Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(Vedda @ 2012 02 02, 16:04)
Jo  ziogeli ,rodyk  mirksiukas.gif

man atrodo pas visas yra buve nevykuisu pirkiniu...gyveni zmogau ir mokaisi  ax.gif

as va grybui kepure nudaziau,vos ne identiska spalva pavyko sumakaluoti  biggrin.gif ...va dabar galvoju, ar man ji grazinti i tokia isvaizda koks turetu buti, ar pasitelkti savo fantazija ir priemones ir padaryti koks galetu buti  g.gif

įdomu patiems būtų pasigaminti papje mašė žaisliukų, kai buvau pana tai per naktis visokiom nesąmonėm, kūrybiniais projektais užsiiminėjau, dabar neturiu laiko, nagai tik niežti....
Papildyta:
QUOTE(Vedda @ 2012 02 02, 16:18)
Nu tai liuosiai as tas lapes galiu i sokolada keisti  rolleyes.gif

tai nemesiu, prie progos padovanosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 02, 15:18)
Nu tai liuosiai as tas lapes galiu i sokolada keisti  rolleyes.gif

jiegu idomu ,turiu nuorodu kaip papje mase ir vatinius zaisliukus pasidaryti ax.gif

Nu as tai laiko turiu marias ir anuka biggrin.gif tai kas lieka nuo anuko ir diedo skiriu savo pomegiams biggrin.gif per naktis jau nebeiseina, jau ir pamiegoti norisi...nebe tie metai,kad tomis paciomis akimis kita diena sutikti biggrin.gif
Atsakyti
Turiu ir as tokiu ziogeli, ir viena karta siuntini gavau, maisiuke palaidus zaisliukus, ir zinau tikrai zmones kiti tiesiog nesupranta apie pakavimus. Tos lapes ir pele, labai faini, jei butu nudazyti, labai pats zaislo modelis grazus. Galvojau baisiau ka nors parodysi, nenusimink man ir panasiai buvo kai su maisiuku gavau 4u.gif
Atsakyti
Bet tie lapiukai tai seni, turbut g.gif g.gif visai nieko smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2012 02 02, 17:08)
Bet tie lapiukai tai seni, turbut g.gif  g.gif visai  nieko smile.gif  smile.gif

nemanau, nežinau, bet jų tuoj neliks nes tie dažai nuo kiekvieno prisilietimo byra...
Atsakyti
nu tupi mano kukulis ant rankų, nieko negaliu daryti doh.gif , tai pasižiūrėjau video apie žaisliukus, kolekcijas, kaip faina wub.gif
http://e-ig.ru/ru/co...-balaschak-1824
reiks pamėginti pačiai pasidaryti kokį grybą

http://e-ig.ru/ru/co...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 02 vasario 2012 - 19:37
Peržiūrėjau pačios ankstesnių laikų kolekciją Marija1 (Litva), bet tai kai retenybių turi bigsmile.gif , pvz ta ožkytė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 02 vasario 2012 - 21:16
Geriausiai, kai pati ziurinejau visas is eiles tas kolekcijas ir i nikus neziurejau, ziuriu kazkur labai matyti zaisliukai, ziuriu ziuriu ogi ten ....mano! smile.gif
Daug zaisliuku is vilnieciu pirkau, ten kazkaip islaike dar ju... turbut ta ozkyte tipo ant kalnelio ar kur tokia lipanti, jo tas pirkinys buvo nerealus, visi po lita, 20 zaisliuku.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 02, 22:35)
Geriausiai, kai pati ziurinejau visas is eiles tas kolekcijas ir i nikus neziurejau, ziuriu kazkur labai matyti zaisliukai, ziuriu ziuriu ogi ten ....mano!  smile.gif
Daug zaisliuku is vilnieciu pirkau, ten kazkaip islaike dar ju... turbut ta ozkyte tipo ant kalnelio ar kur tokia lipanti, jo tas pirkinys buvo nerealus, visi po lita, 20 zaisliuku.

nerealu thumbup.gif
Atsakyti
Nu va premjera ax.gif

Pries ir po
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 02 vasario 2012 - 22:20
Oho labai labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 02 02, 23:31)
Oho labai labai gražu  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif pritariu