Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 01 20, 16:14)
Na va mano beveik  paskutiniai nupirkti  seni žaisliukai. Snieguolė gyvai labai graži tik reikia truputį makiažą pataisyti, tai jau ieškau kaip tą padaryti, išsvajotas paukščiukas ir tiesiog  eglutė. Iš tvirtinimo detalių tai atrodo kad labai seni, nors gal tik nepalankiom sąlygom gulėję... ir dar kitoks pelėdžiukas
Parodau tik snieguolę, kitus sukelsiu albume į galą bus kažkur  https://picasaweb.go...EGLESZAISLIUKAI
user posted image

tokia snieguole ir as turiu tik roziniu rubu, tai ja gavau is anytos, sake cia jos vaikystes, gal net is mociutes, tai jai virs 60-65 metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2012 01 21, 00:38)
salutvera zaisliukai puikus, ypac patiko pingvinas ir krokodilas gena thumbup.gif

Ačiū, bet ten ne pingvinas, o gandras biggrin.gif jis neva su raudonu snapu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 01 21, 12:54)
Ačiū, bet ten ne pingvinas, o gandras  biggrin.gif  jis neva su raudonu snapu  ax.gif

norisi kai kuriuos po vieną iš arčiau pamatyti kur tas kaip ir pingvinas, kažkoks violetinis, o kur Gena, nematau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 01 21, 13:54)
Ačiū, bet ten ne pingvinas, o gandras  biggrin.gif  jis neva su raudonu snapu  ax.gif

ups, gal ir gandras g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Va mano snieguolytės, ir norėtas aladinas, tik lupasi tos mergytės truputį, ir grybas vatinis-popierinis įdomus toks. Gal zinot kuo galima veidukus ir pacias mergaites restauruoti?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aš galvojau taip pat pirkti tuos žaisliukus, bet kažkodėl apsigalvojau, nors žmogeliuką tik vieną teturiu smile.gif
Kurią nors dieną nufotografuosiu Gena, violetinį tą paukščiuką, ir dar keletą, nes labai nesimato, kas ten per padarai ax.gif
Atsakyti
Gal apsigalvojot todel, kad apsitryne ir vis dar lupasi, reiks tartis su kazkuo kas nusimano, kaip juos atnaujint.
Atsakyti
Kadangi esu "biski prie meno" bandyciau tuos zaisliukus akriliniais dazais patvarkyti,aisku sunku nepratusiam norimas spalvas sumaisyti ir atitaikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 25, 19:39)
Gal apsigalvojot todel, kad apsitryne ir vis dar lupasi, reiks tartis su kazkuo kas nusimano, kaip juos atnaujint.

Ne, ne todėl. Man net savotiškai gražu, kad jie pasitrynę, iš karto jaučiasi, kad žaisliukai seni ir naudoti. Nepirkau, nes laiko trūkumas paskutiniu metu, didžiulis doh.gif
Atsakyti
dar nebandziau, bet galvoju, kad restauravimui tiks nagu lakas g.gif 4u.gif
Marija puikus zaisliukai, ypac grybas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irocka7212: 25 sausio 2012 - 22:03
Uz gryba visa lita mokejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2012 01 25, 22:02)
dar nebandziau, bet galvoju, kad restauravimui tiks nagu lakas g.gif  4u.gif

nepatarciau 4u.gif pabandykit su nagu laku ant paprasto stiklo pabraukti. Gal kokias lupytes ir galima su spec teptuku pabraukti ar akyciu taskelius uzdeti, bet tikrai ne daugiau.
Atsakyti