Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(Marija1 @ 2012 02 01, 16:12)
As kaip ir ziogelis, perku sau ne kazin kokia kolekcioniere esu, tiesiog as maza tokiu neturejau, tai dabar dziaugiuosi. uz sita dezute mokejau 20 litu. pirkau vakar.

20 lt t.y po 1 lt ? bigsmile.gif geriau būtum nesakiusi Marija1, nu kur tu tokių žaisliukų nemylėtojų randi g.gif vieną kartą tik taip pasisekė ir man šituos pirkti po 1 lt už visą krūvą t.y 28 lt https://picasaweb.go...583303559607106
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 01 vasario 2012 - 15:18
As del kainos nesideriu ax.gif galiu nupirkti kruva jeigu ten yra nors vienas man labai reikalingas. ax.gif

Zinokit ir bumbulu yra vertingu kaip ir figureliu biggrin.gif man jie net labiau patinka negu konvejeriu gamintos figureles ax.gif
Atsakyti
O aš visada bandau derėtis, taip įdomiau, taip netgi reikia smile.gif O kaip suzinoti kurie bubmulai visai vertingi?Jus atskirtumet vedda?
Atsakyti
Siaip vertingi visi zaislai kurie isleisti iki 1966 metu, tada dar nebuvo paleisti konvejeriai ir piesiniai daromi trafaretais.

bandau mokytis skirti, po septynesdesimtu metu isleistus tai dar pati kazkiek pamenu...pati stovedavau eilese ir pirkadavu, nes turimi namie seni nepatiko doh.gif jaunyste -kvailyste...blizgesio reikejo lotuliukas.gif doh.gif

Pirmuosius burbulus dazydavo sidabro nitratu, jie tokie sunkesni ir storesni. Sidabras oksiduojasi (dregme, netinkamos laikymo salygos )tai daznai buna pazaliave,pajuodave,lengvai lupasi pirstu pakrapscius ,lygia kaip ir akriliniai dazai, nes matyt lako kokybe dar nebuvo tokia kaip siais laikais.
Atsakyti
dekui vedda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 01, 17:12)
Siaip vertingi visi zaislai kurie isleisti iki 1966 metu, tada dar nebuvo paleisti konvejeriai ir piesiniai daromi trafaretais.

Pirmuosius burbulus dazydavo sidabro nitratu, jie tokie sunkesni ir storesni. Sidabras oksiduojasi (dregme, netinkamos laikymo salygos )tai daznai buna pazaliave,pajuodave,lengvai lupasi pirstu pakrapscius ,lygia kaip ir akriliniai dazai, nes matyt lako kokybe dar nebuvo tokia kaip siais laikais.

oi kaip čia sudėtinga doh.gif
Atsakyti
Va noreciau gricie paprasyti ax.gif ar yra kataloge bumbulu ax.gif

nepamenu kazkuri turi toki su kregzdute, na ne visai bumbulas,toks nukirsta virsune...va jis vertingas pokarinis.

ir dar nesinori viesoje temoje diskutuoti apie verte blush2.gif perpardavinetojams nesinori paslaugos daryti cool.gif
Atsakyti
Teisngai, apie verte reikia i az rasyt.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 01, 17:42)
Teisngai, apie verte reikia i az rasyt.

ir man seniai šita mintis kirbėjo 4u.gif
Gal kuri turite tokį sveiką žaisliuką, kaip jis atrodė, iš 3 padaryčiau 1 ax.gif
user posted image
Atsakyti
O tai cia trys zaisliukai, ar manai, kad vienas buvo, jei trys buvo, tai nedaryk is ju vieno..
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 01, 17:56)
O tai cia trys zaisliukai, ar manai, kad vienas buvo, jei trys buvo, tai nedaryk is ju vieno..

prie vieno pirkinio gavau 3 extra ax.gif taip sakant už dyką, nes aplūžę, galvoju gal 3 skirtingi... bet jų napanaudosi, tik laikyti po lova taip sakant smile.gif
Atsakyti
Ziogeli, pagal mane tas geltonas yra sveikas,tik tie ragiukai visi turi i apacia ziureti, vadinasi ""Sputnik"-palydovas. Ji reiktu kabinti uz tos kilputes kur ruzavi karoliukai. Cia 50tu pabaigos zaisliukas, kai i kosmosa pradejo leisti pirmuosius palydovus tai ir zaisliukus tokius is stiklo raisiojo.
Kazkur maciau foto dabar taip staigiai neberandu

neslepkit karoliu ir tokiu is stiklo atlieku, va cia tas sidabro nitratas ir matosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 01 vasario 2012 - 17:15