Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(Marija1 @ 2012 01 25, 17:59)
Va mano snieguolytės, ir norėtas aladinas, tik lupasi tos mergytės truputį, ir grybas vatinis-popierinis įdomus toks. Gal zinot kuo galima veidukus ir pacias mergaites restauruoti?

user posted image

user posted image

Marija1 super pirkinys thumbup.gif
Jei būtų buvęs sezono įkarštis, tai jau plaukus nuo galvos raučiausi ir kur čia taip randat lotuliukas.gif dabar jau ramiai reaguoju, pasigrožiu ir gerai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 26 sausio 2012 - 08:06
Bet, kad ir aš visai kažkaip ramiai, pranyko tas didelis džiaugsmas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 26, 09:49)
Bet, kad ir aš visai kažkaip ramiai, pranyko tas didelis džiaugsmas... wub.gif

šįmet buvo didelė medžioklė ir konkurencija, pavargom hihihi.gif
bet smagu kai svajonės išsipildo - turit aladiną thumbup.gif
Man irgi daug jų išsipildė, bet turiu jau sąrašiuką nusimačius ko ieškoti doh.gif
norėčiau tą paskutinį senuką iš arčiau foto pamatyti jei netingėsit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 26 sausio 2012 - 09:19
Tas senukas, vargsiukas yra, jo alkuneje truksta maziuko stiklo gabaliuko, tai yra nuskilus alkune, bet toliau neskyla, tai turiu toki koki turiu.. wub.gif Tai ten zinot zvejys is Auksines zuveles pasakos.. tuoj atsius is arciau einu padaryt foto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 26, 10:42)
Tas senukas, vargsiukas yra, jo alkuneje truksta maziuko stiklo gabaliuko, tai yra nuskilus alkune, bet toliau neskyla, tai turiu toki koki turiu..  wub.gif  Tai ten zinot zvejys is Auksines zuveles pasakos.. tuoj atsius  is arciau einu padaryt foto.  4u.gif

Prieš kelias dienas skaitė sūnus man tą pasaką , tai prisijuokiau, nerandu knygos, būčiau pacitavus lotuliukas.gif
Atsakyti
Va žvejai iš arti

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 27 sausio 2012 - 12:06
superinis bigsmile.gif thumbup.gif gaila tik, kad iduzes...
Atsakyti
Nesu tokio gyvenime macius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2012 01 27, 13:45)
Nesu tokio gyvenime macius thumbup.gif

pritariu, tikrai labai fainas.Gaila kad nei viena neturim tų katologų kolekcijonieriams, būtų įdomu pasižiūrinėti kokių metų mūsų radiniai rolleyes.gif
Atsakyti
Ta kataloga butu galima gauti, tik reikia daug laiko ir uzsispyrimo, rusams jau rasiau, bet neturi, nurode, kad gali tureti, reikia vel rasyti, prasyti, gal atsiustu, internetini varianta. Vis paieskau, bet niekas nesukelia i interneta, yra du viena 2004m. ir kitas rodos 2010 ar 2011 tas velesnis melsvas.
Atsakyti
Man mergaitės, iki jūsų toli, toli blush2.gif aš dar pradinukas biggrin.gif biggrin.gif , kas ką pasiūlo, ar atiduoda - imu, labiau spoksau į jūsų žaisliukus ir grožiuosi...
Atsakyti
Kas skaitote rusiskai ,cia daug istorijos. Suzinosite,kodel populiarusis zaisliukas laikrodis visada rodo 23.55 suzinosite ir kada ji pradejo gaminti biggrin.gif

radau ir kataloga http://www.1939.ru/c...g-catid-70.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 27 sausio 2012 - 18:59