Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

Nu ,aciu ,vistiek geriau negu ,kad visas plikas jau buvo ax.gif Pagalvojau ir pasendinau,buvau padariusi toki koks turi buti, bet nuploviau....,laikys dabar dar 50 metu biggrin.gif ,jeigu niekas nesudauzys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 02, 23:53)
Nu ,aciu ,vistiek geriau negu ,kad visas plikas jau buvo ax.gif  Pagalvojau ir pasendinau,buvau padariusi toki koks turi buti, bet nuploviau....,laikys dabar dar 50 metu  biggrin.gif ,jeigu niekas nesudauzys  biggrin.gif

mano vyras sako tai reikia dabar kokią vitriną įsirengti žaisliukais grožėtis, o tame puslapy irgi pasiskaičiau - vatytėj, popieriuj ir patamsy doh.gif vat ir eksponavimas tik vieną kartą metuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 02 vasario 2012 - 23:03
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 02, 23:10)
Peržiūrėjau pačios ankstesnių laikų kolekciją Marija1 (Litva), bet tai kai  retenybių turi  bigsmile.gif , pvz ta ožkytė  wub.gif

gal galima nuoroda? bandziau ieskot, bet niekaip nerandu blush2.gif
QUOTE(Vedda @ 2012 02 03, 00:17)
Nu va premjera  ax.gif

puiku thumbup.gif
Atsakyti
Idedu nuoroda jei gausis

http://e-ig.ru/ru/ca...zovatelya-litva
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 03, 02:24)

gavosi, einu ziuret rolleyes.gif
Atsakyti
Bet jau as tai irgi, galvojau paziuresiu ar stiprus tas idubimas zaisle, toks grazus senas bumbulas su idubimu, tik spust, ir triokst, nevykėlė, jau ne pirmas kartas taip padarau, tikrai nevykus.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 03, 13:59)
Bet jau as tai irgi, galvojau paziuresiu ar stiprus tas idubimas zaisle, toks grazus senas bumbulas su idubimu, tik spust, ir triokst, nevykėlė, jau ne pirmas kartas taip padarau, tikrai nevykus..  verysad.gif

as taip vaikystej tikrindavau zaisliukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 03, 01:24)

O kokia dabar tau nauda, kad reklamuoji tam muziejuj savo žaisliukus? mastau.gif ar pasiūlymų kokių gauni ar dar kas? papasakok..

aš tokį gavau šiandien dalyką, na OOOpakus likau, kai tą dėžutę žmogus ruošėsi konteinerin nešti doh.gif doh.gif ..be žodžiu palikau, nes anūkams nei proanūkams tokių "šiukšlių" nereikia..
Kai turėsiu fotiką, iš arčiau pafotkinsiu, nes čia labai mini žaisliukai
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 02 03, 15:14)
aš tokį gavau šiandien dalyką, na OOOpakus likau, kai tą dėžutę žmogus ruošėsi konteinerin nešti doh.gif  doh.gif ..be žodžiu palikau, nes anūkams nei proanūkams tokių "šiukšlių" nereikia.. 
Kai turėsiu fotiką, iš arčiau pafotkinsiu, nes čia labai mini žaisliukai
user posted image

bet ir pasitaiket tinkamu metu blink.gif thumbup.gif
nieko neiziuriu, laukiam didesnes foto 4u.gif
Atsakyti
Ogi man jokios naudos smile.gif Kazkaip atradau foruma, nusiunciau nuotraukas, ir po keliu dienu sudejo, nezinau, cia jau seniai sudejus pries kokia pusantru metu, net nezinau, siaip sau.. smile.gif
sraige vaikystej tai vaikystej dar pateisinama, ale , kad as jau nebe vaikas doh.gif biggrin.gif
ogista kaip norėčiau iš arčiau pamatyt, dėl išmetimo, tai suprantu, sako daugiabuciuose kas gyvena situos zaisliukus, kartais galima pamatyt prie konteineriu blink.gif ,mano tevai irgi visokius senovinius daiktukus meta, o man gaila.
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 02 03, 14:14)
aš tokį gavau šiandien dalyką, na OOOpakus likau, kai tą dėžutę žmogus ruošėsi konteinerin nešti doh.gif  doh.gif ..

nors imk ir sedek dabar prie konteinerio! Oi kaip noreciau ant tokiu uztaikyti smile.gif
Atsakyti
[quote=Elzė,2012 02 03, 14:43]nors imk ir sedek dabar prie konteinerio! Oi kaip noreciau ant tokiu uztaikyti smile.gif
[/quote]
pritariu, užeini į kokį seną rūsį - o ten - dėžė bigsmile.gif, svajonė wub.gif
Papildyta:
[quote=ogista,2012 02 03, 14:14]O kokia dabar tau nauda, kad reklamuoji tam muziejuj savo žaisliukus? mastau.gif ar pasiūlymų kokių gauni ar dar kas? papasakok..
[/quote]
praktiškos naudos gal ir nereikia tikėtis, bet va mes žiūrim ir pavydim lotuliukas.gif

[/quote]

o aš savo brangiausiajam per skype aprodžiau savo pirkinius naujus ir tyla stojo unsure.gif jaučiu nebepatiko, kad tęsiasi žaisliukų pirkimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 03 vasario 2012 - 14:37