pasirode...
Atsakyti
Na pas mane figureliu-zmoniu ir visai nedaug verysad.gif

Va viename rusu forume radau, ten pardavime pasirode nauji-seni zaisliukai....rusai pakraupe cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2012 02 03, 20:42)
man siandien irgi laimes siek tiek smile.gif toki viena dieduka-zaisliuka pagavau. visi kiti burbulai, neturiu kuo pasimaivyti (bet keli man laaaabai faini- su arkliuku, anciuku)

beje cia pamenu kaip visos norfinius aptarinejot, tai as siandien visai netiketai vienus IKI nusipirkau. aisku jie ne senoviniai, bet tokie nykstykai prisegami prie sakutes. nu simpatiski, tai priglaudziau smile.gif Dar pakabinamu namuku buvo, bet tokie nelabai man jie pasirode...

O tai kur gi nuotraukos mirksiukas.gif
radau tokį puslapį atsitiktinai tai žiūriu dar visai padorios +- kainos, ypač jei norisi ko nors tokio wub.gif už 130 dolerių prisiperkti ir nemokamai atsiunčia http://www.randttrea.....mas ornaments
Papildyta:
QUOTE(Vedda @ 2012 02 03, 20:51)
Na pas mane figureliu-zmoniu ir visai nedaug  verysad.gif

Va viename rusu forume radau, ten pardavime pasirode nauji-seni zaisliukai....rusai pakraupe  cool.gif
user posted image

pakraupę nepakraupę, bet aš pirkčiau tokią dėželę ax.gif ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 03 vasario 2012 - 20:01
QUOTE(Elzė @ 2012 02 03, 20:42)

dar mačiau Cento ir IKI yra,va tokius pirkau, iš sportinio azarto kaip sako lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 02 03, 20:58)
dar mačiau Cento ir  IKI yra,va tokius pirkau, iš sportinio azarto kaip sako lotuliukas.gif
user posted image

kokia kaina jų ?
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 03, 19:57)

radau tokį puslapį atsitiktinai tai žiūriu dar visai padorios +- kainos,  ypač jei norisi ko nors tokio  wub.gif  už 130 dolerių prisiperkti ir nemokamai atsiunčia

mastau...pvz,susikooperuojam ir siunciames kam ko reikia...juk uz daugiau kaip 500lt kazin ar kas perkat vienu kartu g.gif

Papildyta:

user posted image
turiu as tokius, rodziau jau senokai....RIMI buvo lyg 12pinigu kainavo
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 03, 21:01)
kokia kaina jų ?

išpardavime 7 lt.

gybukai ir namukai (4 vnt.) po 3 lt.
Atsakyti