Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 28, 15:26)
šian žiūrėjau, neradau naujų ...

Aš JAV ebay žiūrėjau, tai jų labai daug buvo, bet gal tik taip man atrodo, nes seniai bežiūrėjau, ko ten gero yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 01 28, 15:30)
Aš JAV ebay žiūrėjau, tai jų labai daug buvo, bet gal tik taip man atrodo, nes seniai bežiūrėjau, ko ten gero yra  ax.gif

geriau būčiau nežiūrėjus lotuliukas.gif

2 Gienas parduoda Estijoje http://www.ebay.com/...32#ht_500wt_969
iš Ukrainos daugiausia tų senųjų ypač mano išsvajotųjų indų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 28 sausio 2012 - 16:25
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 28, 17:16)
geriau būčiau nežiūrėjus  lotuliukas.gif

2 Gienas parduoda Estijoje  http://www.ebay.com/...32#ht_500wt_969
iš Ukrainos daugiausia tų senųjų ypač mano išsvajotųjų indų wub.gif

Va tokį Gena sidabro spalvos aš ir turiu.
Aš labiausiai norėčiau kai kurių žmogiukų, lėlė su skarele, daug gyvūnų wub.gif Niekaip neįsigiju Paypal, bent jau 1-2 per metus kokius gražesnius nusipirkčiau ax.gif
Atsakyti
Man verkiant reikia saules ir laikrodzio doh.gif doh.gif ,net figureles ne taip domina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 01 28, 17:50)
Va tokį Gena sidabro spalvos aš ir turiu.
Aš labiausiai norėčiau kai kurių žmogiukų, lėlė su skarele, daug gyvūnų  wub.gif   Niekaip neįsigiju Paypal, bent jau 1-2 per metus kokius gražesnius nusipirkčiau  ax.gif

man vyras darė darė ir iki galo nepadarė doh.gif doh.gif man irgi taip norėtųsi nes yra ir už normalią pakankamai, pvz radau pelėdžiuką 7 dol+nemokamas atsiuntimas iš Kijevo, ( dabar aš jų noriu labai doh.gif )

dar pavarčiau ebay, tai na kokių 200 dol reikia ir mano visos svajonės būtų išpildytos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 28 sausio 2012 - 18:04
Dievo laime,kad neturiu paypolo (vis atidelioju, nors seniai reikalas yra) lotuliukas.gif ...o tai verks mano brangiausias diedas, nors dabar is laimes ir nekrykstauja lotuliukas.gif doh.gif Vis per tuos kelis mano hobius rolleyes.gif
Atsakyti
Bet man baisiausia, kad beveik visur atsiuntimas mokamas yra. Jei žaisliukas kainuoja tarkim 7 $, tai atsiuntimas 15, mačiau net virš 20 $ už siuntimą doh.gif Jei būtent ne tos siuntimo išlaidos, gal ir greičiau judėtų reikalai su Paypal g.gif
Papildyta:
Va čia toks pat žaisliukas violetinis, kurį Žiogelis prašė, kad nufotkinčiau:
http://www.ebay.com/...=item2ebae1e88c
Papildyta:
O šitą, jei galėčiau, iš karto pirkčiau bigsmile.gif
http://www.ebay.com/...=item3cc1264123
Atsakyti
Tą violetinį tai žiūriu Daugpilyje parduoda, gaila jau nebeturim kaimo ten ir nebevažiuojam... iš viso ten kur buvo mūsų kaimas labai daug žmonės turėjo relikvijų, ikonų, visokių senienų, bet kai sienos atsidarė, tai visi pradėjo vaikštinėti ir prašinėti. Sykį nuvažiuojam pas močiutę ir ant sienos nebėra tokio madonos paveikslo, kaip Aušros vartuose, taip padaryta kaip auksas, rėmai pasakiški. Tai jau tada dar paauglė buvau ir negalėjau suprasti močiutės kam ji atidavė, kažkokiems studentams sakė , labai gailėjau.... ir dabar kai prisimenu nieko nevertino tėvai mūsų, neišsivežė iš kaimo, baldus kurie buvo naujieji gyventojai sukapojo malkoms, dabar mačiau panašią spintą už 3000 parduoda. Močiutės namai buvo labai labai kuklūs, bet kiekvienas baldelis buvo ypatingo dizaino, kaip gaila man jų cray.gif dėl to gal ir traukia mane prie tų senų žaisliukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 28 sausio 2012 - 19:03
pas mus pasirinkimas mazas,o va rusijoj skelbimuose kokiu nori zaisliuku....(figureles,prisegami).radau tokiu groziu,vyras vaziavo imaskva,tai sakau nupirk man juos.bet kur tau,aisku,kadnenupirko.sako,kol as ten nuvaziuosiu i kita miesto gala,tai man tie tavo zaislai 200$kainuos.... lotuliukas.gif
echh gaila...
Atsakyti
QUOTE(gricie @ 2012 01 28, 20:15)
pas mus pasirinkimas mazas,o va rusijoj skelbimuose kokiu nori zaisliuku....(figureles,prisegami).radau tokiu groziu,vyras vaziavo imaskva,tai sakau nupirk man juos.bet kur tau,aisku,kadnenupirko.sako,kol as ten nuvaziuosiu i kita miesto gala,tai man tie tavo zaislai 200$kainuos.... lotuliukas.gif
echh gaila...

Na taip, pervažiuoti Maskvą tai kaip visą Lietuvą
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 01 28, 19:50)

O šitą, jei galėčiau, iš karto pirkčiau  bigsmile.gif 
http://www.ebay.com/...=item3cc1264123

lotuliukas.gif nagi pirk, turiu, tik apsiaustą pati pasisiuk lotuliukas.gif
tik kaina apsiausto reik per puse nuimti, ir gausim 9.5 dol. O košmarėli kokios kainelės doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 01 28, 21:27)
lotuliukas.gif  nagi pirk, turiu, tik apsiaustą pati pasisiuk lotuliukas.gif
tik kaina apsiausto reik per puse nuimti, ir gausim 9.5 dol. O košmarėli kokios kainelės doh.gif  lotuliukas.gif

aš už savo 8 lt ar 7 mokėjau , nebepamenu, sakyčiau irgi ne pigiai, nes tokia patriušus, bet sakau, mano kely nebuvo bobučių su pigiais žaisliukais
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 28 sausio 2012 - 21:34