Labai tos lempo norejau visada, pasilupus truputi, bet nieko tokio manau, ir visciukas su prisegtuku patinka, dar zuikutis toks yra susirietes, senas matosi labai
Vajeeeeeee, geleeeee ir braskyte,nu niekaip as tokiu nepagaunu
as tai bandysiu restauracija uzsiimti, paemiau ta seni sudrikskusi is Oldtimeriu forumo Ziuresim ka sugebu ir gryba viena dazysiu, nes kol iki manes atkleliavo visai dazus pamete .
as tai bandysiu restauracija uzsiimti, paemiau ta seni sudrikskusi is Oldtimeriu forumo Ziuresim ka sugebu ir gryba viena dazysiu, nes kol iki manes atkleliavo visai dazus pamete .
QUOTE(Vedda @ 2012 02 01, 12:37)
Vajeeeeeee, geleeeee ir braskyte,nu niekaip as tokiu nepagaunu
nu va, galvojau galvojau aš jį čiupti, čia kaip visada su manim
Marija1 viščiukas tai svajonė
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 01, 13:05)
labai grazus , o kas ten tarp agurko ir vabaliuko?
oj, jau supratau , zuikis
Taip zuikis, su raudonom ausytem ir per nugaros viduri pakabinamas. Tik trys burbulai papuole, bet kad mes ir nenorim tu burbulu visos
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 01, 13:35)
Taip zuikis, su raudonom ausytem ir per nugaros viduri pakabinamas. Tik trys burbulai papuole, bet kad mes ir nenorim tu burbulu visos
aš tai svajoju kai kada eiti ir užtikti kokią močiutę su žaisliukais
o kai čia aptarinėjom Marijos1 senuką iš auksinės žuvelės, tai naktį sapnavau, kad žaisliukų lobį radau su visais pasakos personažais kai įsijauti tai taip ir būna...
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 01, 14:35)
na ziurint kokie burbulai, siemet man papuole 2 tokie dideli permatuomo stiklo, tai labai grazus, tokiu noreciau daugiau
Labai gražus viščiukas ir zuikis nors kiek bandžiau jį įžiūrėti man rodėsi, kad ten ežys. Ir išvis man gyvunėlių figūrėlės pačios mieliausios, jei jau randu visada perku, tik gaila, kad ne taip lengva jų rasti
Žiogeli, esat rašiusi, kad mažame mieste gyvenat, o nenorit pabandyti kokį skelbimą pakabinti arba į laikraštį vietinį (jei aišku toks yra)
O kalbant apie burbulus, jei randu kokius gražesnius, su piešiniais dažnai keletą paimu, tik gaila, kad niekur neteko matyti tų išsvajotų dviejų rožinių burbulų su žirgais Nupirkčiau kad ir brangiau, kad tik gaučiau. Gaila aną temą ištrynė, parodyčiau foto...
Be to vakar Kai Marija įdėjo to forumo puslapį, labai užsinorėjau tų burbulų su laivais, jau koks grožis
O aš bandžiau tartis net su tarpininkėmis, kurios perka iš ebay, būčiau keletą žaisliukų iš vieno ukrainiečio nupirkusi, bet kur tau - tyla, matyt daug klientų turi, kad net nesiteikia atrašyti nė viena
Žiogeli, esat rašiusi, kad mažame mieste gyvenat, o nenorit pabandyti kokį skelbimą pakabinti arba į laikraštį vietinį (jei aišku toks yra)
O kalbant apie burbulus, jei randu kokius gražesnius, su piešiniais dažnai keletą paimu, tik gaila, kad niekur neteko matyti tų išsvajotų dviejų rožinių burbulų su žirgais Nupirkčiau kad ir brangiau, kad tik gaučiau. Gaila aną temą ištrynė, parodyčiau foto...
Be to vakar Kai Marija įdėjo to forumo puslapį, labai užsinorėjau tų burbulų su laivais, jau koks grožis
O aš bandžiau tartis net su tarpininkėmis, kurios perka iš ebay, būčiau keletą žaisliukų iš vieno ukrainiečio nupirkusi, bet kur tau - tyla, matyt daug klientų turi, kad net nesiteikia atrašyti nė viena
QUOTE(salutvera @ 2012 02 01, 14:23)
Labai gražus viščiukas ir zuikis nors kiek bandžiau jį įžiūrėti man rodėsi, kad ten ežys. Ir išvis man gyvunėlių figūrėlės pačios mieliausios, jei jau randu visada perku, tik gaila, kad ne taip lengva jų rasti
pasidarius skelbimuką esu seniai, reikia išsispausdinti spalvotai. Iš tikro tai bijau, jei pradės siūlyti iš visų pusių, o man tiek nereiks, reiks vaikščioti po namus . ir baisiai bijau pradėti siūlyti žmogui kainą pvz nuo 1 lt, o jei įsižeis...
nors galiu pasakyti mažėja tų žaisliukų. Giminaitis dirba interviuotoju, tai po viskokius pašalius vaikšto, kaimus ir t.t. bet per žiemą dar nerado jokių žaisliukų
As kad neisizeistu visus is karto nuperku, ir man geda siulyt viena lita pvz, bet buna kad parduoda dar ir dabar, ne visi vertina juos ir ju nori.
Del temu trynimo, uzklausiau moderatores, ar gali palikti sita tema kai bus pilna, kad padarytu pvz. sena tema, paspaudi ir ji atsiranda, sake paziures ka gali padaryti. Matysim.
Del temu trynimo, uzklausiau moderatores, ar gali palikti sita tema kai bus pilna, kad padarytu pvz. sena tema, paspaudi ir ji atsiranda, sake paziures ka gali padaryti. Matysim.
QUOTE(Marija1 @ 2012 02 01, 12:05)
labai grazus zaisliukai. Man idomu pvz kiek uz tokius ir tiek jus mokejote (galit ir i az parasyti ) Man sunku kainas nustatyti. As pati perkuosi, bet kazkaip neuztinku tokiu groziu kaip jus cia
As kaip ir ziogelis, perku sau ne kazin kokia kolekcioniere esu, tiesiog as maza tokiu neturejau, tai dabar dziaugiuosi. uz sita dezute mokejau 20 litu. pirkau vakar.